5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Ben bir program eklemek istesem bu cfw ye ne yapmaliyim

siscontetla programı aç rofs2 ye at. Yalnız her program çalışmıyor... Programı düzenlemen lazım. Hangi programı atsam çalışır diyosan ilk önce gömmek istedigin programları hafıza kartına kur. Hard format at we hangi program hard formattan sonra çalışırsa onu siscontetla açıp rofs2 atman yeterlidir kardeşim

---------- Eklendi @ 00:57:35 ---------- Yazıldı @ 00:56:52 ----------

Searching for phone...Not found!!! yazıyo ne yapmam lazım acıl lutfen

---------- Eklendi @ 23:57:58 ---------- Yazıldı @ 23:33:10 ----------

ehh onu hallettımde sımdı Pooling phone...MCUSW: ()
APESW: ()
VariantSW: ()
Prodcode:
Setting test mode...
Failed! Aborting!
Done!
bunu verdı teledon local mode de beklemede ne yapmam lazım

bataryayı çıkart tak tamamdır

---------- Eklendi @ 00:58:56 ---------- Yazıldı @ 00:57:35 ----------

Bu cfw deki kırmızı tema ve alttaki bar varya sol tarafına basınca içeriği düzenle yazan 3 çizgi üst üste olan bar bu temayı nerden bulabiliriz?

tema temalar bölümünde var. Anna sound waves... Belle bar moddur modlar bölümünde bak

---------- Eklendi @ 01:01:27 ---------- Yazıldı @ 00:58:56 ----------

ben burda bedava paylaştığınız emeklerinizi kullanıyorum kimseye bi saygısızlık yapmak istemem, gerek de yok zaten benim açımdan. yalnız tekrar konuya baktım cevap vermemişsin. ilk soruma cevap vermişsin ikinci kez sorduğumda "rehber olarak gözükür" yazmışsın. ben ondan sonra o mod varsa upload eder misin yazdım ona cevap göndermemişsin. uzatmaya da gerek yok zaten. o mod sende yok galiba haqanquven'den alıp flashlıyım senin konuna döneceğim. burayı msn'e çevirmeyelim :D

şuan upload edemem edince haber veririm

dready112

dready112

Üye
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
dready112

dready112

Üye
hemen hallediyorum

---------- Eklendi @ 10:56:21 ---------- Yazıldı @ 10:52:35 ----------

pm kutum boş gözüküyor :S mobildeyim şu an pek bi şey yapamıyorum da, buraya linki bırakabilir misin :) bayağı uğraştırdım seni de kusura bakma

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hemen hallediyorum

---------- Eklendi @ 10:56:21 ---------- Yazıldı @ 10:52:35 ----------

pm kutum boş gözüküyor :S mobildeyim şu an pek bi şey yapamıyorum da, buraya linki bırakabilir misin :) bayağı uğraştırdım seni de kusura bakma

kapamışın özel mesajları buyur...

eyesche

Üye
Teşekkür ederim cevapların için belle bar moddur yazmışsınız peki bu normal program gibi yada oyunlar gibi sonradan telefona atılıp kendi başına kurulur mu? , yoksa sadece cfwlerde mi bulunur?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim cevapların için belle bar moddur yazmışsınız peki bu normal program gibi yada oyunlar gibi sonradan telefona atılıp kendi başına kurulur mu? , yoksa sadece cfwlerde mi bulunur?

istediğin uyygulamayı sertifika hata almadan kurabilirsin kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: eyesche
ByKatre

ByKatre

Üye
hakan abi senin cfw ne zaman gelcek rasim abininki istediğim gibi değil de en yakın zaman da bakliyoruz hakan abi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan abi senin cfw ne zaman gelcek rasim abininki istediğim gibi değil de en yakın zaman da bakliyoruz hakan abi

01.05.2012 de yayınlamayı düşünüyorum kardeşim.. herşey çok güzel sistem çok kararlı denemelerim ve düzenlemelerim şuan devam ediyor bu gün baya yol kat ettim zamanımı çok ayırdım şuanlık herşey çok güzel kardeşim :)

ykpknl

ykpknl

Üye
yeni cfw yi sabırsızlıkla bekliyoruz emeklerin için teşekkürler........:alkis

ByKatre

ByKatre

Üye
hakan abi dayanamayacağız bi demo fln yuayınlasan yani daha erken olsun :))))))

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan abi dayanamayacağız bi demo fln yuayınlasan yani daha erken olsun :))))))

:) hehe çalışıyorum daha çok eksiğim var 10 güne tamamlıcam öyle yayınlarım biraz sabır kardeşim

fivetech

Üye
ne tip sorunlar gideriliyor? Bilgi verebilecek misin?

vlkn9303

Üye
kardeş cfw ni indirdim yeni surum çıkacağını duyunca kendi telefonuma kurmadım, bi abimin telefonuna kurdum, beğendim, gayet guzeldi, yeni surumden beklediklerimi yazacağım yanlış anlama cfw senin ister dikkate alırsın ister almazsın, belle bar eski surumdeki gibi kalsın, muzikçalara dzmusickey ve musicstopper eklensin, adını tam hatırlamıyorum ama sunrise ın son surumunde bi program vardı menu swithc ti galiba, tek tıklama ıle 3.4 menu duzeni ile 4.4 arasında geçiş yapıyordu, o eklesin uygulamalara. Yeşil bi tema vardı cfwye eklemesen bile linkini versen çok makbule geçer, buarada cfw şuanki en iyi cfw ;)

Üst Alt