5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

1nci sayfadan tekrar mı indircez güncelleme için ?

Konu Sahibi
1nci sayfadan tekrar mı indircez güncelleme için ?

evet

---------- Eklendi @ 05:47:04 ---------- Yazıldı @ 05:44:02 ----------

kamera zaten olduğundan iyı çekiyor. Focus özelliğin kavrayabilirsen güzel temiz fotolar çekersin

jaf yüklerler callclassinstaller sorunu verdi ?

Konu Sahibi
son şikayetim susuyorum sonra sanırım tuş kilidi yüzünden telefon durmadan kendi kendine kapanıyor buna bi çözüm bulamadım cfwyi yükledğimden beri

tuş kldi yzndn tlfn ndn kapansın. Hard format we hafıza kartını biçmlndr.sorun dewam ederse donanımsaldır. Yazılımsal dgldir.

xclark

Üye
ustad 4x4 mu 3x4 mu ilk defa bu islemi yapicam da hangisi yapsam paylasim icin de tesekurler

Konu Sahibi
ustad 4x4 mu 3x4 mu ilk defa bu islemi yapicam da hangisi yapsam paylasim icin de tesekurler
ana başlıkta resimlere bak.. 3x4 menü ve 4x4 menü düzeni resimleri var hangisi hoşua giderse onu indir kur.. ben 4x4 ü kullanıyorum

sag seçim tuşu yerine tuş kilidi kısayolu eklenebilirmi acaba?

fuathan

Üye
Kardeşim hani bunun dire bi programı var atıyon o şarj götürüyomu bilen varmı arkadaşlar???

Konu Sahibi
sag seçim tuşu yerine tuş kilidi kısayolu eklenebilirmi acaba?

ekte verdiğim dosyayı kur sağ seçim tuşu olarak ata tamamdır kardeşim

---------- Eklendi @ 21:04:07 ---------- Yazıldı @ 21:03:29 ----------

Kardeşim hani bunun dire bi programı var atıyon o şarj götürüyomu bilen varmı arkadaşlar???

hangi uygulamadan bahsettiğini anlamadım daha açık anlatırmısın?

Konu Sahibi

ya bu güç tasarrufu modunu nasıl etkinleştircez? c6-01 deki gibi yok mu güç tasarrufu modunu açınca 3g yi felan kaldıran?

lazye

Üye
ya bu güç tasarrufu modunu nasıl etkinleştircez? c6-01 deki gibi yok mu güç tasarrufu modunu açınca 3g yi felan kaldıran?

ovide vardı bir program o programla etkinleştirince oluyo ekran ışığını falan kısıyo gps yi devre dışı bırakıyor ama ismini tam bilmiyom battery extend gbi bi program ismi abs gbi bşydi

Enes

Üye
ya benim merak ettiğim acaba müzik çalara "bul" eklenebilir mi ? eklense iyi olacak aslında :/

lazye

Üye
kardeşim yanlış bilmiyorsam eklenemiyor maalesef ama sen yinede hakan abiden cevap bekle