5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim :tşk:
rica ederim

- - - Eklendi - - -

01.12.2012'DE ÇIKICAK OLAN GÜNCELLEME BİLGİLERİ
808 AUDİO CODECSLER KULLANILDI
DOLBY KULAKLIK SEÇENEĞİ EKLENDİ
FACE BOOK ÇALIŞMAMA SORUNU ÇÖZÜLDÜ
FONT DEĞİŞTİRİLDİ (N8)
HIZ İÇİN RAM TEMİZLENDİ
HWRM İŞLEM ÖNCELİĞİNİ GELİŞTİRİLDİ
QWERT KLAVYEDE ÇIKMAYAN KLAVYE SEÇENEKLERİ EKLENDİ
OPERATÖR MENÜSÜ EKLENDİ
ÖN BELLEK BOYUTU GELİŞTİRİLDİ
POWER SEÇENEKLERİNE HAFIZA KARTI ÇIKAR İCONU EKLENDİ
XCAP ÖN BELLEĞİNİ ARTTIRILDI
VARSAYILAN KULAKLIK HACMİNİ YÜKSELTİLDİ
VARSAYILAN TARİH 01.12.2012 OLARAK AYARLANDI
VERSİYON BİLGİLERİ YENİDEN DÜZENLENDİ

mertalll

mertalll

Üye
tüh be bugün sıkılıp yükledim fp3ü bilsem 1 hafta daha beklerdim :D neyse 1 hafta sonra bide onu yükseltiriz :D fp3le ilgili ilk yüklemeden sonra hard format atmış olmama rağmen whatapp opere mini yükledikten sonra bi kapatıp açtım ki ana ekran çalışmadı daha doğrusu saat eski orjinalindeki gibi görünüyordu operatör ismi batarya süresi veya alttaki menü arama vs tuşları görünmüyordu tekrar hard format atıp tekrar programları yükledim şimdilik sorun yok gibi görsel olarak güzel orjinalinden daha hızlı. eline emeğine sağlık.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tüh be bugün sıkılıp yükledim fp3ü bilsem 1 hafta daha beklerdim :D neyse 1 hafta sonra bide onu yükseltiriz :D fp3le ilgili ilk yüklemeden sonra hard format atmış olmama rağmen whatapp opere mini yükledikten sonra bi kapatıp açtım ki ana ekran çalışmadı daha doğrusu saat eski orjinalindeki gibi görünüyordu operatör ismi batarya süresi veya alttaki menü arama vs tuşları görünmüyordu tekrar hard format atıp tekrar programları yükledim şimdilik sorun yok gibi görsel olarak güzel orjinalinden daha hızlı. eline emeğine sağlık.
:) hehe sorsaydın keşke... eski sistem yeni sistemi karıştırır o yüzden her yazılımı attığınızda hard format ve hafıza kartını biçimlendirmenizi öneriyorum ki sorunsuz kullanmanız için... saolasın güle güle kullan kardeşim..

terapi1

Üye
daha ônce bi tarihte yayınlayamazmısın :)

Julı

Üye
abi orjinaş fwye nasıl dönülüyordu telefonu ben kullanmayacağım da o yüzden eski haline döndürmem lazım :S Anlamıyolar kaliteden abi :S :S

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
abi orjinaş fwye nasıl dönülüyordu telefonu ben kullanmayacağım da o yüzden eski haline döndürmem lazım :S Anlamıyolar kaliteden abi :S :S

navifrmden orjinal yazılımı indir bunu attığın gibi onuda öyle at. V60 ı indiricekain aşağısını atamazsın

- - - Eklendi - - -

daha ônce bi tarihte yayınlayamazmısın :)

hayır. Çok cfw hazırlıyorum hepsi birlikte çıkıcaklar

ca_sus

Üye
kardesim senin cfw kullanıyorum çok güzel eline sağlık yazılıma adobe yi ofis programı birde c 6 teması var ya beyaz olan ellermisin birde iphone muziklerini telefon müziği biraz fazla olsun ben zil sesi olarak telefon muziklerini kullanıyorum sana zahmet olursa güzel olur mesaj olayı samsung yada c 7 gibi olursa güzel olur olmasa senin canın sağolsun hadi kolay gele allaha emanet ol

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardesim senin cfw kullanıyorum çok güzel eline sağlık yazılıma adobe yi ofis programı birde c 6 teması var ya beyaz olan ellermisin birde iphone muziklerini telefon müziği biraz fazla olsun ben zil sesi olarak telefon muziklerini kullanıyorum sana zahmet olursa güzel olur mesaj olayı samsung yada c 7 gibi olursa güzel olur olmasa senin canın sağolsun hadi kolay gele allaha emanet ol
adobe ve ofis i kullanan var kullanmayan var kullanmayanlar için kaldırması sorun olur... mesaj baloncukları olmaz ama free i-sms i dene aynısıdır.. diğerleride özele giriyor yazılımı birazda kendin düzenlemelisin...

byillegal

Üye
rica ederim

- - - Eklendi - - -

01.12.2012'DE ÇIKICAK OLAN GÜNCELLEME BİLGİLERİ
808 AUDİO CODECSLER KULLANILDI
DOLBY KULAKLIK SEÇENEĞİ EKLENDİ
FACE BOOK ÇALIŞMAMA SORUNU ÇÖZÜLDÜ
FONT DEĞİŞTİRİLDİ (N8)
HIZ İÇİN RAM TEMİZLENDİ
HWRM İŞLEM ÖNCELİĞİNİ GELİŞTİRİLDİ
QWERT KLAVYEDE ÇIKMAYAN KLAVYE SEÇENEKLERİ EKLENDİ
OPERATÖR MENÜSÜ EKLENDİ
ÖN BELLEK BOYUTU GELİŞTİRİLDİ
POWER SEÇENEKLERİNE HAFIZA KARTI ÇIKAR İCONU EKLENDİ
XCAP ÖN BELLEĞİNİ ARTTIRILDI
VARSAYILAN KULAKLIK HACMİNİ YÜKSELTİLDİ
VARSAYILAN TARİH 01.12.2012 OLARAK AYARLANDI
VERSİYON BİLGİLERİ YENİDEN DÜZENLENDİ

usta çoklu ev ekranı özelliğide olsa :) birde vide codec ekleyemezmisin çunku bazı tv kanallarının canlı izletmyo ses ve video kısmen oynatılamıyor diyo

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
usta çoklu ev ekranı özelliğide olsa :) birde vide codec ekleyemezmisin çunku bazı tv kanallarının canlı izletmyo ses ve video kısmen oynatılamıyor diyo

çoklu ev ekranı olmaz...
808 codecleri kullandım güncellemeyle tekrar dene eğer yine olmuyorsa v5 lerdeki codeckleri desteklemediğindendir

hmzgl

hmzgl

Üye
sesmi kötü... İlkez böyle bişe söylendi. Başlıktaki notlarımı dikkate aldınmı eski sistem yeni sistemi karıştırır hard format atıp depoyu biçimlendirdinmi[/QUOT]- - - Eklendi - - -
sesmi kötü... İlkez böyle bişe söylendi. Başlıktaki notlarımı dikkate aldınmı eski sistem yeni sistemi karıştırır hard format atıp depoyu biçimlendirdinmi
Ben yükleme yapmadan önce format atmıştım işlemden sonra atmadım. İşlemden sonra kontrol ederken birde kulaklığı deneyince bassların etkinliği kaybedince fazla uğraşmadım. Bu cihazı (X6) en çokta müzik için aldım

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
sesmi kötü... İlkez böyle bişe söylendi. Başlıktaki notlarımı dikkate aldınmı eski sistem yeni sistemi karıştırır hard format atıp depoyu biçimlendirdinmi[/QUOT]- - - Eklendi - - -Ben yükleme yapmadan önce format atmıştım işlemden sonra atmadım. İşlemden sonra kontrol ederken birde kulaklığı deneyince bassların etkinliği kaybedince fazla uğraşmadım. Bu cihazı (X6) en çokta müzik için aldım

hımm anladım. Senin için hangisi iyiyse öyle yap kardeş

Catastrophetmd

Catastrophetmd

Üye
hocam internetim olmadığında uzun zamandır bakamıyordumda bu fp3 ün 4x4 ü yokmu

yoksa ikiside içindemi

efsane1980

efsane1980

Üye
3x4 ve 4x4 aynı rar dosyasının içinde kardeş

eldum

eldum

Üye
yazı tipleri büyük olurmu acaba

Emin Ş.

Üye
yeni guncellemede "geri” ve "secenekler” simgelerini ortalayabilirmisin?

sadik5734

sadik5734

Üye
saolasın

Üst Alt