5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

SFarrux

Üye
bunlar pc programlarımı? Bu sitede varmı hocam?

aalpeer01

aalpeer01

Üye
yükledim hocam güzel olmuş eline sağlık dediğin gibi birazda kendime göre düzenledim yazı ortalatma falan tek karşılaştığım sorun kamera kullanılıyor hatası başka bi sıkıntı yok telefonda olursa da yazarım.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yükledim hocam güzel olmuş eline sağlık dediğin gibi birazda kendime göre düzenledim yazı ortalatma falan tek karşılaştığım sorun kamera kullanılıyor hatası başka bi sıkıntı yok telefonda olursa da yazarım.
onunda çözümü var resim çektiğin zaman hemen silme. çünkü galeride ön izleme uluşturduğu için ve o işlemi yaparken sil komutu verdiğin için hata alıyorsun bekle 5 saniye sil almazsın o hatayı.. teşekkürler bilgi için güle güle kullan

Xenshard

Xenshard

Üye
eline sağlık haqanguven hocam. paylaşımlarınızı çok beğeniyorum,yalnız sormam gereken birkaç soru var.
bi önceki cfw'nizi de yükledim ve bikaç sorun yaşadım. bunlar telefonla ya da cfw ile ilgili mi bilemiyorum tam ama anlatayım;

telefonumun (5800) titreşimi kendi kendine gidip gelmeye başladı. bi gidiyor,bi iki hafta gelmiyor. sonra bikaç günlüğüne geri geliyor... Arandığım zaman zil sesim "genel" modda olmasına rağmen bikaç saniye çalıp susuyor. kendi kendine sessize alıyor yani çalarken. daha sonra orjinal fwyi yükledim,onda ses sorunu vermedi aranırken,ama titreşim devam ediyordu.

bu konu hakkında bilginizi ve düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
eline sağlık haqanguven hocam. paylaşımlarınızı çok beğeniyorum,yalnız sormam gereken birkaç soru var.
bi önceki cfw'nizi de yükledim ve bikaç sorun yaşadım. bunlar telefonla ya da cfw ile ilgili mi bilemiyorum tam ama anlatayım;

telefonumun (5800) titreşimi kendi kendine gidip gelmeye başladı. bi gidiyor,bi iki hafta gelmiyor. sonra bikaç günlüğüne geri geliyor... Arandığım zaman zil sesim "genel" modda olmasına rağmen bikaç saniye çalıp susuyor. kendi kendine sessize alıyor yani çalarken. daha sonra orjinal fwyi yükledim,onda ses sorunu vermedi aranırken,ama titreşim devam ediyordu.

bu konu hakkında bilginizi ve düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

öyle bi sorunla karşılaşmadım. Eski sürümde bi kaç kişi titreşim çalışmıyor diyordu ama şimdi öyle sorun belirten yok deneyip bilgilendirirsen beni sevinirim. Güle güle kullan kardeşim

Xenshard

Xenshard

Üye

öyle bi sorunla karşılaşmadım. Eski sürümde bi kaç kişi titreşim çalışmıyor diyordu ama şimdi öyle sorun belirten yok deneyip bilgilendirirsen beni sevinirim. Güle güle kullan kardeşim

kuralı bikaç saat oldu, gitmiş olan titreşim cfw ile birlikte geri geldi. arama aldığım zaman ses gitmesi gibi bir durum da yok şu an. eğer bir sorunla karşılaşırsam bilgilendiririm. çok teşekkürler.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kuralı bikaç saat oldu, gitmiş olan titreşim cfw ile birlikte geri geldi. arama aldığım zaman ses gitmesi gibi bir durum da yok şu an. eğer bir sorunla karşılaşırsam bilgilendiririm. çok teşekkürler.

tamam saolasın güle güle kullan kardeş

CHUCK-ME

CHUCK-ME

Üye
Hakan abi güncelleme çok güzel olmuş. Ellerine sağlık. Telefonda çok sık müzik dinleyen birisi olarak kulaklıkta dolby muhteşem olmuş. Bunun yanında yeni font da çok güzel olmuş. Gravity klavyesindeki "i ve ı" harfi sorunu da düzelmiş.(Ben fonttan kaynaklanmıyor sanıyordum ama demek ki fonttan kaynaklanıyormuş. Artık klavyede i harfi var) Bence bu cfw için çok güzel bir final oldu. Zaten 5800'dan da daha fazlasını beklememek gerek. Cok teşekkürler :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan abi güncelleme çok güzel olmuş. Ellerine sağlık. Telefonda çok sık müzik dinleyen birisi olarak kulaklıkta dolby muhteşem olmuş. Bunun yanında yeni font da çok güzel olmuş. Gravity klavyesindeki "i ve ı" harfi sorunu da düzelmiş.(Ben fonttan kaynaklanmıyor sanıyordum ama demek ki fonttan kaynaklanıyormuş. Artık klavyede i harfi var) Bence bu cfw için çok güzel bir final oldu. Zaten 5800'dan da daha fazlasını beklememek gerek. Cok teşekkürler :)

ben güncelleme çıkmadan önce söyledim zaten bu güncellemeden sonra daha güncelleme çıkartmıycam daha ileri gidemeyeceğimide söyledim.. Valla sana ne diyeyimki kısaca herşeyi anlatmışın... Ben final dedim sende final olduğunu yorumunla belirttin. Güle güle kullan kardeşim

Emin Ş.

Üye
Valla bence hiç bir sorun yok cfw de. Adam yapmış yani :) Ayrıca dolby kulaklık için bir kez daha ellerine saglık :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
usta rofs2 nerdeydi bulamadım, nereye atıcam tam oalrak bn bunu

nfe ile cfw dosyalarından rofs2 uzantılı olanı açıp içime atıcaksın flaşhla uğraşmak istemiyorsan rom patcher ı kur open 4+all yamasını aktif et fonts klasörünü c/ resource nin içine at telefonu yeniden başlat tamamdır

• Beğen
Tepkiler: fatih_kutluca ve korkuncadam
korkuncadam

korkuncadam

Üye

nfe ile cfw dosyalarından rofs2 uzantılı olanı açıp içime atıcaksın flaşhla uğraşmak istemiyorsan rom patcher ı kur open 4+all yamasını aktif et fonts klasörünü c/ resource nin içine at telefonu yeniden başlat tamamdır

saolasın tmdır

fatih_kutluca

Üye
cfw sorunsuz ve güzel ancak bi önceki sürümün yazı fontunu nasıl yükleyebiliriz buna ?

latifcakir

Üye
usta ben x6 ya yükledim kamera çalışmadı neden olabilir

fatih_kutluca

Üye
mesajı görmemişim hallettim cfw için saol

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
hacı ekolayzer bi işe yaramıyo ayarlarıyla oynuyorum ses yine aynı :)

Üst Alt