5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

aliosman166

aliosman166

Üye
Yeni Güncellemede Şuana Kadar Yapılan Değişiklikler
ARAMA CEVAPLAMADA TUŞ KLİDİ RENKLERİ DEĞİŞTİRİLDİ(TUŞ KLİDİ KIRMIZI CEVAPLAMA SARI)
YENİ TEMALAR EKLENDİ (ESKİ BELLE TEMA KALDIRILDI)
tuş kilidi renklerini anlamadım ve eski belle tema hangisi oluyor şu ilk olan tema mı? .s

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah abi süpersin ya kabloyu hazırladım şimdiden

---------- Eklendi @ 12:37:20 ---------- Yazıldı @ 12:35:04 ----------

he abi aynı bu gibi olacak demi hız dokunmatik falan süper bunda on numara o nasıl ki uçurur teli be

merak etme hız aynı kardeşim

---------- Eklendi @ 10:51:12 ---------- Yazıldı @ 10:49:11 ----------

tuş kilidi renklerini anlamadım ve eski belle tema hangisi oluyor şu ilk olan tema mı? .s

tuş klidi klitliyken arama gelince tuş klidi çıkıyor ya aç cevapla diye o renkler değiştirildi...
ilk tema değil sonradan eklediğim.. ilk temayı değişmem o ana tema.. önceki sayfadan resimlere bak yazılımda olan temalar onlar ondan başka yok...

aliosman166

aliosman166

Üye
tuş klidi klitliyken arama gelince tuş klidi çıkıyor ya aç cevapla diye o renkler değiştirildi...
ilk tema değil sonradan eklediğim.. ilk temayı değişmem o ana tema.. önceki sayfadan resimlere bak yazılımda olan temalar onlar ondan başka yok...
iyi o zaman :)

patr_10

patr_10

Üye
tema efekti eklendi mi

bi de güncelleme 1 nisanda mı?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Dostum 2 küçük sorun var.
1- T9 sözlük çok zayıf. Ona güncelleme yapacak mısın ?

2 - Kulaklık takılı iken gelen aramayı cevaplayınca kulaklıktan ses gelmiyor. (nokia orjinal kulaklık kullanmıyorum. Müzik için başka kulaklık kullanıyorum.)
yeni versiyonda umarım bu ufak sıkıntıları halledersin

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Dostum 2 küçük sorun var.
1- T9 sözlük çok zayıf. Ona güncelleme yapacak mısın ?

2 - Kulaklık takılı iken gelen aramayı cevaplayınca kulaklıktan ses gelmiyor. (nokia orjinal kulaklık kullanmıyorum. Müzik için başka kulaklık kullanıyorum.)
yeni versiyonda umarım bu ufak sıkıntıları halledersin

t9 neden zayıf?
Kulaklık sorununu bir kişi daha söylemişti... Bakıcam onu

dready112

dready112

Üye
t9 da orjinaldekinden birçok kelime eksik çoğu kelimeyi tanımıyor ondan bahsediyor.. Orjinal nokianın t9 hafızasını upload edebilir misiniz?
t9 orijinalini kullanamıyorlar galiba, çünkü cfwlerin hiç birinde adam gibi t9 yok. En büyük sorun da bu bence :S

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
t9 da orjinaldekinden birçok kelime eksik çoğu kelimeyi tanımıyor ondan bahsediyor.. Orjinal nokianın t9 hafızasını upload edebilir misiniz?

hmm uyarmı bilmem ama bi bakarım...

---------- Eklendi @ 17:25:39 ---------- Yazıldı @ 17:24:02 ----------

t9 orijinalini kullanamıyorlar galiba, çünkü cfwlerin hiç birinde adam gibi t9 yok. En büyük sorun da bu bence :S

hiç dememedim ama orjinali uymuyo galiba... Uysa kesin her cfwde olurdu ama bi ugraşıcam bakalım

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Hiç uğraşma olmuyor :(

• Beğen
Tepkiler: dready112
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hiç uğraşma olmuyor :(

peki kelimeleri elle eklesek predich klasörünü cfw ye gömsek yine olmazmı üstad

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Denemediğim bir yöntem. Şimdi şöyle bir sorun var. Sen kelimeleri ekleyip predich klasörünü cfw ye gömüp telefona flaşlayacaksın. Eğer olmazsa kelimelerinden olursun. En iyisi sen deneme amaçlı bu dosyayı bana özelden ver ben şimdi deneme aşamasındayım. Hemen dener sonucu yazarım. Olursa T9 için çok iyi olur.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
sana tavsiyem yeni versiyon çıkartacaksan belle profil widgeti kullanman aslında var olan tam belle profilwidgeti gibi değil bizim bu profil widgetiyle biraz oynanıp belle profil widgetine benzetilmiş hali var

dready112

dready112

Üye
Benim anlamadığım, bu c6 denen şey nokia'nın bi telefonu değil mi ? Nokia t9'u her telefon için farklı kelimelerle çıkarmıyordur herhalde. Öyle olsa bile, bu kadar dandik bi t9 çıkarmaz nokia gibi türkiye piyasası geniş olan bi marka, nasıl bu cfwlerde t9 bu kadar berbat ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
O zaman neden C6 yazılımlarında tema efektleri yok denecek kadar az? Sorun Nokia'nın yazılımı tasarlayışında. İlla ki bir yerinde eksik bırakıyor.

---------- Eklendi @ 19:44:01 ---------- Yazıldı @ 19:43:31 ----------

sana tavsiyem yeni versiyon çıkartacaksan belle profil widgeti kullanman aslında var olan tam belle profilwidgeti gibi değil bizim bu profil widgetiyle biraz oynanıp belle profil widgetine benzetilmiş hali var

Nasıl birşeymiş o? Link var mı? DjRaz'ın mı?

dready112

dready112

Üye
O zaman neden C6 yazılımlarında tema efektleri yok denecek kadar az? Sorun Nokia'nın yazılımı tasarlayışında. İlla ki bir yerinde eksik bırakıyor.
şimdi normal telefonu c6 olanlar bu dandik t9'u mu kullanıyor ? :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Denemediğim bir yöntem. Şimdi şöyle bir sorun var. Sen kelimeleri ekleyip predich klasörünü cfw ye gömüp telefona flaşlayacaksın. Eğer olmazsa kelimelerinden olursun. En iyisi sen deneme amaçlı bu dosyayı bana özelden ver ben şimdi deneme aşamasındayım. Hemen dener sonucu yazarım. Olursa T9 için çok iyi olur.

benim elimde yok bi kaç kelime ekleyip yedeğini alıp gömicem eğer ekli kalıyorsa ortak konu açalım en çok t9 kelime ekli kimde varsa ondan nasıl alıcağına yada biz üzerinde uğraşıp kelimeleri ekleyip paylaşalım... Ama ilk önce eklediğimiz kelimeler kalıyormu ona bakmak lazım...

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

---------- Eklendi @ 19:44:01 ---------- Yazıldı @ 19:43:31 ----------

Nasıl birşeymiş o? Link var mı? DjRaz'ın mı?

bugün konu açıcaktım da zamanım olmadı belki açabilirim bugün djrazın mı bilmiyorum

Üst Alt