5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

aliosman166

aliosman166

Üye
internete bağlanan uygulamalarda(e-buddy) otomatik olarak varsayılan erişim noktasından bağlanıyor.. Her bağlantıda erişim noktasını sor u nasıl ayarlıycaz? Varsayılan erişim noktası tik ini de kaldıramıyorum orjinal yazılımda kaldırmıştm bunda olmuyor.. Güncellemede bunu kaldırabilir misiniz?

dready112

dready112

Üye
kardeşim güncellemede değiştireceğin şeyleri bi yazsan da eksik bi şey var mı yokmu diye bi baksak biz de öneri yapsak, şimdilik neleri değiştirdin ya da değiştirmeyi düşünüyon ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
internete bağlanan uygulamalarda(e-buddy) otomatik olarak varsayılan erişim noktasından bağlanıyor.. Her bağlantıda erişim noktasını sor u nasıl ayarlıycaz? Varsayılan erişim noktası tik ini de kaldıramıyorum orjinal yazılımda kaldırmıştm bunda olmuyor.. Güncellemede bunu kaldırabilir misiniz?

malesef o olmuyor bende çok denedim her zaman soru ama olmadı. Ama bi çözüm buldum. Java uygulamalarda suite ayarlarindan hangisine bağlanılıcağını seçiyorum ona bağlanıyor sislerde ise hangisine bağlancaksa öncelik ona atayıp o bağlanıyor. E-budy hiç denemedim eger java tabanliysa suiti ayarlarindan hangisine bağlanicağini seçebilirsin...

---------- Eklendi @ 18:08:56 ---------- Yazıldı @ 18:08:06 ----------

kardeşim güncellemede değiştireceğin şeyleri bi yazsan da eksik bi şey var mı yokmu diye bi baksak biz de öneri yapsak, şimdilik neleri değiştirdin ya da değiştirmeyi düşünüyon ?

gece eklerim bakarsınız kardeşim şuan mobildeyim

• Beğen
Tepkiler: dready112
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Güncellemede Şuana Kadar Yapılan Değişiklikler

ARAMA CEVAPLAMADA TUŞ KLİDİ RENKLERİ DEĞİŞTİRİLDİ(TUŞ KLİDİ KIRMIZI CEVAPLAMA SARI)
BELLE BAR YENİDEN DÜZENLİ
GENEL TERCİHİN ADINI DEĞİŞTİRİLDİ
MÜZİK ÇALARDA DÜZENLEMELER YAPILDI..(MENÜYE ATMA SORUNU YOK, ŞARKILAR SORUNSUZ SİLİNİYOR)
MESAJLARDA 'MESAJ' YAZISI KALDIRILDI
OVİ MAPS GÜNCELLEME SORUNU GİDERİLDİ
REHBER İCONU EKLENDİ (SAĞ SEÇİM TUŞU OLARAK REHBER ATANDI)
SMİLEYLER KALDIRILDI (SORU İŞARETİ FİLAN YERİNE SMİLEYLER ÇIKIYORDU)
TELEFON ÇALARKEN 1 KEZ KAPANIRKEN 2 KEZ TİTRER MODU KALDIRILDI
TUŞ KLİDİ KAPA AÇ TİTREŞİMİ EKLENDİ
YAZILIM GÜNCELLEME EKLENDİ
YENİ TEMALAR EKLENDİ (ESKİ BELLE TEMA KALDIRILDI)

• Beğen
Tepkiler: dready112
dready112

dready112

Üye
Yeni Güncellemede Şuana Kadar Yapılan Değişiklikler

ARAMA CEVAPLAMADA TUŞ KLİDİ RENKLERİ DEĞİŞTİRİLDİ(TUŞ KLİDİ KIRMIZI CEVAPLAMA SARI)
BELLE BAR YENİDEN DÜZENLİ
GENEL TERCİHİN ADINI DEĞİŞTİRİLDİ
MÜZİK ÇALARDA DÜZENLEMELER YAPILDI..(MENÜYE ATMA SORUNU YOK, ŞARKILAR SORUNSUZ SİLİNİYOR)
MESAJLARDA 'MESAJ' YAZISI KALDIRILDI
OVİ MAPS GÜNCELLEME SORUNU GİDERİLDİ
REHBER İCONU EKLENDİ (SAĞ SEÇİM TUŞU OLARAK REHBER ATANDI)
SMİLEYLER KALDIRILDI (SORU İŞARETİ FİLAN YERİNE SMİLEYLER ÇIKIYORDU)
TELEFON ÇALARKEN 1 KEZ KAPANIRKEN 2 KEZ TİTRER MODU KALDIRILDI
TUŞ KLİDİ KAPA AÇ TİTREŞİMİ EKLENDİ
YAZILIM GÜNCELLEME EKLENDİ
YENİ TEMALAR EKLENDİ (ESKİ BELLE TEMA KALDIRILDI)
süper, benim açımdan eksik yok :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Tema efekti ve kapanış sesi üzerinde çalışıyorum şuan bide açılışta siyah nokia yazısını değiştirebilirim :)

nizam67

Üye
Dört gözle bekliyorum takipdeyim süper gidiyor :) helal olsun

---------- Eklendi @ 01:36:28 ---------- Yazıldı @ 01:34:14 ----------

abi yalnız bu temalar güzeldi ya hızlıwdi hem tel sen bilirsin sen en iyisini yaparsın bekliyorum

dready112

dready112

Üye
Tema efekti ve kapanış sesi üzerinde çalışıyorum şuan bide açılışta siyah nokia yazısını değiştirebilirim :)
siyah nokia açılış iyi, değiştireceksen dandik bi resim koyma lütfen :) önce burdan yayınlasan falan da iyi olur :D karanlık bi giriş olsun ama öyle daha hoş oluyo telefon da siyah olduğundan :)
tema efekti ben kullanmıyorum, kapalı yapacağım için o konuyla ilgilenmiyorum :D teşekkürler

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
siyah nokia açılış iyi, değiştireceksen dandik bi resim koyma lütfen :) önce burdan yayınlasan falan da iyi olur :D karanlık bi giriş olsun ama öyle daha hoş oluyo telefon da siyah olduğundan :)
tema efekti ben kullanmıyorum, kapalı yapacağım için o konuyla ilgilenmiyorum :D teşekkürler
Değiştirmiyorum... boyut fazlalaşıyor.. tema efektinide ekledim... capslar alıcam ondada bi menüden artık repack yapıp kapadım yazılımı... gelsin 1 nisan :)

---------- Eklendi @ 00:01:14 ---------- Yazıldı @ 00:00:16 ----------

Dört gözle bekliyorum takipdeyim süper gidiyor :) helal olsun

---------- Eklendi @ 01:36:28 ---------- Yazıldı @ 01:34:14 ----------

abi yalnız bu temalar güzeldi ya hızlıwdi hem tel sen bilirsin sen en iyisini yaparsın bekliyorum

Saolasın kardeşim... bekletmek istemezdim ama son güncelleme olsun artık... temaları değiştirmiyorum temalar kalıyor...

---------- Eklendi @ 00:06:15 ---------- Yazıldı @ 00:01:14 ----------

Resim Düzenlemeyi kullanan varmı kaldırayımmı?

dready112

dready112

Üye

Değiştirmiyorum... boyut fazlalaşıyor.. tema efektinide ekledim... capslar alıcam ondada bi menüden artık repack yapıp kapadım yazılımı... gelsin 1 nisan :)

---------- Eklendi @ 00:01:14 ---------- Yazıldı @ 00:00:16 ----------

Saolasın kardeşim... bekletmek istemezdim ama son güncelleme olsun artık... temaları değiştirmiyorum temalar kalıyor...

---------- Eklendi @ 00:06:15 ---------- Yazıldı @ 00:01:14 ----------

Resim Düzenlemeyi kullanan varmı kaldırayımmı?
kırk yılda bir deolsa kullanıyorum :D kaldırmasan iyi olur, pc'de olmayınca mobilden bazen kesme kırpma döndürme falan yapmak zorunda kalabiliyoruz.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
:) :)

ozicani

ozicani

Üye
Kardeşim dediğin gibi yaptım herşeyi. ama flaşladıktan sonra local modda kaldı. bataryayı çıkarıp taktım telefonu açmaya çalışıyorum beyaz ekran var sadece pin kodunu falan sormuyo. napmam lazım yardımcı olur musun?

edit:tamam açıldı ama 2 dakikadan fazla bekledim beyaz ekranın gitmesini

nizam67

Üye
süpersin abi helal beklemek güzel heyacanli oluyor yeni temalar varmı peki aynı iki tane mi olacak abi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim dediğin gibi yaptım herşeyi. ama flaşladıktan sonra local modda kaldı. bataryayı çıkarıp taktım telefonu açmaya çalışıyorum beyaz ekran var sadece pin kodunu falan sormuyo. napmam lazım yardımcı olur musun?

edit:tamam açıldı ama 2 dakikadan fazla bekledim beyaz ekranın gitmesini

hafıza kartında eski yazılımdan kalan kırıntılar yüzünden geç açılabilir... Mutlaka hard format ve hafıza kartını biçimlendir...

---------- Eklendi @ 10:18:16 ---------- Yazıldı @ 10:17:03 ----------

süpersin abi helal beklemek güzel heyacanli oluyor yeni temalar varmı peki aynı iki tane mi olacak abi

önceki sayfalara bak son güncellemenin nasıl olucağını ve hangi temalar var yazılımda görüceksin

nizam67

Üye
oooo abi ben onları görmemism ya nasıl olduysa süper abi simdi dahada sabırsız oldum o temalar süper ya helal sana abi

nizam67

Üye
abi bekliyorum bak 1 nisan da saat kaç da uplaod edersin hazır olayın ona göre sakin bir nisan şakasi olmasın :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
abi bekliyorum bak 1 nisan da saat kaç da uplaod edersin hazır olayın ona göre sakin bir nisan şakasi olmasın :)

:) hehehe yok yok yapmam şaka kalpten gidersiniz :P gece 1gibi başlarım.. ilk önce konuyu düzenlicem sonra linkleri eklicem

nizam67

Üye
eyvallah abi süpersin ya kabloyu hazırladım şimdiden

---------- Eklendi @ 12:37:20 ---------- Yazıldı @ 12:35:04 ----------

he abi aynı bu gibi olacak demi hız dokunmatik falan süper bunda on numara o nasıl ki uçurur teli be

Üst Alt