5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Yok kardeşim özür dilemene gerek yok ben farkettim kaba konuştuğumu zaten her sorumu cevapladığın için bende havalandım gibi bişey oldu ama neyse:) bu arada bilmiyodum windows phone de paylaştığını şimdi oraya bakıyorum...
tamam

- - - Eklendi - - -

Patron ya bi türlü yapamadım en azından 10. deneyişim yardım etsene bana ??
team viewerden ben yapayım istersen

• Beğen
Tepkiler: Kıralım

Kıralım

Kıralım

Üye
patron ??

- - - Eklendi - - -

tamam ama msn face falan ver ordan aktarim sana gerekenleri ?

- - - Eklendi - - -

tamam

- - - Eklendi - - -

team viewerden ben yapayım istersen
Tamam ama sana nasıl ulaşabilirim ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
patron ??

- - - Eklendi - - -

tamam ama msn face falan ver ordan aktarim sana gerekenleri ?

- - - Eklendi - - -

Tamam ama sana nasıl ulaşabilirim ?

buradan hemen yaz team id ve şifreyi bağlanayım

Kıralım

Kıralım

Üye
Çok saol Abi eline sağlık :)

cadde66

cadde66

Üye
[video=youtube_share;kWiZcmE6PCo]http://youtu.be/kWiZcmE6PCo[/video]

Ustam eline sağlık ne kadar zamandır kullandığımı unuttum gerçekten sıfır sorun. Çok memnunum. Diğer arkadaşların fikir edinmesine belki yardımcı olur kendi çektiğim tanıtım videosu...

Bütün 5800 kullanıcılarının kullanması gereken bir yazılım.:good:

godfather42

Üye
C5-03 için yok mu?

ozkan1979

ozkan1979

Üye
5800 da şarj olurken yeşil lambası açık kalıyor
ayrıca dosyalarını sunrise den almışsın dosyaları sunrise cıkıyor emin abinin yazılımına monte etmişsin

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
[video=youtube_share;kWiZcmE6PCo]http://youtu.be/kWiZcmE6PCo[/video]

Ustam eline sağlık ne kadar zamandır kullandığımı unuttum gerçekten sıfır sorun. Çok memnunum. Diğer arkadaşların fikir edinmesine belki yardımcı olur kendi çektiğim tanıtım videosu...

Bütün 5800 kullanıcılarının kullanması gereken bir yazılım.:good:

eline sağlık kardeşim.. güncelleme çıktıktan sonra bir video onada çekersen ana başlığa eklerim o zaman

- - - Eklendi - - -

C5-03 için yok mu?

hayır. ama sitede c5 için cfwler var

- - - Eklendi - - -

5800 da şarj olurken yeşil lambası açık kalıyor
ayrıca dosyalarını sunrise den almışsın dosyaları sunrise cıkıyor emin abinin yazılımına monte etmişsin

yuhhh diyorum sana başka birşeyde demiyorum.. bu emek suçlamaktan başka bir şey değildir... rofs2 iyi incele iyiiii baştan sonra kadar benim düzenlememdir...yazıklar olsun....

- - - Eklendi - - -

ortaya bir laf atıp ne kaçıyorsun yazsana.. madem o kadar cfwlerden anlıyorsun kendin neden yapmıyorsun da başkalarının yaptıklarına çamur atıyorsun... senin gibiler yüzünden kimse kimseye merhamet göstermiyor... sizin gibi bilmemişler ama bilmişlik taslayanlar yüzünden insaniyetlik alt saffaha da. yazıklar olsun senin gibi emeklerimi hiçe sayıp çamur atanlara.. Allah görüyor yukarda bu iftiranın bedelini ahirette nasıl vereceksin...

Reexecution

Reexecution

Üye
cidden süper olmuş :) ilk yüklediğimde menüde çince semboller felan çıkıyodu format atınca düzeldi ellerine sağlık hakan :)

KD1907

KD1907

Üye
Hakancım o zaman şöyle söylesem şu belle shelldeki gibi ana ekran çokluğu olsa yani ana ekran ekleme kaldırma fln çünkü 2 ekran yetmiyor be kardeşim :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
cidden süper olmuş :) ilk yüklediğimde menüde çince semboller felan çıkıyodu format atınca düzeldi ellerine sağlık hakan :)
ana başlıkta notlarımı dikkate alırsanız sorunsuz cfw kullanırsınız... rica ederim güle güle kullan

- - - Eklendi - - -

Hakancım o zaman şöyle söylesem şu belle shelldeki gibi ana ekran çokluğu olsa yani ana ekran ekleme kaldırma fln çünkü 2 ekran yetmiyor be kardeşim :)
v5 cihazlara hiç bir zaman fazladan ev ekranı gelmeyecektir kardeşim...

cadde66

cadde66

Üye
Güncellemeden sonra video oky :oke:

Usta güncelleme yapınca şu şarz olurken yeşil ışık yanma olayını kaldırmazsan memnun olurum.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

ca_sus

Üye
boşver kardeş meyve veren ağaç tarih boyu taslanmistir bunun altın da çekemeyen lerin olması dir takma kafana boşver sen yoluna devam et

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
boşver kardeş meyve veren ağaç tarih boyu taslanmistir bunun altın da çekemeyen lerin olması dir takma kafana boşver sen yoluna devam et
Kaç senelik yazılım... söylediği cfw yi bile ilk kez duydum... onu geç her sitede var o söylediği cfw nin yapımcısı hiçmi görmedi bu yazılımı öyle bir şey olsa o söyler, dangalağın biri kalkmış bilmem ne yazılımı diyor. sonra gel insanlara paylaşım yap yapabiliyorsan...

CYBERstix

CYBERstix

Üye
Boşver dostum. Sana söylemiştim bu kadar yoğun sorulara cevap yaz , bir yandan güncelleme yap, bir yandan günlük işler...Sabır istiyor. Takma kafana , seni takip eden bir sürü takipçin var:oke: ha bu arada oyunla alakalı temiz portlu cfw demişsin ya ona uğraşıyorum sonuç alınca dönecem sana. Selamlar...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Boşver dostum. Sana söylemiştim bu kadar yoğun sorulara cevap yaz , bir yandan güncelleme yap, bir yandan günlük işler...Sabır istiyor. Takma kafana , seni takip eden bir sürü takipçin var:oke: ha bu arada oyunla alakalı temiz portlu cfw demişsin ya ona uğraşıyorum sonuç alınca dönecem sana. Selamlar...
yine de kafa takılıyor işte napayım... tamam dene sonucu yaz ona göre ilgilenirim

Üst Alt