5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
çok doğru söyledin artı ekstradan tema efeklerinı kapatırsan senin ıçın iyi olur ;)
yani ne kadar özellik o kadar ram yer.. az özellik çok ram :)

- - - Eklendi - - -

herşeyi hafıza kartına yüklüyoruz ama arka planda çalışan birşey gözükmüyor. Sistem dosyasımı çalışıuor acaba güncellemelri yapmıyorum yapmalımıyım acaba

kurduğun uygulamarı kapatsan bile parçası çalışır ram i yer.. mesela whats app kapanmıyor devamlı arka planda çalışıyor...

EmReRoĞlU

Üye
Arkadaşım ben CFW'de falan yeniyim şimdi bu senin yaptıklarını yapıca oluyor değil mi başka bir şey yapmaya gerek yok?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
nefrt

nefrt

Üye
yazı tipi kötü kardeşim ya

- - - Eklendi - - -

Kardeş sadece bunu NokiaFirmwareEditorStdoio ile yeniden yaptım yazı tipi değişik çıktı ya tuhaf şeyler vardı :D

- - - Eklendi - - -

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yazı tipi kötü kardeşim ya

- - - Eklendi - - -

Kardeş sadece bunu NokiaFirmwareEditorStdoio ile yeniden yaptım yazı tipi değişik çıktı ya tuhaf şeyler vardı :D

- - - Eklendi - - -

yazı fontunu sizler istediniz bende yaptım pure fontta birşey yoktu gayet şık duruyordu...
her font uymaz kardeşim.. önceki yorumlarda bak paylaştım pure fontu onu kullan

nefrt

nefrt

Üye
bulamadım ya. Sen bna atsan ona uyumlu nokia pure fontu bn ona yeni inşa ederim. Bende ki mod paketleri Rambo_ft paketleri

okan1-1-1

Üye
S.a hocam kurarken jaf hata verdi callcallinstaller ardıdnan bir hata daha neyse bir yolla bişeyler atarak jafı açtım dediğin şekilde tik leri koyuyorum use ini ye basınca ekran çıkıyor ama boş içi birde Program Files/ODEON/JAF/JAF USB Driver bu jaf usb driver yok kurulan yerde sana zahmet şu jafın kurulu halini rarlayı upload edebilir misin :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bulamadım ya. Sen bna atsan ona uyumlu nokia pure fontu bn ona yeni inşa ederim. Bende ki mod paketleri Rambo_ft paketleri
al bakalım

- - - Eklendi - - -

S.a hocam kurarken jaf hata verdi callcallinstaller ardıdnan bir hata daha neyse bir yolla bişeyler atarak jafı açtım dediğin şekilde tik leri koyuyorum use ini ye basınca ekran çıkıyor ama boş içi birde Program Files/ODEON/JAF/JAF USB Driver bu jaf usb driver yok kurulan yerde sana zahmet şu jafın kurulu halini rarlayı upload edebilir misin :)
jaf doğru düzgün kurulmadı ondan olmuyor kardeşim

Ekli dosyalar

serdarserdars

Üye
kardeş telefon local mode de kaldı napıyım

okan1-1-1

Üye

İşte doğru düzgün nasıl kurulacak bu program callcallinstaller diye hata veriyor nokia ile ilgili herşeyi kaldırdım pc den antivirüsü tamamen kaldırıp öyle kurdum yine aynı aklında bir çözüm var mı hocam

nefrt

nefrt

Üye
al bakalım

- - - Eklendi - - -

SAolasın :D

- - - Eklendi - - -

kardeş telefon local mode de kaldı napıyım
Çıkar bataryayı yeniden tak :D

- - - Eklendi - - -

İşte doğru düzgün nasıl kurulacak bu program callcallinstaller diye hata veriyor nokia ile ilgili herşeyi kaldırdım pc den antivirüsü tamamen kaldırıp öyle kurdum yine aynı aklında bir çözüm var mı hocam
Anti virüs programı kapat indir tekrar yükle. indirirkende yüklerken anti vürüs programı kapalı olsun

okan1-1-1

Üye
Şu jaf ın kurulu halini upload edecek babayiğit yok ki. Program kurulurken hata veriyor callcallinstaller hatası sorunu çözebilende yok vazgeçtim maalesef :(

nefrt

nefrt

Üye

al sana link :D systm32 ye bişy atıyon ama onu ii bak

okan1-1-1

Üye
Kardeşim çok sağolasın verdiğin linkle hallettim sıra yüklemeye kaldı bakalım artık sağol varol :)

nefrt

nefrt

Üye
anti virüs programını kapat indirirkende yüklerkende :D

- - - Eklendi - - -

al bakalım

- - - Eklendi - - -

Kardeş 2 dakkika msn de konuşa bilir miyiz. işin yksa sormam gerekn bi soru var sadece

okan1-1-1

Üye
Şuan güzel duruyor iyice deneyelim bakalım eline sağlık kardeşim :)

Üst Alt