5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeş cfw ni indirdim yeni surum çıkacağını duyunca kendi telefonuma kurmadım, bi abimin telefonuna kurdum, beğendim, gayet guzeldi, yeni surumden beklediklerimi yazacağım yanlış anlama cfw senin ister dikkate alırsın ister almazsın, belle bar eski surumdeki gibi kalsın, muzikçalara dzmusickey ve musicstopper eklensin, adını tam hatırlamıyorum ama sunrise ın son surumunde bi program vardı menu swithc ti galiba, tek tıklama ıle 3.4 menu duzeni ile 4.4 arasında geçiş yapıyordu, o eklesin uygulamalara. Yeşil bi tema vardı cfwye eklemesen bile linkini versen çok makbule geçer, buarada cfw şuanki en iyi cfw ;)

İlgin için ve güzel yorumun için çok teşekkürler... güncelleme çıktığında bana pm at isteklerini ben sana paket halinde atıp nasıl yapıcağını anlatıcam sen kendine göre özelleştirirsin kardeşim...

---------- Eklendi @ 06:23:13 ---------- Yazıldı @ 06:17:52 ----------

MENÜ MEŞGUL İCONU :)

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Bende Gördüğüm Hataları Söyliyim Bari :D
Media Bar Her Zaman Açılmıyor 2. temada örneğin bir ikon'a tıkladığımızda(tıklıyoruz ama bırakmıyoruz) ikonun altında siyah bir çizgi oluşuyor.
Küçük klavye malum :D
birde t9 haznesi gerçekten içler acısı :D
Bol bol tema ekle sen zarar çıkmaz kaldırdığın 3. temayıda ekle kim fazla temadan zarar görmüş :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Bende Gördüğüm Hataları Söyliyim Bari :D
Media Bar Her Zaman Açılmıyor 2. temada örneğin bir ikon'a tıkladığımızda(tıklıyoruz ama bırakmıyoruz) ikonun altında siyah bir çizgi oluşuyor.
Küçük klavye malum :D
birde t9 haznesi gerçekten içler acısı :D
Bol bol tema ekle sen zarar çıkmaz kaldırdığın 3. temayıda ekle kim fazla temadan zarar görmüş :D

saolasın bilgilerin için...
Temadaki hata diğer temalarda oluyorsa yazılımsaldır.. ama tek o temada oluyorsa temadadır bozukluk tema düzenlemeden o kadar anlamam anladığım kadarı yazılımda ne görüyorsan :D
küçük klavyeye yapıcak bişe yok.. mecbur iconlar üst üste biniyorc6 genel sorun...
t9 c6 genel sorun onun için konu açılmış anlatılanları yap kelime haznesi gelişicek sorun yaşamıcaksın...
tema paylaşımı yapıyorum.. tekip ederim diyosan pm atarım kardeşim :)

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson
ykpknl

ykpknl

Üye
kardeş hani c7 deki gbi tuş kilidini kapatınca ekranda saaat kalıyorya onun 5800 olması mümkün mü ?

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Temaların Çok güzel O temalardan daha varsa istiyorum :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ramazan_çimen

ramazan_çimen

Üye
kardeş c>program files>nokıa''''' dan sonra söylediğin klasörler yok ben kendim oluşturmum ama jafa uni tıklayıp seçtiğimde yeşil ışıklar yanmıyor ?

r@sim

r@sim

Üye
kardeş c>program files>nokıa''''' dan sonra söylediğin klasörler yok ben kendim oluşturmum ama jafa uni tıklayıp seçtiğimde yeşil ışıklar yanmıyor ?

cevabı diğer konuyada yazdım kardeş
kardeş o zaman senin kurduğun jaf ta problem var sağlıklı jaf kurulumu yapamamışsın
jaf ile beraber kurulan nokia cable drayvırı yükledinmi ve nokia flaşing driver msi bunları
ya yüklememişsin yada hata var şimdi bir kereliğine manual flaş atmayı dene eğer olmuyorsa
kesin senin jaf ta sorun var ve sana link verece bu linkteki jafı indir kur olacaktır inşallah
şimdi manual flaş şöyle yap önce telefnunu açık olarak pc ye bağla pc telefonunu algılasın bu
işlemden sonra telefonunu kapat pc ye tak jafı aç bb5 tıkla manual flaş dead usb normal mod
factoryset bunlara tik koy crt 308 de tik vrasa kaldır phone moda oflineyi seç ve üste mcu ya tıkla
açılan pencerede core dosyasını seç ardında ppm ye tıkla rofs2 yi seç son olarak apevarianta tıkla
uda dosyasını seç üç ışığın yanması lazım yanıyorsa bu ışıklar ve flaşa tıkla çıkan uyarıya evet de
telefonunun açma kapama düğmesini hafifçe bas bırak yüklenecetir bu işlemelerin hepsini yaptığın
halde olmuyorsa sende kurulu olan jafı sil ve verceğim linkteki jaf tr indir
sırasıla jaf setubu kur ardında nokia cable drayvırı kur nokia flşaing msi yi kur
son olarak jaf emuyu masa üstüne al ve çalıştır olacaktır inşallah

not eğer win7 kulanıyorsan kurcağın her setup dosyası üzerine
sağ tıkla özeliklerden uyumluluk moduna gel ve sp3 seç öyle kur
aynı işlemi jaf emeyada uygula

buda linki

ramazan_çimen

ramazan_çimen

Üye
cevabı diğer konuyada yazdım kardeş
kardeş o zaman senin kurduğun jaf ta problem var sağlıklı jaf kurulumu yapamamışsın
jaf ile beraber kurulan nokia cable drayvırı yükledinmi ve nokia flaşing driver msi bunları
ya yüklememişsin yada hata var şimdi bir kereliğine manual flaş atmayı dene eğer olmuyorsa
kesin senin jaf ta sorun var ve sana link verece bu linkteki jafı indir kur olacaktır inşallah
şimdi manual flaş şöyle yap önce telefnunu açık olarak pc ye bağla pc telefonunu algılasın bu
işlemden sonra telefonunu kapat pc ye tak jafı aç bb5 tıkla manual flaş dead usb normal mod
factoryset bunlara tik koy crt 308 de tik vrasa kaldır phone moda oflineyi seç ve üste mcu ya tıkla
açılan pencerede core dosyasını seç ardında ppm ye tıkla rofs2 yi seç son olarak apevarianta tıkla
uda dosyasını seç üç ışığın yanması lazım yanıyorsa bu ışıklar ve flaşa tıkla çıkan uyarıya evet de
telefonunun açma kapama düğmesini hafifçe bas bırak yüklenecetir bu işlemelerin hepsini yaptığın
halde olmuyorsa sende kurulu olan jafı sil ve verceğim linkteki jaf tr indir
sırasıla jaf setubu kur ardında nokia cable drayvırı kur nokia flşaing msi yi kur
son olarak jaf emuyu masa üstüne al ve çalıştır olacaktır inşallah

not eğer win7 kulanıyorsan kurcağın her setup dosyası üzerine
sağ tıkla özeliklerden uyumluluk moduna gel ve sp3 seç öyle kur
aynı işlemi jaf emeyada uygula

buda linki

yok yine olmadı :( senin verdiğin jafıda kurum ama sonuç yine başarısız dosyalar bulunamadı diyor işin yoksa benim pc bağlanıp bakabilirmisin ?

r0ts

Üye
vay arkadas..

patr_10

patr_10

Üye
:oke:hakan abi güncellemede batarya ikonu yerine %lik koyarsan daha iyi olur....

---------- Eklendi @ 00:09:27 ---------- Yazıldı @ 00:05:53 ----------

:hmmmbi de güncelleme de ne farklar olcak???

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
:oke:hakan abi güncellemede batarya ikonu yerine %lik koyarsan daha iyi olur....

---------- Eklendi @ 00:09:27 ---------- Yazıldı @ 00:05:53 ----------

:hmmmbi de güncelleme de ne farklar olcak???

%lik ne ki anlamadim.. aciklama yapicam kardesim

ykpknl

ykpknl

Üye

%lik ne ki anlamadim.. aciklama yapicam kardesim
% bu işaret hani bataryanın yüzde kaçının kaldığı yazıyoya bazı telefonlarda onu demek istedi heralde ama olrsa güzel olur gerçekten

dready112

dready112

Üye
% bu işaret hani bataryanın yüzde kaçının kaldığı yazıyoya bazı telefonlarda onu demek istedi heralde ama olrsa güzel olur gerçekten

Aynen, iphone'daki gibi yani. olursa gerçekten güzel olur :D yapılma yapılır ama hazırı var mıdır bilemem :)

asmanyas

Üye
hayırlı günler hakan bey bi konu hakkında yardım ederseniz sevinirim bir cfw ye mesaj okuyucu nasıl ekleyebilirim bende farklı bir cfw var isterseniz ayrıca verebilirim onun linkini ben bu cfw ye mesaj okuyucuyu da koymak istiyorum ama nasıl olabileceğini bi türlü bulamadım

lazye

lazye

Üye
güncelleme tarihi ne zaman kardeşim bide ben navibardaki rehber ikonu yerine menü ikonu istiyorum ;)şimdiden saol

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
güncelleme tarihi ne zaman kardeşim bide ben navibardaki rehber ikonu yerine menü ikonu istiyorum ;)şimdiden saol

01.05.2012 de... rehber iconu ve menü iconuda var... sağ seçim tuşu yazılımda rehber geliyor... menüyü kullanmak isteyen sağ seçim tuşuna menüyü atamalılar... güncellemede menü iconunuda değiştirdim zaten daha hoş oldu :)

---------- Eklendi @ 14:31:11 ---------- Yazıldı @ 14:30:11 ----------

hayırlı günler hakan bey bi konu hakkında yardım ederseniz sevinirim bir cfw ye mesaj okuyucu nasıl ekleyebilirim bende farklı bir cfw var isterseniz ayrıca verebilirim onun linkini ben bu cfw ye mesaj okuyucuyu da koymak istiyorum ama nasıl olabileceğini bi türlü bulamadım

temiz porttan mesaj okuyucu çek kullandığın cfw ye aktar tamamdır...

---------- Eklendi @ 14:34:28 ---------- Yazıldı @ 14:34:02 ----------

avkon dosya düzenlemeden anlamıyorum malesef o olmaz arkadaşlar

asmanyas

Üye
temiz porttan mesaj okuyucu çek kullandığın cfw ye aktar tamamdır...
çok teşekkürler hakan bey ama ben onu nasıl yapabileceğimi bilmiyorum sıkını orda hangi programla olur,

Üst Alt