kaduri89
Üye
aynen o da doğru emeğe saygı
evet.. bunların olduğuna şükür edelim...

aynen o da doğru emeğe saygı
evet.. bunların olduğuna şükür edelim...

saolasın güle güle kullanaynen o da doğru emeğe saygı![]()

onu ben değiştirmek için çok uğraştım bi türlü yatayda kullanmadım sonunda pes ettim orasıda mecbur dikeyde kalıyor kardeşimhocam bişi farkettim. telefonu yan kullanınca ana ekran dahil herşey yan olarak dönüyo menüler internet vs eyvallah ama arama menüsüne girince (bekleme ekranındaki ortadaki telefon simgesi) dikey modda açılıyo o. büyük bi sorun değil belki ama telefonu yan kullanırken arama menüsüne girdiğimde pat die dikeye geçmesi hoş olmuyo açıkçası![]()

tamam olmuyorsa olmuyor yapacak bişi yok demekellerine sağlık hocam tekrar tekrar
![]()

duymamazlıktan gelmedim...2 surum oncesine kadar dzmusickey de sorun yoktu, yeni pack cıkmadan birkaç arkadas sana durumu belirttik, duymazlıktan geldin, olsun canın sagolsun yapmak zorunda degilsin sonuçta![]()
duymamazlıktan gelmedim...
unuttum şimdi sen söyledin aklıma geldi...
kusuruma bakmayın hem c7 hem 5800 la uğraşıyorum keşke yazılıma çıkmaya yakın bi daha hatırlatsaydınızda baksaydım ya

neyse acelesi yok, dusunmen yeter![]()
bidaha güncelleme çıkmaz herhalde ama çıkarsa ilk bununla ilgilenirim
bidaha güncelleme çıkmaz herhalde ama çıkarsa ilk bununla ilgilenirim

çıkarsa unutmameğer yeni güncelleme çıkarırsan hocam bunun yanında kilit ekranının da yan dönmesini kapatmayı da unutma![]()

çok istek olursa çıkar isteklere belki önem veririm ona göre çıkartırım..Yeni güncelleme bekliyoruz :P
V70 Mi çıkıcak? teşekkürler kardeşimHakan Tebrikler Çok Güzel Çalışma Olmuşv 70 in çıkmasını beklemeseydim direk kurardım arkadaşlar çekinmeden kurabilirsiniz
V70 Mi çıkıcak? teşekkürler kardeşim
çıkmayacak galiba bu gidişle![]()