haqanguven
Üye
rica ederim abi asil bizim sana teşekkür etmemiz lazim faworisin abi :-)
Eyvallah kardeşim
rica ederim abi asil bizim sana teşekkür etmemiz lazim faworisin abi :-)
abi bu gece link eklemezsin demi uyumam ona göre yafa ne zamana eklersin

sağol abi ilgilendiğin için kolay gelsin sana iyi geceler abi allaha emanet ol

Keşke navibarsız olsaydı ya .s Bunu yeni gördüm hoş duruyo cdden
navibarsız bir sürü cfw var forumda zaten bi bakın benceusta daha önce belirtildi mi bilmiyorum. 2 gün önce cfw'ni kurdum. Hersey çok güzel ama kilitlenmiyo. Tuş kilitledikden 1 2 saniye sonra ekran tekrar acılıyo. Kilitlenmiyo
çözümü yok onun. Ama mandalı çekip bırakma işini çok hızlı yapınca sorun olmuyor
bi salise bile geciksen kilitlenip tekrar açılıyoKeşke navibarsız olsaydı ya .s Bunu yeni gördüm hoş duruyo cdden
orjinal belledeki gibi böyle bir şey eklemek mümkün mü?
bu videoya ne kadar benzese o kadar iyidir
<font size="5"><span style="font-family: times new roman"><strong>[video=youtube;FBCbWrvOEpw]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FBCbWrvOEpw#![/video]
ve menüde herhangi bir uygulamanın üzerine basılı tuttuğunda kaldır taşı vs. seçeneklerinin gelmesi felan ana ekranda olduğu gibi.. böyle şeyler olsa çok iyi olur![]()
usta daha önce belirtildi mi bilmiyorum. 2 gün önce cfw'ni kurdum. Hersey çok güzel ama kilitlenmiyo. Tuş kilitledikden 1 2 saniye sonra ekran tekrar acılıyo. Kilitlenmiyo
Evet güncellemelerin içeriğini inceledim yenilikler göze çarpıyor fakar tuş kilidinin kitlendiği esnada titreşimin çalışması bence gereksiz önce ki sürüm yani bu sürüm de titreşim olmaması bence bir artıydı ama cfw yi yapan kişinin takdiri tabi bir de artı olarak bu günceleme de arama yapıldığı veya aramayı sonlandırıldığı vakit titreşimin kaldırılması beğeni toplar diye düşünüyorum
üzerine çalıştığın şey tam olarak ne, anlayamadım? Ek olarak vermeyi düşündüğün şeyi de açıklarsan belki isteyen olurbunun üzerinde çok çalıştım. Orjinalinde olan iconlari gizledim ama bi türlü cfw ye gömüp iconu çıkmasına rağmen çalışmadı. Ancak ekten verirdim siz kurardınız öylede içime sinmedi vazgeçtim
mesela ben kesin denerim.katılıyorum...bir de ne kadar doğru bilmiyorum ama tuş kilidi titreşim olayının kaldırılması şarj süresinden tasarruf sağlanabileceğini de gösterebilir

Titreşimi kaldırdığınız için sevindim şimdi tabi ki benim için 4x4 lük cfw oldu gönül rahatlığıyla siteye konulduğu vakit indirip yükleyebilirim teşekkür ederim bir de ne kadar doğru bilmiyorum ama tuş kilidi titreşim olayının kaldırılması şarj süresinden tasarruf sağlanabileceğini de gösterebilir
üzerine çalıştığın şey tam olarak ne, anlayamadım? Ek olarak vermeyi düşündüğün şeyi de açıklarsan belki isteyen olurmesela ben kesin denerim.
katılıyorum![]()
bekliyoruz abi dört gözle linkleribiran önce gelse de net gitmeden indirsem

eyvallah abi sağol
kardeşim o topbar'ı şimdi upload etsen de eski sürümde bi denesem olmaz mı ? Güzel olursa ona göre, son sürümün üstüne kendimiz ekleriz dediğin gibi.topbar... ben şuanki halinde batarya iconları, operatör logosu onları gizleyebiliyorum.. ama topbarı gömünce çalışmıyor.. ekten verip siz kurarsanız görünümü tam belleye bensizcek ve yukardan aşağıya çekip açılan menü olucaktı... ama olmadı vazgeçtim.. ileride beta olarak denemeniz için yayınlıcam eğer istek çok olursa öyle yapıcaz... ben modu hazırlıcam nae yapmanız gerekiyor anlatıcam siz onları yapıcaksnız...