5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
sana tavsiyem yeni versiyon çıkartacaksan belle profil widgeti kullanman aslında var olan tam belle profilwidgeti gibi değil bizim bu profil widgetiyle biraz oynanıp belle profil widgetine benzetilmiş hali var

elimde belle profil widgeti yok... hiçde değiştireyim diye uğraşmadım. Warsa paylaşırmısın.

---------- Eklendi @ 17:50:21 ---------- Yazıldı @ 17:48:56 ----------

bugün konu açıcaktım da zamanım olmadı belki açabilirim bugün djrazın mı bilmiyorum

bi aç bakalım şunu :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
şimdi açıyorum bence çok güzel bir profil widgeti

dready112

dready112

Üye

benim elimde yok bi kaç kelime ekleyip yedeğini alıp gömicem eğer ekli kalıyorsa ortak konu açalım en çok t9 kelime ekli kimde varsa ondan nasıl alıcağına yada biz üzerinde uğraşıp kelimeleri ekleyip paylaşalım... Ama ilk önce eklediğimiz kelimeler kalıyormu ona bakmak lazım...
orijianl t9'u açmak mümkün değil mi ? ondaki kelimeleri almak falan ? Çünkü en büyük sorun üst virgülle (`) kelimelere ek getirirken eklerin çoğu yok. Atıyorum, "İstanbul'dayım" gibi.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
şimdi açıyorum bence çok güzel bir profil widgeti

:) hadi bekliyoruz

---------- Eklendi @ 17:56:50 ---------- Yazıldı @ 17:54:29 ----------

orijianl t9'u açmak mümkün değil mi ? ondaki kelimeleri almak falan ? Çünkü en büyük sorun üst virgülle (`) kelimelere ek getirirken eklerin çoğu yok. Atıyorum, "İstanbul'dayım" gibi.

elle ekleyip * tuşuyla değiştirince olmuyormu? T9 hiç kullanmadım en zayıf yerden soruyosun ha :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

benim elimde yok bi kaç kelime ekleyip yedeğini alıp gömicem eğer ekli kalıyorsa ortak konu açalım en çok t9 kelime ekli kimde varsa ondan nasıl alıcağına yada biz üzerinde uğraşıp kelimeleri ekleyip paylaşalım... Ama ilk önce eklediğimiz kelimeler kalıyormu ona bakmak lazım...

Ortak çalışmak hoşuma gidiyor. Umarım dediğin gibi olur.

---------- Eklendi @ 19:57:30 ---------- Yazıldı @ 19:57:01 ----------

Bende T9 hiç kullanmadım :D (Bir de modderiz :ehe)

dready112

dready112

Üye
elle ekleyip * tuşuyla değiştirince olmuyormu? T9 hiç kullanmadım en zayıf yerden soruyosun ha :)
elle ekleyince her şeyi kaydediyor tabi. ama bi t9'u baştan yaratmak zorunda kalıyorum her formattan sonra :D orijinal 5800 t9'u açılıp kelimeleri alınabilse süper olurdu. olmuyosa da idare ediyoruz napalım :D

fadim333

Üye
Orjinal yazılımda ses kaydı yaparken tuş kilitlendiğinde ekran ışığı sönüyordu şuanda ise sürekli ekran ışığı açık kalıyor. Ekran ışığı kayıt esnasında kapalı olabilir mi acaba?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Ortak çalışmak hoşuma gidiyor. Umarım dediğin gibi olur.

---------- Eklendi @ 19:57:30 ---------- Yazıldı @ 19:57:01 ----------

Bende T9 hiç kullanmadım :D (Bir de modderiz :ehe)

sorma üstad ya neler yapıyoruz rezil olduğumuz konuya bak... Bu gece bi uğraşcam t9 a inşallah olur modder olarak güzel bişeye el atarız we değişik bişe yapmış olucaz inş...

---------- Eklendi @ 18:09:52 ---------- Yazıldı @ 18:08:01 ----------

elle ekleyince her şeyi kaydediyor tabi. ama bi t9'u baştan yaratmak zorunda kalıyorum her formattan sonra :D orijinal 5800 t9'u açılıp kelimeleri alınabilse süper olurdu. olmuyosa da idare ediyoruz napalım :D

sen ne zamandan beri kullanıyorsun t9 u çok kelime eklediysen onu alabilirim senden... Ama bi deneme yapmam lazım eger oluyosa tab

---------- Eklendi @ 18:10:46 ---------- Yazıldı @ 18:09:52 ----------

Orjinal yazılımda ses kaydı yaparken tuş kilitlendiğinde ekran ışığı sönüyordu şuanda ise sürekli ekran ışığı açık kalıyor. Ekran ışığı kayıt esnasında kapalı olabilir mi acaba?

bi deniyeyim bilgilendircem seni kardeşim

dready112

dready112

Üye
sen ne zamandan beri kullanıyorsun t9 u çok kelime eklediysen onu alabilirim senden... Ama bi deneme yapmam lazım eger oluyosa tab
senin cfw'yi atarken bütün kelimelerim silindi gitti zaten :D şimdi öyle üşeniyorum ki artık telefondan mesaj atmıyorum :D nokia suit üzerinden falan mesaj atıyorum, o kadar soğudum bu t9 yüzünden :D:D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
senin cfw'yi atarken bütün kelimelerim silindi gitti zaten :D şimdi öyle üşeniyorum ki artık telefondan mesaj atmıyorum :D nokia suit üzerinden falan mesaj atıyorum, o kadar soğudum bu t9 yüzünden :D:D

:) hehe tamam saol... Bi uğraşayım bakalım ne sonuç alıcam

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Galiba en zayıf yerinizden yakaladım sizi t9 sözlük ile. :kop2:

Umarım t9 ile ilgili güzel bir çalışma yaparsınız sizi bol bol överim artık :)

Dostum hücum et :
200.000 kelimelik t9 dosyası
http://www.4shared.com/file/82997457/46524ad3/t9_online.html

buda konu linki .

http://mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=43995474&p=1#43995474

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Galiba en zayıf yerinizden yakaladım sizi t9 sözlük ile. :kop2:

Umarım t9 ile ilgili güzel bir çalışma yaparsınız sizi bol bol överim artık :)

Dostum hücum et :
200.000 kelimelik t9 dosyası

buda konu linki .

Valla yakaladınız...:) verdiğin konuyu biliyorum ya o programla ekleme malesef. . .

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Evet bende T9 hafıza kartında. Bu yüzden çalışmadı.

nizam67

Üye
abi benim t9 falan önemli değil dört gözle bu cwf yr bekliyorum gelmedi şu 1 nisan ya :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Evet bende T9 hafıza kartında. Bu yüzden çalışmadı.

bendede olmadı.tahminimce tek çözüm hafıza kartındaki predich klasörünün yedeğini alıp ilk kurulumdan sonra geriye yüklemek... Böyle yaparak olurmu denemek lazım

---------- Eklendi @ 09:13:38 ---------- Yazıldı @ 09:12:37 ----------

abi benim t9 falan önemli değil dört gözle bu cwf yr bekliyorum gelmedi şu 1 nisan ya :)

bizdede önemli değil ama kullanan var onlar için uğraşıyoruz. Az kaldı az dayan kardeşim :D

nizam67

Üye
dayanıyorum abi muhtesem heyecanlıyım

.BrHn

Üye
fw süper ama bişi sorucaktım cektigimiz eski foto ları nasıl galeride gösteriyoruz bilgi verir misiniz?

tektonik1907

tektonik1907

Üye
Emek verenlerin emeğine sağlık on numara FW olmuş ilk defa yükledim ve görsel olarak tatmin edici içeriğe sahip bir şey sormak istiyorum yukarda arkadaş 1 nisanı bekliyorum demiş benim cahilliğime verin 1 nisan da ne yayınlanacak öğrenebilir miyim

nizam67

Üye
belle final hagan abinin on numara oldu o bu cwf nin finali kardesim 1 nisanda yayınlanacak onu bekliyoruz

Üst Alt