5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

ykpknl

ykpknl

Üye

usb drivarı system32 nin içine attınmı?
usb başka yera tak power tuşuna tam bas bırak bekle başlaması lazım. . .

---------- Eklendi @ 10:58:27 ---------- Yazıldı @ 10:15:14 ----------

01.05.2012 GÜNCELLEMEDE YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER

C6 PORT V41'DEN V42'E YÜKSELTİLDİ
3G KAPANMAMA İCONU HATASI DÜZELTİLDİ
ANA TEMA İCONLARI DEĞİŞTİRİLDİ
BELLE BAR MENÜ İCONU DEĞİŞTİRLDİ
DOKUNMATİK TUŞ KLİDİNDE GÖZÜKMEYEN BİLDİRİMLER HATASI DÜZELTİLDİ
DİALLER İCONU DEĞİŞTİRİLDİ (BEKLE EKRANINDA ORTADAKİ İCON)
GENEL PROFİL İSMİ ♣ Genel ♣ OLARAK DÜZENLENDİ
KULAKLIK TAKILDIĞINDA MENÜNÜN ÇIKMAMASI SORUNU GİDERİLDİ (ORJİNAL KULAKLIKTA ÇIKMAZ)
LEDLER DÜZENLENDİ (ŞARJDAYKEN TUŞ KLİDİ KLİTLEYİNCE YEŞİL IŞIK SÖNÜYORDU ARTIK DEVAMLI YANIP DOLUNCA SÖNÜYOR)
MEDİA BAR ANNA İCONLAR EKLENDİ
MENÜ MEŞGUL İCONU DEĞİŞTİRLDİ
MESAJ SMİLEYLERİ DEĞİŞTİRİLDİ
OTOMATİK TUŞ KLİDİ SANİYESİ 50 OLARAK AYARLANDI
SAĞ SEÇİM TUŞU REHBER YERİNE MENÜ İCONU ATANDI..(REHBERİ KULLANMAK İSTEYENLER SAĞ SEÇİM TUŞUNU DEĞİŞTİRİP REHBER İCONU SEÇEBİLİRLER)
SİLİNEN ORJİNAL UYGULAMARIN BAZILARI GERİ YÜKLENDİ (SETT. WİZARD,E-POSTA,MESAJ OKUYUCU)
TEMA EFEKTİ DEĞİŞTİRLDİ
USB DE 5800 GÖRÜNÜMÜ EKLENDİ
VARSAYILAN TARİH 01.05.2012 OLARAK DÜZENLENDİ
YATAY MENÜ GÖRÜNÜMÜNDE KAYDIRMA ÇUBUĞU KALDIRILDI
YER İMLERİ İSMİ TEKRARDAN DÜZENLENDİ
yeni tema efekti nasıl bişey hakan ...? :hmmm

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yeni tema efekti nasıl bişey hakan ...? :hmmm

nasıl anlatayım ki :) hızlı. karışık geçişler.

---------- Eklendi @ 19:26:02 ---------- Yazıldı @ 19:24:08 ----------

kardeşim yine aynı hata :(( JAF version 1.98.62Detected PKEY: 90009699
Card life counter: 99.99%
P- nokia module version 01.02
FBUS INTERFACE NOT CONNECTED!!!
USB Cable Driver version: 7.1.69.0
Changing mode...Done!
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: NONE
PPM Flash file: NONE
CNT Flash file: NONE
APE Variant file: NONE
Searching for JAF saved location of ini...
Checking path: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\

Searching for default location of ini...
Checking path: \Products\RM-356\
Searching for JAF saved location of ini...
Scanning ini files...
Searching for default location of ini...
Checking path: \Products\RM-356\
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_60.0.003_prd.core.C00
PPM Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_60.0.003_prd.rofs2.V05
CNT Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_60.0.003_C01_prd.rofs3.fpsx
APE Variant file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_60.0.001_026_000_U01.uda.fpsx
Backing up CRT...
Detected P-: 90009699
Init usb communication...
Failed to backup CRT...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!
Backing up CRT...
Failed to backup CRT...
Backing up CRT...
Failed to backup CRT...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!

rm-356 2 tane var alttak4ni seç

muftafaoguz370

Üye
eline beynine sağlık kardeş tam aradığım gibi quik offisi kaldırmasaydın derim.

ykpknl

ykpknl

Üye

nasıl anlatayım ki :) hızlı. karışık geçişler.

---------- Eklendi @ 19:26:02 ---------- Yazıldı @ 19:24:08 ----------

rm-356 2 tane var alttak4ni seç
hakan yeni cfw de küçükqwerty klavyeyi biraz daha büyütsen olmazmı ? veya bunu yapman mümkün mü ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan yeni cfw de küçükqwerty klavyeyi biraz daha büyütsen olmazmı ? veya bunu yapman mümkün mü ?

zaten orjinalinde büyük kimi tuşlar bir birine giriyor... Sen ekstra klavye kur kardeşim

ykpknl

ykpknl

Üye

zaten orjinalinde büyük kimi tuşlar bir birine giriyor... Sen ekstra klavye kur kardeşim
kurulmuyor dahili bileşen hatası alıyorum dayhand ınputta aynı hatayı skayfireyi kurarkende aldım nedeni nedir bide bi sorum daha var dayhand inputu kurarken bi kaçtane tikli klavye var tiklerini kaldırınca kuruyor fakat akfpn neyi değiştirince klavye açılmıyor ? sorun ne ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kurulmuyor dahili bileşen hatası alıyorum dayhand ınputta aynı hatayı skayfireyi kurarkende aldım nedeni nedir bide bi sorum daha var dayhand inputu kurarken bi kaçtane tikli klavye var tiklerini kaldırınca kuruyor fakat akfpn neyi değiştirince klavye açılmıyor ? sorun ne ?

qt desteği istiyor belki. Bekle güncelleme çıkınca tekrar dene kardeşim

byd42

Üye
Hakan kardeşim beni hatırladın mı bilmiyorum. Bu pazar günü sınavım var. 5-6 Nisan gibi bu yana takip edemedim. Mayıs güncellemeyi mi çıkartacaksın. Şarj olayını hallet adamım ya çok yakmaya başladı tüp mü taktırak napsak :kop: Bazı uygulamaları dahil edersen iyi olur. Gereksiz işlevi olmayan hatta kullanılmayan programları eleyebilirsin. Müzik Çalma listesinde silinmeme olayı var. Yeni Ovi Haritaların ücretsiz versiyonu çıkmış. Güncelleme yapamıyoruz. Şarj sorunu,orijinal uygulamaları kullanılmayanları eklemeden,güzel bir cfw bekliyorum. :oke: Kolay gelsin.Saygılar.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan kardeşim beni hatırladın mı bilmiyorum. Bu pazar günü sınavım var. 5-6 Nisan bu yana takip etmedim. Mayıs güncellemeyi mi çıkartacaksın. Şarj olayını hallet adamım ya çok yakmaya başladı tüp mü taktırak napsak :kop:

kardeşim kullanıcadan kullanıcıya değişir şarj olayı... şarjda sıkıntı yok ben devamlı internetteyim.. önceden 3 kez şarj ediyordum şimdi 1 e düştü... gelçi bu aralar biraz daha az giriyorum işler yoğunluğu sebebiyle ama bu görsellikte ve hızda şarjın bu kadar gitmesi normal yani..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ayfon kullananlar neden şarjdan şikayetçi değil :naughty: İşlerine gelmez değil mi :D O kadar para saymış, bir de 'şarjı az gidiyor' diyemezki :D

CFW'lerde de mantık aynı: Görsellik ve işlevsellik ev işlem gücü gerektirir ve pil doğal olarak daha hızlı azalır. Sadece az para harcanmış bir sisteme yüksek özellikler yükleyince şarjın eskisinden daha az gitmesi göze geliyor o kadar :oke:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Ayfon kullananlar neden şarjdan şikayetçi değil :naughty: İşlerine gelmez değil mi :D O kadar para saymış, bir de 'şarjı az gidiyor' diyemezki :D

CFW'lerde de mantık aynı: Görsellik ve işlevsellik ev işlem gücü gerektirir ve pil doğal olarak daha hızlı azalır. Sadece az para harcanmış bir sisteme yüksek özellikler yükleyince şarjın eskisinden daha az gitmesi göze geliyor o kadar :oke:

:) aynen kardeşim... :oke:

ByKatre

ByKatre

Üye
hakan abi yeni güncelleme gelsin artık sabırsızlanıyoruz yaa beta falan yayınlasan

ykpknl

ykpknl

Üye
hakan 1 mayıstan önce yayınlıyamazmısın ? güncellemeyi

tikkyqench

Üye
teşekkürler

veysel001905

Üye
Yaa ben flash a basıyorum power'e basıyorum jaf yüklüyor telefonun alttaki tuşları yanıyor sonra telefon tekrar kapanıyor ne yapmam lazım:(

memoli1996

Üye
kardeş hem şarj çabuk tükeniyor hemde e-mail uygulaması yüklerken dahili bileşen hatası veriyor :| bi çözüm yok mu

Üst Alt