linki başka bir yere upload etmeden ve kendi adında paylaşmadığın sürece paylaşabilirsin...Blogumda paylaşa bilirmiyim
navifrmden ofw dosyalarını indir bunu attığın gibi at orjinaline dönmüş olursun
anlatılanları eksiksiz yaparsan olurBende program açıldığı zaman resimdeki gibi değil neredeyse hepsi aktif değil yapamadım.
hakan abi 5235 için cfw yapicam yardimci olurmusun bu senin c6 modlari uyumlu olurmu ?
anlatılanları eksiksiz yaparsan olur
linki başka bir yere upload etmeden ve kendi adında paylaşmadığın sürece paylaşabilirsin...
linki başka bir yere upload etmeden ve kendi adında paylaşmadığın sürece paylaşabilirsin...
uyumludur ama sen yinede tek tek dene kardeşimhakan abi 5235 için cfw yapicam yardimci olurmusun bu senin c6 modlari uyumlu olurmu ?
Tamam Tşk Ederim.
- - - Eklendi - - -
Birde ben Fp2 kullanıyorum onu nasıl paylaşabilirim
Hakan hocam kaç gündür bulamadım t9 olayını orjinalde T9English.dll var ama senin cfw de yok bunu senin cfw nin rofs2 ye atıp yapsam olur mu sence ? mesajlaşmada t9 ingilizce kullanabilir miyim ?
atıp bir dene olmadı diğer eksikleri de taşı...
denemedim ben bilmiyorum. 01 uzantılı olan İngilizcedir.. onları taşıDiğer eksikler hangisi sence kardeşim dosya adlarını yazabilir misin sana zahmet
[video=youtube_share;M1T5IOAOrEQ]http://youtu.be/M1T5IOAOrEQ[/video]
Bu tanıtım daha hoş oldu sanki![]()

yuhhh diyorum sana başka birşeyde demiyorum.. bu emek suçlamaktan başka bir şey değildir... rofs2 iyi incele iyiiii baştan sonra kadar benim düzenlememdir...yazıklar olsun....
- - - Eklendi - - -
ortaya bir laf atıp ne kaçıyorsun yazsana.. madem o kadar cfwlerden anlıyorsun kendin neden yapmıyorsun da başkalarının yaptıklarına çamur atıyorsun... senin gibiler yüzünden kimse kimseye merhamet göstermiyor... sizin gibi bilmemişler ama bilmişlik taslayanlar yüzünden insaniyetlik alt saffaha da. yazıklar olsun senin gibi emeklerimi hiçe sayıp çamur atanlara.. Allah görüyor yukarda bu iftiranın bedelini ahirette nasıl vereceksin...
konu dışına çıkıyorsun lütfen cfw ile ilgili soru sorun. yada konu açarak herkezden yardım alabilirsin... hem sitede port yapımı anlatımı varhakan abi port yapmayı biliyormusun biliyorsan team viewir veriyim bana 5235 c6 portu yap dosyalarını indirdim![]()
jaf ın doğru kurulduğundan emin ol. eksik kurulursa olmaz. oluşturduğun klasörlerin adını doğru yazdığından emin olarkadaslar herseyı dogru yapıyorum ama şu hatayı verıyo kapalıyken power tusuna bastıgımda.
warning!!! warning!!! warning!!! can't make imei backup using pm field 208!!! bu ne demek arkadaslar
Abi bu
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...an-belle-shell-final-26-06-2012-a-651481.html
cwf deki gibi (sisteme gömülen belleshell değil, cwf.)
4x4 menü düzeni varmı bunda da ve fontlar aynı mı?
bunların 5800 a olduğuna dua edin hiç bir telefon 5800 kadar geliştirilemedi... elimden geldiği kadar yardım ediyorum işteYa hakan bu yeni çıkartacağın bellenin menüsü normal bellenin menüsüne hiç benzemiyor senin yapmış olduğun symbian anna nınki bile daha çok benziyo
- - - Eklendi - - -
Hakan bu arada google de symbian belle 5800 diye aradım en az 4 sitede aynı konuyu gördüm kardeşim nası sabredebiliyosun bu kadar sitedeki soruları cevaplamayı pes yani süpersin![]()

olum yayınlıcaksan yayınla sinirlerim bozulmaya başladı![]()