haqanguven
Üye
aynenBen artık destek vermeyecek diye biliyorum v60 sondu.
aynenBen artık destek vermeyecek diye biliyorum v60 sondu.
Bence çok istek olur çünkü çok sağlam iş yapıyorsun.
çok istek olursa çıkar isteklere belki önem veririm ona göre çıkartırım..
ama çıkartırsam ki şuan düşünmüyorum çıkarsa çıkması 1 ayı bulur c7 üzerinde çalışıyorum
saolasın... pek değişcek bişe kalmadı o yüzden ben artık düşünmüyorum güncelleme bakalım ilerde ne olurBence çok istek olur çünkü çok sağlam iş yapıyorsun.
Bugün farkettim ışık sensörü çalışmıyor sanırım güneşe çıktım parlaklık aynı kaldı.
saolasın... pek değişcek bişe kalmadı o yüzden ben artık düşünmüyorum güncelleme bakalım ilerde ne olur
http://www.maxicep.com/symbian-s60v...freeware-ekran-goruntusu-yakalama-397587.htmlya bişi sorucam. ekran görüntüsü albiliyor muyuz acaba telefonda?![]()
evet alıyorsun..ya bişi sorucam. ekran görüntüsü albiliyor muyuz acaba telefonda?![]()
Bugün farkettim ışık sensörü çalışmıyor sanırım güneşe çıktım parlaklık aynı kaldı.
hiç farketmedim deneyince yazarımBugün farkettim ışık sensörü çalışmıyor sanırım güneşe çıktım parlaklık aynı kaldı.
yok küçük klavyeyi iptal edince onuda kapatmışım şimdi aklıma geldi
Hassas parlaklık ayarı modunu atınca ışık sensörü devre dışı kalıyor.
Hocam güncelleme yaparsanız eklicek şeyler çıkıyor bence herkes yazsın yapabildiğinizi yapın çok güzel olur örneğin belle player kamera kalitesi felan eklenebilir.
hiç farketmedim deneyince yazarım
evet yok.. güncelleme gelirse kesin onuda eklerim
- - - Eklendi - - -
yok küçük klavyeyi iptal edince onuda kapatmışım şimdi aklıma geldi
güncelleme çıkarmaya karar verirsem konu başlığını günceller öyle istekleri alırım şuanlık düşünmüyorum c7 üzerinde çalışıyorumHocam güncelleme yaparsanız eklicek şeyler çıkıyor bence herkes yazsın yapabildiğinizi yapın çok güzel olur örneğin belle player kamera kalitesi felan eklenebilir.
evet alıyorsun..
screen snap uygulamasını kur alırsın rahatlıkla

Peki kolay gelsin ozaman.
güncelleme çıkarmaya karar verirsem konu başlığını günceller öyle istekleri alırım şuanlık düşünmüyorum c7 üzerinde çalışıyorum
navifrm uygulamasından ofw dosyalarını indir bunu attığın gibi onuda at tamamdırOrjinal haline nasıl getirebilirim.
Msn adresinizi ekledim.
kardeşim be ev ekranını belle shelldeki gibi yapamıyorz mu ?
olmaz anca bu kadar kardeşim
rica ederimeyvaALLAH saol kardeşim