Önemli değil kardeşim büyük ihtimal bu jaf ta sorun var yüklerkende ben win7 kurulu bu program bilgisayara zarar verebilir felan yazıyordu devam edilsinmi dedi edilsine bastım yükledi ama belki bir sorun oluşmuştur
Beyler yapmaya çalıştım jaf ı ayarladıktan sonra flasha bastım bir hata verdi birşeyler yazdı evet hayır dedi evete bastım telefon kapalı halde açma tuşuna bir kez bastım ses geldi bilgisayardan dahada birşey olmadı tel kendi kendine açılmasımı lazım yardımcı olursanız sevinirim
jaf ı eksiksiz anlattıklarımı eksiksiz yaptınmı
telefonu açık halde tanıttınmı?.
şarjın varmı..
hafıza kartın takılıysa çıkart tekrar dene..
hard format at tekrar dene..
En son 10.05.2012 cfw ni kurdum baya ilerletmişsin cfw ni en son kullandığıma göre ama şarj çok az dayanıyor buna bi çözüm bulabilir misin?İlk kurduğum cfw de 2 3 gün şarjı dayanıyordu şimdi çok az gidiyor birde tck nın cfw sini kullandım ve birçok cfw kullandım onlar bile bu kadar stabil ve kararlı değil buda sana aragaz olsun
kardeş içindeki temaların sis halleri var mı onları çıkarıp başka bir tema yüklemeyi düşünüyorum. bir de youtube neden real player ile açılıyor ? ona yapabileceğimiz birşey var mı ?
kardeş içindeki temaların sis halleri var mı onları çıkarıp başka bir tema yüklemeyi düşünüyorum. bir de youtube neden real player ile açılıyor ? ona yapabileceğimiz birşey var mı ?