3 EV EKRANI YOK....
3 tane ev ekranı eklemmişsiniz ortadaki tamamda keşke diğerlerininde duvar kağıdını değiştirebilsek kısayol koyabilsek
Ama genede süper

hayır.. donanım olarak yetersiz 5800. bunların olduğuna şükür edin kardeşimdostum tamamıyla belle gibi olan bi cfw yapılabilir mi?
rica ederimtamam teşekkür edrim
3 EV EKRANI YOK....
1 tane var aslında diğer 2. cisi simgeleri gizleyip duvar kağıdı tam görmeniz içindir ama bize 2. ev ekranı gelir
- - - Eklendi - - -
hayır.. donanım olarak yetersiz 5800. bunların olduğuna şükür edin kardeşim
- - - Eklendi - - -
rica ederim

usta bu online paylaşım kaldırılmadan cfw yuklenmez değil mi?
rica ederim
hem sağa hem sola kaydırılınca çıkıyor ya 3 tane zannetmişim
olsun genede teşekkürler beğendim![]()

online paylaşım uygulamadır. Cfw yüklemeyle alakası yok. Bu yazılımda yok zaten online paylaşım.
- - - Eklendi - - -
rica ederim![]()
evet cfw de yok online paylaşımbenim demek istediğim online paylaşım cfw'yi yaparken kaldırılanlar'da yazan online paylaşım.

1 gün kaldı bekliyoruz gerçekten performansta iyileştirmeler var mı yeni pack' de ? Bir de "yüksek hızlı paket veri aktarımı" işe yarıyor mu gerçekten ben fazla 3g kullanmıyorum o yüzden sormak istedim bir de tek senin cfw' de var galiba diğer cfwlerde hiç görmedim çünkü .
Yeni Pack'deki değişiklikleri 1. sayfada belirtebilir misin ?![]()
öyle bir şey hiç bir sürümde yoktu...ya cfwnin 1-2 eski sürümünde bi bağlantı modu vardı internet boştayken 3g kullanımdayken 3,5g oluyordu ve bataryada ciddi bi artış olmuştu onun sayesinde son sürüme koyabilir misiniz tekrar. bir de hafıza kartını ram olarak kullanma vardı cfw bölümünde eğer işe yarıyorsa onu da koyarsanız çok memnun olurum. teşekkürler.
paylaşıcam ama daha var düzenlemeler devam ediyordostum bu cfw ye uyumlu bi kaç güzel font paylaşırmısın ?
diyorpkey dongle not delected. Please inser activate dongle
yani JAF ÇALIŞMIYORpkey dongle not delected. Please inser activate dongle
- - - Eklendi - - -
diyor
Bida pack güncellencekmi yoksa bu sonmu
menü arkaplanı resim olan temalar olsa çok güzel olur hepsi simsiyah ya
Bir de dostum symbian belle ana teması gibi kaliteli temalar yükler misin gelcek pack eski pactekiler pek orjinal durmuyor bir tek symbian belle teması çok orjinal.
pkey dongle not delected. Please inser activate dongle
- - - Eklendi - - -
diyor
- - - Eklendi - - -
yani JAF ÇALIŞMIYOR
Hakan Şu Kamera Modunu Paylaşsan Ya Da Pm At Lütfen Çok Kalitesiz Çekiyor Ya Benim Ki Başka Cfw 2 Mp Olsun Ama Kaliteli Çeksin