5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

goksel722

goksel722

Üye
dostum tamamıyla belle gibi olan bi cfw yapılabilir mi?

Greenberet61

Üye
tamam teşekkür edrim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

3 tane ev ekranı eklemmişsiniz ortadaki tamamda keşke diğerlerininde duvar kağıdını değiştirebilsek kısayol koyabilsek :)

Ama genede süper
3 EV EKRANI YOK....
1 tane var aslında diğer 2. cisi simgeleri gizleyip duvar kağıdı tam görmeniz içindir ama bize 2. ev ekranı gelir :)

- - - Eklendi - - -

dostum tamamıyla belle gibi olan bi cfw yapılabilir mi?
hayır.. donanım olarak yetersiz 5800. bunların olduğuna şükür edin kardeşim

- - - Eklendi - - -

tamam teşekkür edrim
rica ederim

yunus3250

Üye
usta bu online paylaşım kaldırılmadan cfw yuklenmez değil mi?

codblackops2

codblackops2

Üye

3 EV EKRANI YOK....
1 tane var aslında diğer 2. cisi simgeleri gizleyip duvar kağıdı tam görmeniz içindir ama bize 2. ev ekranı gelir :)

- - - Eklendi - - -

hayır.. donanım olarak yetersiz 5800. bunların olduğuna şükür edin kardeşim

- - - Eklendi - - -

rica ederim

hem sağa hem sola kaydırılınca çıkıyor ya 3 tane zannetmişim
olsun genede teşekkürler beğendim :)

yunus3250

Üye

online paylaşım uygulamadır. Cfw yüklemeyle alakası yok. Bu yazılımda yok zaten online paylaşım.

- - - Eklendi - - -

rica ederim :)

benim demek istediğim online paylaşım cfw'yi yaparken kaldırılanlar'da yazan online paylaşım.

oguzton

Üye
1 gün kaldı bekliyoruz gerçekten performansta iyileştirmeler var mı yeni pack' de ? Bir de "yüksek hızlı paket veri aktarımı" işe yarıyor mu gerçekten ben fazla 3g kullanmıyorum o yüzden sormak istedim bir de tek senin cfw' de var galiba diğer cfwlerde hiç görmedim çünkü .
Yeni Pack'deki değişiklikleri 1. sayfada belirtebilir misin ? :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
1 gün kaldı bekliyoruz gerçekten performansta iyileştirmeler var mı yeni pack' de ? Bir de "yüksek hızlı paket veri aktarımı" işe yarıyor mu gerçekten ben fazla 3g kullanmıyorum o yüzden sormak istedim bir de tek senin cfw' de var galiba diğer cfwlerde hiç görmedim çünkü .
Yeni Pack'deki değişiklikleri 1. sayfada belirtebilir misin ? :)

performans yönünden yayınlıyorum bu pack ı zaten. Görsel olarak pek fark olmadığı için sizden mahrum bırakmak istemedim. Yeni nesil tüm tlfnlarda var yüksek hızlı paket erişimi. Fark tabikide var daha hızlı bağlanıyor. İnan fark olmasaydı koymazdım. Mesela operatör seçenekler menüsüde ekleniyor ama çalışmıyor diye eklemiyorum. Ana başlıkta eski resimleri kaldırıp güncellemeyle ilgili bilgi vericem

memoli1996

Üye
ya cfwnin 1-2 eski sürümünde bi bağlantı modu vardı internet boştayken 3g kullanımdayken 3,5g oluyordu ve bataryada ciddi bi artış olmuştu onun sayesinde son sürüme koyabilir misiniz tekrar. bir de hafıza kartını ram olarak kullanma vardı cfw bölümünde eğer işe yarıyorsa onu da koyarsanız çok memnun olurum. teşekkürler.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ya cfwnin 1-2 eski sürümünde bi bağlantı modu vardı internet boştayken 3g kullanımdayken 3,5g oluyordu ve bataryada ciddi bi artış olmuştu onun sayesinde son sürüme koyabilir misiniz tekrar. bir de hafıza kartını ram olarak kullanma vardı cfw bölümünde eğer işe yarıyorsa onu da koyarsanız çok memnun olurum. teşekkürler.
öyle bir şey hiç bir sürümde yoktu...
3g çeken yerlerde 3g gözükür çok iyi çekmesinde 3.5 g çıkar...
o bir projeydi... olumlu sonuç alınamadı... performans bakımından zaten olabildiğince yüksekte şuan daha fazlasıda olmaz malesef

rekabetci

Üye
dostum bu cfw ye uyumlu bi kaç güzel font paylaşırmısın ?

ByKatre

ByKatre

Üye
Hakan Şu Kamera Modunu Paylaşsan Ya Da Pm At Lütfen Çok Kalitesiz Çekiyor Ya Benim Ki Başka Cfw 2 Mp Olsun Ama Kaliteli Çeksin

Xanymore

Xanymore

Üye
Bida pack güncellencekmi yoksa bu sonmu

mamurat

Üye
Bir de dostum symbian belle ana teması gibi kaliteli temalar yükler misin gelcek pack eski pactekiler pek orjinal durmuyor bir tek symbian belle teması çok orjinal.

• Beğen
Tepkiler: Julı

memoli1996

Üye
menü arkaplanı resim olan temalar olsa çok güzel olur hepsi simsiyah ya

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Bida pack güncellencekmi yoksa bu sonmu

bu son gibi. Yapcak değişiklik şuanlik yok artık

- - - Eklendi - - -

menü arkaplanı resim olan temalar olsa çok güzel olur hepsi simsiyah ya

performans için temaları sade bıraktım. Önemli olan bekleme ekranı zaten. Başka temalar kurunuz

- - - Eklendi - - -

Bir de dostum symbian belle ana teması gibi kaliteli temalar yükler misin gelcek pack eski pactekiler pek orjinal durmuyor bir tek symbian belle teması çok orjinal.

temalar bölümünde var sonradan yükleyin

- - - Eklendi - - -

pkey dongle not delected. Please inser activate dongle

- - - Eklendi - - -

diyor

- - - Eklendi - - -

yani JAF ÇALIŞMIYOR

virüs programını kapat. Engelledignden jaf tam kurulmamış olabilir. Tekrar kur

- - - Eklendi - - -

Hakan Şu Kamera Modunu Paylaşsan Ya Da Pm At Lütfen Çok Kalitesiz Çekiyor Ya Benim Ki Başka Cfw 2 Mp Olsun Ama Kaliteli Çeksin

arşivimi paylaşıcam biraz sabır

Üst Alt