İnşallah Qt çalışıyordur.
Eyvallah hakan kardeş yardımların için ama dediğin gibi sorun yazılımsal değil galiba ne yaptıysam olmadı ekran bir türlü gelmiyor hani gelip gitse bir yerinde bağlantısızlık mı var dersin ama yok siyah ekran o şekilde duruyor neden olduğunu da bilmiyorum durup dururken ekran gitti işte neyse tekrar her şey için teşekkürler yarın telefoncunun yolunu tutayım çok fazla bir masrafı yoksa yaptıracam yoksa dursun kenarda.
Yine de sağol hakan şimdi telefoncudan geliyorum ekranını değiştirelim bir bakalım dedi inş ekrandadır sorun yoksa daha büyük masraf çıkar dedi yarın haber verecek bilgilendiririm niye bilgilendireceksem![]()
hehe olsun... İnş fazla bi masraf çıkmaz. Tamam kardesimbenim tel. mavi ev ekranı kırmızı o nasıl olacak ?
s.a. kardeş bende win 7 ultimate 32 bit var ve jaf yüklerken program sonlandır gelio yükleyemiorum bi türlü var mı bildiğin bi yol yönetici ile çalıştırmayı uyumluluk modunu falan hepsini denedim olmuyor
kardeş bu konuyla ilgisi yok ama hani ıphone klavyesi varya teli hacladım ama onu yüklerken yüklenemez bu bir dahilil bileşen hatası alıyorum neden oluyor bu bi el atsan (lütfeeeen)![]()
Nokia c5-03 için belle cfw yapilirmi?
belle cfw sinin kullanıyorum burdan indirdim
sistem uygulaması olarak görüyor... Hangi cfw yi kullanıyosun...
belle cfw sinin kullanıyorum burdan indirdim
kardeş ini seçtikten sonra rm356 5800d-1 gibi bişe çıkıo onu mu seçcezjaftan ve telefon modunu ne olarak seçicez jaftan
Tamam yap dedim. 2 gün sonra verecekler. ilk defa yapcam kardeş kb yanlış olmasın diye uğraşıom
hm benim cfwm. Tamam güncellemeyi bekle ilgilenicem
---------- Eklendi @ 14:10:47 ---------- Yazıldı @ 14:09:46 ----------
rm356 2 tane varsa altakini seç kardeşim
telefon mode yazan yeri boş mu bırakcaz başka yerlerde offline olarak seçmişlerilk defa yapcam kardeş kb yanlış olmasın diye uğraşıomtelefon mode yazan yeri boş mu bırakcaz başka yerlerde offline olarak seçmişler
Hakan bugün telefoncu aradı. Ekranının değişmeşi gerekiyormuş. Birde dış kasası yıpranmıştı onu da değiştireceğim. Bana son olur fiyatı ne olur dedim. Adam 75 TL çekti. Burası malum küçük yer fazla fazla seçenek yok. Öyle olunca rekabette yerlerde. Tekelci işletmeler malı götürüyor anlayacağın. Bende tamam usta yap dedim. Telefonun tertemiz olacak kafana takma verdiğin paraya değecek dedi. Gazı da verdi bende aldımTamam yap dedim. 2 gün sonra verecekler.