Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yazılımdan çekipte başka bir cfw ile karşıma çıkma... Bir incelememe bakar o işler... Ondan sonra değil benim konularımda yardım bulmak benden cvp alamazsın...
wlknzn
Üye
Hocam 5800 telefona bunu yükledim ama 3 gündür qt sorununu aşamıyorum. Talking cat dog vs hepsini denedim ne yapabilirim?
qt sorunu yok. Yazılımı attıktan sonra hard format atıp hafıza kartını biçimlendir.. Daha sonra mağazadan herhangi bir qt uygulaması yükle bileşenleride yüklenir...
wlknzn
Üye
onu da yaptım ama hafıza kartını biçimlendirmeden yaptım bir de öyle deneyeyim. Teşekkürler
qt ten kalan eski kırıntılar hata almana neden olur. Dene bakalım ne sonuç alacaksın
ca_sus
Üye
hakan hocam ben yazılımı yükledim telefona format da attım aynı şekilde hafıza kartına da attım ama kamera görütüsü yok rsim çekince resmi çekiyor ama kamera göstermiyor neden acaba
hakan hocam ben yazılımı yükledim telefona format da attım aynı şekilde hafıza kartına da attım ama kamera görütüsü yok rsim çekince resmi çekiyor ama kamera göstermiyor neden acaba