5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Merhabalar. öncelikle ellerinize sağlık. Benim iki tane problemim olacak. Birincisi bana gelen aramaları sesli olarak söylemiyor, ikincisi ise sesli arama yapamıyorum yani ismi sesli söyleyerek arayamıyorum, ayarları çok karıştırdım ama yapamadım.

tercih ayarlarından arayanın ismini söyleyi açtın mı?

- - - Eklendi - - -

Elinize sağlık çok güzel olmuş Gerçekten çok hızlı

teşekkürler güle güle kullan kardeşim

Lancerr

Lancerr

Üye
hakan kardeşim bana acil kamerayı 2 mp yapma modunu pm atarmısın acil lütfen please. :sos

Lancerr

Lancerr

Üye
hakan senin cfw de biraz oynama yaptım efek başlangıç ekranı falan değiştirdim telefon sürekli restart atıyor telefon açılması hatalı satıcınızla görüşün diyor. ne yapmalıyım ? :hmmm:hmmm

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan senin cfw de biraz oynama yaptım efek başlangıç ekranı falan değiştirdim telefon sürekli restart atıyor telefon açılması hatalı satıcınızla görüşün diyor. ne yapmalıyım ? :hmmm:hmmm

kullandığın modlar uyumsuz ondandır

Lancerr

Lancerr

Üye
hımm tamam.

Xanymore

Xanymore

Üye
Kardeşim ne zamandan beridir senin cfw ni kullanıyorum bir zararını görmedim helal olsun iyi yamışsın inşallah birdaha pack gelir bekliyorum :oke:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim ne zamandan beridir senin cfw ni kullanıyorum bir zararını görmedim helal olsun iyi yamışsın inşallah birdaha pack gelir bekliyorum :oke:

saolasın. Görüşlerini yazman güzel emeğime değmiş demekki. Güle güle kullan :)

kadir_106

Üye
phonix klasörü çıkmıyor program files da hocam bir yardım edebilecek biri varmı bana

Xanymore

Xanymore

Üye
Hakan kardeş allahın izniyle bende bir cfw yapmayı düşünüyorum ama biraz yardımcı olurmusun pek anlamamda :D

Xanymore

Xanymore

Üye
Tamam kardeş allah razı olsun baya iyi yapmışsın işi ustasından öğrencen :D

Xanymore

Xanymore

Üye
Önemli değil :D

çomolokko

Üye
hakan eline emeğine sağlık harika bi çalışma yine :) senin cfwden şaşmıyorum uzun zamandır

Xanymore

Xanymore

Üye
Acaba senin konun neden üs konu değil :hmmm

Xanymore

Xanymore

Üye
O nasıl söz tabikide tam üst konuluk :D

qweratomic

qweratomic

Üye
  • Beğen