5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

strokee

Üye
hakan kardeş senden bi yardım isticem yaa eger mümkünse senin cfw ye benzer bir cfw yapıyorum her şey tamam hali hazır ama tek sornu bu smiyle iç içe girmiş ve beyaz bişe cıkıyo kenarlarında nasıl düzeltebilirim yardım edermisin bi ara görmüştüm furkan kardeş ile düzeltmişin sen sanırım yardımcı olursan cok sevinirim kardeşim şimdden allah yolunu acık etsin emeklerine saglık

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan kardeş senden bi yardım isticem yaa eger mümkünse senin cfw ye benzer bir cfw yapıyorum her şey tamam hali hazır ama tek sornu bu smiyle iç içe girmiş ve beyaz bişe cıkıyo kenarlarında nasıl düzeltebilirim yardım edermisin bi ara görmüştüm furkan kardeş ile düzeltmişin sen sanırım yardımcı olursan cok sevinirim kardeşim şimdden allah yolunu acık etsin emeklerine saglık
cfw konularımda yardım etmiyorum... konu açın ben dahil herkes yardım eder...

- - - Eklendi - - -

yazma dilini ingilizce yapınca t9 u kapatıyordu çözümü var mı ki
hımm hiçmi açılmıyor...

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
kullandığın temada navibarda tuşlar arasındaki çizgileri kaldırırsan güzel olur bide water teması fln vardı onların duvar kağıtlarını sil bence kendin duvar kağıdı koyunca navibarda eski duvar kağıdı kalıyo

Okan-1

Okan-1

Üye

cfw konularımda yardım etmiyorum... konu açın ben dahil herkes yardım eder...

- - - Eklendi - - -

hımm hiçmi açılmıyor...

Hallettim kardeşim nfe ile açıp orjinalden ing dili çıkartıp buna ekleyip flaşladım oldu ingilizce dilde t9 yazabiliyorum :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hallettim kardeşim nfe ile açıp orjinalden ing dili çıkartıp buna ekleyip flaşladım oldu ingilizce dilde t9 yazabiliyorum :)
tamam kardeşim

- - - Eklendi - - -

kullandığın temada navibarda tuşlar arasındaki çizgileri kaldırırsan güzel olur bide water teması fln vardı onların duvar kağıtlarını sil bence kendin duvar kağıdı koyunca navibarda eski duvar kağıdı kalıyo
tuşlar arasındaki çizgilermi anladım bu dediğini... duvar kağıtlarını kaldırırsam temaların bi anlamı kalmıyor.. ayrıca istek almıyorum kardeşim :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
yok kötu duruyo ondan dedim :)

- - - Eklendi - - -

böyle oluyor :)

Ekli dosyalar

CYBERstix

CYBERstix

Üye

o fp4 içindi. Ben ne yazdığımı gayet iyi biliyorum... Uzatmanın anlamı yok isteklere önem vermiyorum bu güncellemede

Bu güncelleme fp5 mi olucak anlamadım.zaten tuş kilidi tek dokunuşla açılıyo fp4 te. bu güncelleme başka birşeye mi geliyor ya da ben mi yanlış anladım hakan kardeş? teşekkurler..
Bir de bu gameloft oyunlarında oyun açılmadan ekran donuyordu. Ve sen de oyunlar java mı?,temiz port gibi şeylerden bahsetmiştin. Yeni güncelleme de bakarım demiştin de onu bir hatırlatayım dedim.Şimdiden ellerine sağlık önizlemelerden edindiğim izledim harika.Selamlar....

Okan-1

Okan-1

Üye
Hocam kusura bakma çok rahatsız ettim ama şimdide hafıza kartı takılıyken telefon açılmıyor resetleyip duruyor hafıza kartını çıkarınca sorun yok neden olabilir sence ? tekrar flaşladım 3-4 kez hard format attım ama aynı açılırken resetliyor orjinal fw yükleyince sorun yok bir fikrin var mı ?

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
kardeş yeni güncelleme çok güzele benziyor.
İnş. Çabuk çıkar. Kolay gelsin

hikmet366

hikmet366

Üye
:biggrin::biggrin::bira::heyo::smdance: Oley YEni Güncelleme Çıkıyor... Hani Çıkmıcaktı ...

ercanatnr

Üye
kardeş benim telde orjinal sürümde müzik dinlerken hoparlör cızırtı yapmıyordu ancak güncellmeni yükleyince cızırtı yapmaya başladı hoparlör yeni güncellemende bu sorunada bi bakarsan sevinirim.

Okan-1

Okan-1

Üye
Baştan indirip flaşladım sorun olmadı bu kez ingilizce yazma dilini kesin eklemek gerek hakan hocam yoksa mesajlar zulüm oluyor resmen nasıl ekleyebilirim şu mereti nfe haricinde :( ya da sen güncelleme ile ekler misin sen

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
:biggrin::biggrin::bira::heyo::smdance: Oley YEni Güncelleme Çıkıyor... Hani Çıkmıcaktı ...
çok değişiklik olucak bu yazılımda ve sizleri meego iconlarından mahrum bırakmamak için çıkartıyorum.. ayrıca 5800 a meego icon pakedi ilkdir.. benim tarafımdan düzenlendi :)

- - - Eklendi - - -

Baştan indirip flaşladım sorun olmadı bu kez ingilizce yazma dilini kesin eklemek gerek hakan hocam yoksa mesajlar zulüm oluyor resmen nasıl ekleyebilirim şu mereti nfe haricinde :( ya da sen güncelleme ile ekler misin sen
dosyayı yazılım sadece türkçe'dir. İngilizce dil i gömmek istemiyorum siz sonradan düzenleyin birazda kendinize

- - - Eklendi - - -

kardeş benim telde orjinal sürümde müzik dinlerken hoparlör cızırtı yapmıyordu ancak güncellmeni yükleyince cızırtı yapmaya başladı hoparlör yeni güncellemende bu sorunada bi bakarsan sevinirim.
yazılımsal değildir o.. donanımsaldır... tamire vermen gerek

- - - Eklendi - - -

kardeş yeni güncelleme çok güzele benziyor.
İnş. Çabuk çıkar. Kolay gelsin
daha çalışıyorum yazılım üzerinde bitince yayınlıycam

Software95

Peki meego ikon paketini paylaşmayı düşünüyormusun?

Lancerr

Lancerr

Üye
hakan kardeşim saati öyle renkli yapmasan iyi olur diye düşünüyorum. benim fikrim bu hoş durmaz sanki teşekkürler :oke:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Peki meego ikon paketini paylaşmayı düşünüyormusun?

hayır belle içindir... çekmesini bilen çekebilir ama paylaşımı kesinlikle yasaktır...

- - - Eklendi - - -

hakan kardeşim saati öyle renkli yapmasan iyi olur diye düşünüyorum. benim fikrim bu hoş durmaz sanki teşekkürler :oke:
orada saati renkli yapmadım. saatin üzerinde bekleme ekranında dönen animasyonu gösterdim...

Okan-1

Okan-1

Üye
Hocam nfe ile rofs2 yi açmıştım üstte dil seçenekleri var ordan ingilizceyi port ettim paketledim flaşladım ama dediğim gibi açılırken sürekli restart yapıyor hafıa kartını çıkarınca sorun yok neden acaba bir fikrin var mı ya da yardımın

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hocam nfe ile rofs2 yi açmıştım üstte dil seçenekleri var ordan ingilizceyi port ettim paketledim flaşladım ama dediğim gibi açılırken sürekli restart yapıyor hafıa kartını çıkarınca sorun yok neden acaba bir fikrin var mı ya da yardımın
t9 ön belleği hafıza kartında ondandır...

Üst Alt