5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Beyler yapmaya çalıştım jaf ı ayarladıktan sonra flasha bastım bir hata verdi birşeyler yazdı evet hayır dedi evete bastım telefon kapalı halde açma tuşuna bir kez bastım ses geldi bilgisayardan dahada birşey olmadı tel kendi kendine açılmasımı lazım yardımcı olursanız sevinirim

lazye

Üye

arkadasım o uyarıyı gelmesi normal önce flash a bas uyarı geldikten sonra teli pc ye bağla ve açma düğmesine kısaca bas

Enes

Üye

ordan sonra dosyaları atmaya başlıyor sonra beyaz bi ekran geliyo yan yatık biçimde sonra kurduktan sonra kapalı kalacak telefon yani bende öyle oldu kendin aç yaklaşık 7-8 kere yaptım daha yeniyim ama öğrendim gibi birşeyler

yaptım birşey olmadı evete bastıktan sonramı açma tuşuna basim ayrıca kapalıyken yapıyoruz dimi

lazye

Üye
evet e bas teli pc ye bağla açma düğmesine bas kısaca evet kapalıyken

Enes

Üye
yahu bu 5800 yeni nesil samsung e-250 gibi herkeste var alan da kurtulamıyor ondan böyle CFW ler falan çıkıyor kurtulamayanlar için

tamam bilgisayardan usb sesi geldi bekliyorum şu an tel kapalı durumda

lazye

Üye
tamam kardeşim

tamam bu arada benim yaş 16 yanlış yazdım düzeltemiyorum

ceyhuncu

Üye
En son 10.05.2012 cfw ni kurdum baya ilerletmişsin cfw ni en son kullandığıma göre ama şarj çok az dayanıyor buna bi çözüm bulabilir misin?İlk kurduğum cfw de 2 3 gün şarjı dayanıyordu şimdi çok az gidiyor birde tck nın cfw sini kullandım ve birçok cfw kullandım onlar bile bu kadar stabil ve kararlı değil buda sana aragaz olsun

lazye

Üye
benimde 17 kardeşim işlem bittiğinde kabloyu pc den çıkarma açılmasını bekle .D

İşlemin bittiğini nasıl anlarım jaf öyle olduğu gibi duruyo

lazye

Üye
jaf türkçeyse programda yazıyo bttği işlem tamam zaten programda birşeyler dolması lazım

cant detecet flashing server yazıyo jaf ın en sonunda hep evet e basınca bunu diyo sonda birşey felan dolmuyo

Enes

Üye
cant detecet flashing server yazıyo jaf ın en sonunda hep evet e basınca bunu diyo sonda birşey felan dolmuyo

senin telefon sizlere ömür şaka tabi başka bi yerde hata yapıyorsun büyük ihtimal jaf da işaretleyeceğin yerlere iyi bak bence

lazye

Üye
arkadaşım bundan sonra yardım edemicem çünkü bende fazla bşey blmyrm sna tavsiyem sende kurulu olan programı sil sonra tck adlı cfwde alta dğru in orda en baştan anltamı yazyo ordan devam et k.b özür dilerim

Önemli değil kardeşim büyük ihtimal bu jaf ta sorun var yüklerkende ben win7 kurulu bu program bilgisayara zarar verebilir felan yazıyordu devam edilsinmi dedi edilsine bastım yükledi ama belki bir sorun oluşmuştur