rom patcherdan yama filan uyguladınmı? yada mod filan sistemi karıştırabilir...bugün saat ve tarihin olduğu bölüm komple silindi kapattım açtım falan düzelmedi hard format attım öyle düzeldi.neden böyle oldu acaba ve bunu sürekli yaparmı

hakan bu senin en başarılı cfw sağolasınsenden bi ricam olcak ilk paketteki tema efekti güzeldı ya onu kaybetmediysen pm atarsan çok sevinirim
çok sağol
rom patcherdan yama filan uyguladınmı? yada mod filan sistemi karıştırabilir...
valla bende böyle hatalar olmuyor yarın ölmüycemizi kesin konuşamıyorsak bununda olmuycanı kesin konuşamayız sonuçta makine bu kardeşim

yaniyok kardeşim yama falan yüklemedim ilk kurduğum gibi duruyo.o zaman ins bidaha yapmaz demekten başka çare yok![]()

rom patcherdan yama filan uyguladınmı? yada mod filan sistemi karıştırabilir...
valla bende böyle hatalar olmuyor yarın ölmüycemizi kesin konuşamıyorsak bununda olmuycanı kesin konuşamayız sonuçta makine bu kardeşim
- - - Eklendi - - -
modları paylaştım bütün efekler orda var kardeşim

modlar bölümündebirinci sayfada mi yoksa konularınin içinde mi palastin ?![]()
rica ederimsağolasın buldum![]()

meraba hakan kardeşim.öncelikle ben 5800 kırmızı tema kullanıyorum.rm 356 dediklerinin hepsini harfiyen yaptım.ama telefonun ekranına local mode gelmiyor.ekrana birşey gelmiyorbu neden olabilir.ayrıca verdiğin 4*3 bir dosyası hatalı.
şuan tlfnun ekranında ne var?
Virüs programını kapa öyle indir dosyaları indirirken hata olmuştur
her dediğini harfiyen yaptım flash a bastım sonra telefonu bağlayıp telefonun power tuşuna bastım.sonra win7 usb girerkene ses olurya bi girişte oldu sonra çıkış seside çıktı.ve telefonun ekranında hiçbir şey yok.o programın altında yazılar çıkarya done done falan diye windowsun usb çıkış sesinden sonra failed mi ne yazıyordu.sağ taraftada aygıt sürücüsü yüklenmesi başarısızla oldu fln die birşey söyledi ne yapmam lazım hakan kardeş ?
uzak masaüstünden bahsediyorsun galiba.ben pek fazla anlamıyorum buradan anlatırsan olur.
team viewerdan ben yapayım istermisin?
uzak masaüstünden bahsediyorsun galiba.ben pek fazla anlamıyorum buradan anlatırsan olur
team viewerden yapalım kardeş win7 pek fazla bilmiyorum nasıl yapıcaz ?
googleye team viewer yaz. Hemen çıkar indir kur. Programı aç. Solda ıd ve şifre var özel mesajla at bana bekle