5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

KD1907

KD1907

Üye
ha yakan bu batarya 5 saatte bitiyo nedeni ne ?

Lancerr

Lancerr

Üye
ha yakan bu batarya 5 saatte bitiyo nedeni ne ?

arkadaşım yerinde olsam bu soruyu sormazdim. O senin kullanmana bağlı. Ekran ışığı + kullanma süren + web de gezinmen + müzik dinlemen + video izlemen buna bağlı.

Bır de ekstradan şunu söylemeliym kı yazılım çok ıyi eskisı gıbı hantal değil performans çok ıyi haliyle şarjn bu kadar gitmesi normal.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konuşma uslubumuza dikkat edelim aksi halde uyarı alırsınız.Keyifli forumlar

KD1907

KD1907

Üye
Neyse hakan bi sorum olacak bu belle shell i yükledim tele ama normal tuştan menüye girince nokia belle oluyo nası kalıcı yapabilirim belle shell i?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Neyse hakan bi sorum olacak bu belle shell i yükledim tele ama normal tuştan menüye girince nokia belle oluyo nası kalıcı yapabilirim belle shell i?
belle shel sayfasından sor o konuyla ilgili sorunu böyle konular karışır... ayrıca sorunun cevabı ana sayfada verdiğim resimli ayarda ona bak yap

mkursadulusoy

Üye
yazılımı yükledim cok basarılı olmus ancak karsılastıgım bazı problemler yüzünden tekrar orjinal sürüme döndüm hatalar yinede devam ediyor
---Mağazaya girmek istediğimde "Komut Dosyası Uyarısı" adı altında boş bir pencere açılıyor ve mağazaya giremiyorum.
---Ev ekranına eklenebilen Facebook uygulaması ve normal Facebook uygulamasına giremiyorum hata vermeden direk atıyor.
---wifi ile bağlı olmama rağmen kendi internet browserın dan internete girmeye çalıştığımda önce sayfa görüntülenemiyor hatası alıyorum sayfayı yeniledğimde ise browser kapanıyor.

ilk aklıma gelen ve en cok göze carpan hatalar bunlar.Umarım geliştirmene yardımcı olur.
(Bide ben su mağaza işini nasıl çözerim :D)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yazılımı yükledim cok basarılı olmus ancak karsılastıgım bazı problemler yüzünden tekrar orjinal sürüme döndüm hatalar yinede devam ediyor
---Mağazaya girmek istediğimde "Komut Dosyası Uyarısı" adı altında boş bir pencere açılıyor ve mağazaya giremiyorum.
---Ev ekranına eklenebilen Facebook uygulaması ve normal Facebook uygulamasına giremiyorum hata vermeden direk atıyor.
---wifi ile bağlı olmama rağmen kendi internet browserın dan internete girmeye çalıştığımda önce sayfa görüntülenemiyor hatası alıyorum sayfayı yeniledğimde ise browser kapanıyor.

ilk aklıma gelen ve en cok göze carpan hatalar bunlar.Umarım geliştirmene yardımcı olur.
(Bide ben su mağaza işini nasıl çözerim :D)

soyledigin hatalarin hic biri yoktur... yazilimi attiktan sonra hafiza kartini bicimlendirip hard format attinmi

• Beğen
Tepkiler: Lancerr

byakıllı15

Üye
ben gösterilen şilemleri tektek yaptım ama olmadı telim nokia 5800 XpressMusic rm-356 lütfen yardımcı olurmusunuz

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ben gösterilen şilemleri tektek yaptım ama olmadı telim nokia 5800 XpressMusic rm-356 lütfen yardımcı olurmusunuz
anlatılanları eksiksiz yaparsan kesin olur... bi yerde hata ypmışındır.. elle oluşturduğun klasör adlarına dikkat et yanlış yazarsan olmaz

ercanatnr

Üye
kardeş yazılımını yükledim çok süper ancak şu hataları belirtmek istedim;
1.Dokunmatik ekran titreşimi ara sıra kapanıyor teli yeniden başlatınca geri geliyor.
2.Biri beni aradığında ara sıra tel titremiyor.
3.Bazı yerlerde geri dügmesinde simge deilde geri şeklinde yazı yazıyor.
3.Son olarak topbarı nasıl yükleyecem bulamadım.
4.Son olarak bütün wifi ağlarını şifresiz olarak gösteriyor
5.Bide arşivin içine 4x4 menü diye atmışsın ama o klasörde 1 tane dosya var diğer 3x4 isimli klasörde bir sürü dosya var 4x4 teki tek dosyayı Rm-356 klasörüne atsam olurmu

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeş yazılımını yükledim çok süper ancak şu hataları belirtmek istedim;
1.Dokunmatik ekran titreşimi ara sıra kapanıyor teli yeniden başlatınca geri geliyor.
2.Biri beni aradığında ara sıra tel titremiyor.
3.Bazı yerlerde geri dügmesinde simge deilde geri şeklinde yazı yazıyor.
3.Son olarak topbarı nasıl yükleyecem bulamadım.
güle güle kullan... titreşimde sorun olduğunu çoğu kişi dile getirdi ilerde ilgilenicem, belle iconların tam düzeltilmedi o normaldir, ana syafada topbarı ekten verdim indir uygulama yükler gibi yükle

wwwcomtr

wwwcomtr

Üye
Kardeşim eğer güncelleme çıkarırsan x-plore , opera mobile ... birkac tane programın belle tarzı ikonlarını eklemen ve yeni bir tema eklemen ve birde fp2 deki belle bildirimleri eklemen mümkünmüdür? Şimdiden teşekkürler :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim eğer güncelleme çıkarırsan x-plore , opera mobile ... birkac tane programın belle tarzı ikonlarını eklemen ve yeni bir tema eklemen ve birde fp2 deki belle bildirimleri eklemen mümkünmüdür? Şimdiden teşekkürler :)
çok kullanılan uygulamarı eklerim... bildrimleri bi deniyeyim eğer hoş durursa onu koyarım... ayrıca güncelleme ne zaman çıkacak sormazsanız size yeni belleyi göstereyim :D

ercanatnr

Üye
Ben internette devamlı duran birisiyim... günce 3 kez şarj ediyorum... internette şarjı ne kadar çok yediğini bilir herkes... internettle aran yoksa yazılımdan sonra 4 kez şarj ettik sonra gayet güzel gider şarjı. gün olarak veremicem ama yazılımın hızına bakarsan gayet normal şarj gidiyor...

----------Eklendi @ 14:02:02 ---------- Yazıldı @ 12:37:55 ----------

Symbian Belleyi Güncellemeye Karar Verdim...
- Boot Ekranı Eklenicek...
- Slide Tuş Klidi Yerine Tek Dokunuşla Açılan Tuş Klidi Eklenicek
- Bi Kaç Değişiklik Daha Yapıcam...

Sizlerin İsteklerinizede Önem Vericem Buyrun İsteklerinizi Yazın...

kardeş boot ekranı nedir

- - - Eklendi - - -

Ben internette devamlı duran birisiyim... günce 3 kez şarj ediyorum... internette şarjı ne kadar çok yediğini bilir herkes... internettle aran yoksa yazılımdan sonra 4 kez şarj ettik sonra gayet güzel gider şarjı. gün olarak veremicem ama yazılımın hızına bakarsan gayet normal şarj gidiyor...

----------Eklendi @ 14:02:02 ---------- Yazıldı @ 12:37:55 ----------

Symbian Belleyi Güncellemeye Karar Verdim...
- Boot Ekranı Eklenicek...
- Slide Tuş Klidi Yerine Tek Dokunuşla Açılan Tuş Klidi Eklenicek
- Bi Kaç Değişiklik Daha Yapıcam...

Sizlerin İsteklerinizede Önem Vericem Buyrun İsteklerinizi Yazın...

kardeş boot ekranı nedir

nefrt

nefrt

Üye
keylock programını gömsen çok güzel olur :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeş boot ekranı nedir

- - - Eklendi - - -

kardeş boot ekranı nedir

açılışta orjinalde olan beyaz Nokia yazızı.. bellede siyah olan :)

- - - Eklendi - - -

keylock programını gömsen çok güzel olur :D

:) onu da kurun artık.. ben yazılımı hafif tutmaya çalışıyorum

- - - Eklendi - - -

evet yaptm hafıza kartım zaten yok. Hard Formatıda attım
:) hafıza kartın yoksa o hataları alman normaldir... çünkü ön belleklerin hepsi hafıza kartına taşındı, hafıza kartsız kullanamazsın belleyi

Lancerr

Lancerr

Üye
Telefonu yan çevirdiğmizde yan tarafta olan tuşları belledeki gibi alt tarafa al :D yan çevirdiğmizde hep alt tarafta olsun bence :D

AYRICA ŞUNU BELIRTMELIYIM IKONLAR MUHTESEM ÇOK AŞIRI BEĞENDIM , DIĞERLERINDEN ÇOK SIRADIŞI :D
ha bide font da güzel :D

mkursadulusoy

Üye

:) hafıza kartın yoksa o hataları alman normaldir... çünkü ön belleklerin hepsi hafıza kartına taşındı, hafıza kartsız kullanamazsın belleyi

anladııım :D:D cok tesekkurler yardımların için.

Üst Alt