3 gundur kullanıyorum gayet memnunum tlf asırı derecede hızlandı Allah razı olsun gardasım
malesef c5 e olmazMerhabalar.
Öncelikle yorumlardan okuduğum ve resimlerden anladığım kadarıyla güzel bir iş çıkartmışsın tebrk ederim. Ancak bunu C5-03 telefonu içinde yükleyebilirmiym ?
bu cfw ile sattım alan kişi nin çok hoşuna gitti![]()
heheweb browser c6 port genel sorunları arasındadır.. alternatif browser kullanıcaksın...Ellerine sağlık gerçekten güzel olmuş,ancak bir eksiği var bana göre. Seçilen font etli değil, oldukça zayıf. web browser kullanımında gerçekten sıkıntı yaratıyor. FontFlip programı ile fontu değiştirdiğimde ise, altta bulunan butonlardaki tüm yazılar bozuluyor.
Yazıtipini değiştirmenin bir yolu var mı?

Peki böyle bir cfw yi nokia c5-03 için yapabilme şansınız varmı acaba ?
birazda anna deniyim

birde tuş kilidini böyle yapılabilir migüncelleme ile ilgili ne gibi değişiklikler geliyor![]()
ekstra uygulama o siz sonradan kurun...güncelleme ile ilgili ne gibi değişiklikler geliyor
- - - Eklendi - - -
birde tuş kilidini böyle yapılabilir mi

ekstra uygulama o siz sonradan kurun...
ana başlıkta eklicem resimleri yenilicem
quick office yüklerken dahili bileşen hatası veriyor
katılıyorum. ama işte herkes bu programları ister mi istemez mi o da var. sonuç olarak hakan kardeşimiz herkese hitap eden sade ve stabil bir cfw üzerinde çalışıyoryeni versiyona dz music, ram blow, screen snap, mem check gibi uygulamalar da dahili gelse çok güzel olur aslında..![]()
yoksa bana sorsanız yüklü gelmesini istediğim daha nice program var 
yeni versiyona dz music, ram blow, screen snap, mem check gibi uygulamalar da dahili gelse çok güzel olur aslında..![]()
katılıyorum. ama işte herkes bu programları ister mi istemez mi o da var. sonuç olarak hakan kardeşimiz herkese hitap eden sade ve stabil bir cfw üzerinde çalışıyoryoksa bana sorsanız yüklü gelmesini istediğim daha nice program var
yine de hakan kardeşimin aklına yatarsa bunla ilgili bi anket yapıp sonuçlara göre de çıkarabilir bu da bi seçenek![]()
hakan abi ben müzik çalar güncellemesini yükledim dz musickey ondan çalışmıyor olabilir mi?