5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

ozanazy

Üye
Bağlantı ev ekranında iken 3G olarak görünmüyor sanırım

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bende, ev ekranındayken bağlantı devam ediyor sanmıştım.

lazye

Üye
kardeşimin telefonu v52 bu cfwyi atsam herhangi bir problem olur mu ?

ykpknl

Üye
hakan şu rofs atmayı bi detaylı anlatsan ekranın kapalıyken dönmesi sinir bozucu

arkadaşlar farkettinizmi bilmiyorum ama şarj dayanmıyor buna öncekinde rahat gidiyorduda bunda şarjım çok çabuk bitiyor sizdede var mı öyle bir şey ?

ya cpu hızı neden düşük oraya mod uygulamadın mı?

patr_10

Üye
rof atmayı detaylı anlatırmısın hakan abi?

Konu Sahibi
hakan şu rofs atmayı bi detaylı anlatsan ekranın kapalıyken dönmesi sinir bozucu

sitede herkes kendi cfw sini yapıcak diye yer var ordan bakabilirsin...

---------- Eklendi @ 19:47:51 ---------- Yazıldı @ 19:46:55 ----------

arkadaşlar farkettinizmi bilmiyorum ama şarj dayanmıyor buna öncekinde rahat gidiyorduda bunda şarjım çok çabuk bitiyor sizdede var mı öyle bir şey ?

bu görsellikte ve hızda şarjın az gitmesi normal.. ofw gibi olmaz... ve şarjın oturması 3 veya 4 bitir doldurla oturur...

---------- Eklendi @ 19:50:53 ---------- Yazıldı @ 19:47:51 ----------

ya cpu hızı neden düşük oraya mod uygulamadın mı?

cpu hızımı düşük.. Allah aşkına siz elinizdeki 5800 ne olduğunu sanıyorsunuz...? bunların olduğunu şükür etmiyorsunuz...!

---------- Eklendi @ 19:52:58 ---------- Yazıldı @ 19:50:53 ----------

rof atmayı detaylı anlatırmısın hakan abi?

editör programıyla rofs2 dosyaysını açıyorsunuz... daha sonra açılan dosyayanın içine uygulamak istediğin modu arıyorsunuz değişimi onaylayıp repack yapıyorsunuz.. sonunda oluşan repack ismini silip yeni rofs2 niz oluşmuş oluyor...

isovn

Üye
bu rofs2 midir nedir herkez heryerde baska birşey yazmıs, hakan kardeş sen biliyorsun diye çatır çatır yazmıssın yok öyle yapın yok böyle yapın diye sağolasın yine mecbur değilsin yardım etmeye çalışıyorsun ama bilmeyen adam anlamaz. Neyse cfw güzel artık gülü seven dikenine katlanır tuş kilidi sensörünede alışacağız yapcak birşey yok.