5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Lancerr

Lancerr

Üye
bakalım yeni fullledim ekran ışığı en düşükte bakalım :D

terapi1

Üye
kaldı 4 gün güncellemeye :)

ca_sus

Üye
Hocam ilk sayfadaki özelliklerin devamı dimi en son yazdığın özellikler birde tuş kilidi kaydırma li olursa daha güzel olur hadi kolay gele

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ilk sayfadaki özelliklerin devamı dimi en son yazdığın özellikler birde tuş kilidi kaydırma li olursa daha güzel olur hadi kolay gele

ewet. Yeni özellikler hatalar filan giderildi biraz daha geliştirildi... Yazılımı kapattım artık birazda kendinize göre düzenleyiniz

bahaddin95

Üye
ben bunu yükledim fakat eskiye dönmek istiyorum. Nasıl yapabilirim ilk orjinal 5800a

- - - Eklendi - - -

acil yardımm

sadik5734

sadik5734

Üye
ben bunu yükledim fakat eskiye dönmek istiyorum. Nasıl yapabilirim ilk orjinal 5800a

- - - Eklendi - - -

acil yardımm
kardeş süleyman üstadımın konusu var ondan bakabilirsin çok kolay navirimden çek orjinal dosyaları bunu nası tele flashladıysan onuda öyle flashla kolay gelsin

- - - Eklendi - - -

hadi çıksın şu güncelleme geceleri uyuyamıyom hep güncellemeyi düşünüyom

- - - Eklendi - - -

navifrmden orjinal yazılımı indir bunu attığın gibi onuda öyle at. V60 ı indiricekain aşağısını atamazsın

- - - Eklendi - - -

hayır. Çok cfw hazırlıyorum hepsi birlikte çıkıcaklar
kardeş çok cfw hazırlıyom demişin bu sefer 3x4 le 4x4 ü aynı rara koyma :)

- - - Eklendi - - -

kardeş dalga geçmek için söylemedim kusura bakma

- - - Eklendi - - -

kardeş cfw yi daha önce yayınlasan olmazmı kuzenimle burda kafayı yiyoz :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

acil yardımm

navifrmden orjinal dosyaları indir bunu attığın gibi at

- - - Eklendi - - -

kardeş süleyman üstadımın konusu var ondan bakabilirsin çok kolay navirimden çek orjinal dosyaları bunu nası tele flashladıysan onuda öyle flashla kolay gelsin

- - - Eklendi - - -

hadi çıksın şu güncelleme geceleri uyuyamıyom hep güncellemeyi düşünüyom

- - - Eklendi - - -

kardeş çok cfw hazırlıyom demişin bu sefer 3x4 le 4x4 ü aynı rara koyma :)

- - - Eklendi - - -

kardeş dalga geçmek için söylemedim kusura bakma

- - - Eklendi - - -

kardeş cfw yi daha önce yayınlasan olmazmı kuzenimle burda kafayı yiyoz :D

tarih belli değişmez... 4x4 ün sadece rofs2 olucak ama aynı klasörde olucaklar...

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
fw yi yükledim 1 gün giden şarj 4-5 saat gidiyor birde şarj göstergesi hep yanlıl gösteriyor örn. 7 çizgi vardır şarjın azalmasına az kaldığı halde 7 gösteriyor sonra birden 2-3 e düşüyor

- - - Eklendi - - -

kardeş fp4 de ana kavyenin ışıklqrını kapatıp. klavyeyi belle klavye yapabilirmisin

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
fw yi yükledim 1 gün giden şarj 4-5 saat gidiyor birde şarj göstergesi hep yanlıl gösteriyor örn. 7 çizgi vardır şarjın azalmasına az kaldığı halde 7 gösteriyor sonra birden 2-3 e düşüyor

- - - Eklendi - - -

kardeş fp4 de ana kavyenin ışıklqrını kapatıp. klavyeyi belle klavye yapabilirmisin

öyle bir hata yok kullandığın uygulamar karıştırıyordur.. klavye ışıklarını se kapatmak istersin başkası istemez o yüzden yazılımı birazda kendinize göre düzenleyiniz... ayrıca yazılımı kapattım daha güncelleme ve düzenleme düşünmüyorum...

semmrexx

semmrexx

Üye
yeni yazılım 01.12.2012 de kesin geliyo mu

Ni-CD

Üye
Kullananlarda benden başka wlan problemi yaşayan var mı ?

Ni-CD

Üye
Kablosuz ağların olduğu yerlerde bulduğum şifreli şifresiz ağlara bağlanma problemi mevcut , şifresini bildiğim bağlantılarada bağlanamadan kopuyor, evimde kablosuz modem olmadığı için wifi adaptörü accsess point gibi kullanıp telefonda kullanmak istediğimde bağlantıyı göremiyor ama diğer modem isimleri görünüyor, aynı kurduğum ağı başka bir wifi adaptör ile görüp bağlanabiliyorum, bağlantının şifreleme türünü wep wpa wpa2 olarak değiştirip denedim birşey fark etmedi, telefonda şimdilik birşey kurulu değil.

Modlamadan şikayetçi değilim çok güzel olmuş eline sağlık bu arada. :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Kablosuz ağların olduğu yerlerde bulduğum şifreli şifresiz ağlara bağlanma problemi mevcut , şifresini bildiğim bağlantılarada bağlanamadan kopuyor, evimde kablosuz modem olmadığı için wifi adaptörü accsess point gibi kullanıp telefonda kullanmak istediğimde bağlantıyı göremiyor ama diğer modem isimleri görünüyor, aynı kurduğum ağı başka bir wifi adaptör ile görüp bağlanabiliyorum, bağlantının şifreleme türünü wep wpa wpa2 olarak değiştirip denedim birşey fark etmedi, telefonda şimdilik birşey kurulu değil.

Modlamadan şikayetçi değilim çok güzel olmuş eline sağlık bu arada. :)

hımm yazılımdan sonra hafıza kartını biçimlendirip hard format attınmı? Wlan problemi hiç yaşamadım o yüzden çözüm yolu üretemiyorum böyle uzaktan... Teşekkürler güle güle kullan...

bahaddin95

Üye
telefon açıldıktan 4-5 dk sonra reset atıp duruyo kendine
ne yapmam lazım

pissed26

pissed26

Üye
telefon açıldıktan 4-5 dk sonra reset atıp duruyo kendine
ne yapmam lazım
bence hafıza kartında yanlışlıkla sistem dosyasıyla oynadın veyahut sildin çok temizinden format atmanı öneriyorum benimde başıma geldi dead flasha kadar gider :D

Üst Alt