5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

nefrt

nefrt

Üye
Bunu değil zatn

nefrt

nefrt

Üye
tamam hepsi snin olsun

Dj_ShArK_001

Dj_ShArK_001

Üye
bu videoo yazılım sana aitmiş indirme link versene bulamadı usta

hikmet366

hikmet366

Üye
hakan symbian belle temanı cfwden alabilirmiyim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar alıp kullanın üzerinde oynayın ne yaparsanız yapın ama paylaşım yasak bana daha böyle yorumlar atmayın...

hikmet366

hikmet366

Üye
O Zamn Ben Başka Bir Yerden Bulim otemayı

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
O Zamn Ben Başka Bir Yerden Bulim otemayı

yazılımdan çekipte başka bir cfw ile karşıma çıkma... Bir incelememe bakar o işler... Ondan sonra değil benim konularımda yardım bulmak benden cvp alamazsın...

wlknzn

Üye
Hocam 5800 telefona bunu yükledim ama 3 gündür qt sorununu aşamıyorum. Talking cat dog vs hepsini denedim ne yapabilirim?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hocam 5800 telefona bunu yükledim ama 3 gündür qt sorununu aşamıyorum. Talking cat dog vs hepsini denedim ne yapabilirim?

qt sorunu yok. Yazılımı attıktan sonra hard format atıp hafıza kartını biçimlendir.. Daha sonra mağazadan herhangi bir qt uygulaması yükle bileşenleride yüklenir...

wlknzn

Üye
onu da yaptım ama hafıza kartını biçimlendirmeden yaptım bir de öyle deneyeyim. Teşekkürler

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
onu da yaptım ama hafıza kartını biçimlendirmeden yaptım bir de öyle deneyeyim. Teşekkürler

qt ten kalan eski kırıntılar hata almana neden olur. Dene bakalım ne sonuç alacaksın

ca_sus

Üye
hakan hocam ben yazılımı yükledim telefona format da attım aynı şekilde hafıza kartına da attım ama kamera görütüsü yok rsim çekince resmi çekiyor ama kamera göstermiyor neden acaba

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan hocam ben yazılımı yükledim telefona format da attım aynı şekilde hafıza kartına da attım ama kamera görütüsü yok rsim çekince resmi çekiyor ama kamera göstermiyor neden acaba

ayarlardan çekilen görüntüyü göster açıkmı

ca_sus

Üye
tamamdır hocam hallettim sağolasın eyvallh

Üst Alt