5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
hocam bişi farkettim. telefonu yan kullanınca ana ekran dahil herşey yan olarak dönüyo menüler internet vs eyvallah ama arama menüsüne girince (bekleme ekranındaki ortadaki telefon simgesi) dikey modda açılıyo o. büyük bi sorun değil belki ama telefonu yan kullanırken arama menüsüne girdiğimde pat die dikeye geçmesi hoş olmuyo açıkçası :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hocam bişi farkettim. telefonu yan kullanınca ana ekran dahil herşey yan olarak dönüyo menüler internet vs eyvallah ama arama menüsüne girince (bekleme ekranındaki ortadaki telefon simgesi) dikey modda açılıyo o. büyük bi sorun değil belki ama telefonu yan kullanırken arama menüsüne girdiğimde pat die dikeye geçmesi hoş olmuyo açıkçası :)
onu ben değiştirmek için çok uğraştım bi türlü yatayda kullanmadım sonunda pes ettim orasıda mecbur dikeyde kalıyor kardeşim :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
tamam olmuyorsa olmuyor yapacak bişi yok demek :) ellerine sağlık hocam tekrar tekrar :oke:

vlkn9303

Üye
2 surum oncesine kadar dzmusickey de sorun yoktu, yeni pack cıkmadan birkaç arkadas sana durumu belirttik, duymazlıktan geldin, olsun canın sagolsun yapmak zorunda degilsin sonuçta :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
2 surum oncesine kadar dzmusickey de sorun yoktu, yeni pack cıkmadan birkaç arkadas sana durumu belirttik, duymazlıktan geldin, olsun canın sagolsun yapmak zorunda degilsin sonuçta :)
duymamazlıktan gelmedim...
unuttum şimdi sen söyledin aklıma geldi...
kusuruma bakmayın hem c7 hem 5800 la uğraşıyorum keşke yazılıma çıkmaya yakın bi daha hatırlatsaydınızda baksaydım ya

vlkn9303

Üye

duymamazlıktan gelmedim...
unuttum şimdi sen söyledin aklıma geldi...
kusuruma bakmayın hem c7 hem 5800 la uğraşıyorum keşke yazılıma çıkmaya yakın bi daha hatırlatsaydınızda baksaydım ya

neyse acelesi yok, dusunmen yeter :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye

Thief

Üye
Yeni güncelleme bekliyoruz :P

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Yeni güncelleme bekliyoruz :P
çok istek olursa çıkar isteklere belki önem veririm ona göre çıkartırım..
ama çıkartırsam ki şuan düşünmüyorum çıkarsa çıkması 1 ayı bulur c7 üzerinde çalışıyorum

TheOldBros

TheOldBros

Üye
Hakan Tebrikler Çok Güzel Çalışma Olmuş ;) v 70 in çıkmasını beklemeseydim direk kurardım arkadaşlar çekinmeden kurabilirsiniz

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
:) çıkmaz daha

Thief

Üye
Ben artık destek vermeyecek diye biliyorum v60 sondu.

Üst Alt