haqanguven
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sağolasın işlem tamam.
Yine 10 numara bir cfw emeğine sağlık
yeniden başlatya bende media bar çalışmıyor.
Hard format attım hafıza kartınıda biçimlendirdim sorun nedir acaba yardımcı olurmusunuz
internet sitelerinde mi? Bu c6 nın genel sorunu yapacak bişi yokyazı yazarken seçerek silme olmuyor sizdede öyle bir sorun var mı? yani yazıyı seçebiliyorum ama nereyi seçtiğin belli olmuyor
ya bende media bar çalışmıyor.
Hard format attım hafıza kartınıda biçimlendirdim sorun nedir acaba yardımcı olurmusunuz
çok kaliteli bi cfw olmuşTek hatası medi bar çalışmıyor
yazı yazarken seçerek silme olmuyor sizdede öyle bir sorun var mı? yani yazıyı seçebiliyorum ama nereyi seçtiğin belli olmuyor.
düzeltme: galiba temadan kaynaklanıyormuş sorun
Teşekkürler aliosman166 , haqanguven çalıştı
bende güncelledim yine çok güzel olmus, efektlerde harika teşşekkürler
kardeşim seni takip ediyorum mükemmel bir cfw hazırlamışmısın? başarılarının devamını dilerim
tuş kilidinde bir problem mi var? telefonun yanındaki sürgüyü çekince bazen kilitlenmemekte ısrar ediyor telefon
Hakan güncellemeleri neden entegre etmiyorsun? Ovi ücretsiz navigasyon versiyonu çıkmış yüklemede hata veriyor. Çözümü nedir?
O program aslında cfwde en son sürümü olarak geliyor. Yalnız telefon yüklü olmadığını zannediyor. Çünkü program cfwye gömülü geliyor. Bu yüzden hata veriyor.Hakan güncellemeleri neden entegre etmiyorsun? Ovi ücretsiz navigasyon versiyonu çıkmış yüklemede hata veriyor. Çözümü nedir?
O program aslında cfwde en son sürümü olarak geliyor. Yalnız telefon yüklü olmadığını zannediyor. Çünkü program cfwye gömülü geliyor. Bu yüzden hata veriyor.
Bu arada çok başarılı bi cfw olmuş. Şimdi flashladım telefonu. Görsel iyileştirmeler güzel olmuş. Efektler mükkemmel. Hız da güzel. 5800 ın donanımının el verdiği kadar hızlı çalışıyor. Kısacası en iyi cfw şu ana kadar yüklediğim.
yeni sürüm iyi güzel olmuş da ben şahsen ikonları beğenmedim, eski sürümde kullandıgın temaları paylaşabilir misin?
haqanguven
Tamamdır çalışıyor son olarak senden media bardaki önceki sürümün iconlarını istiyebilirmiyim link koysan süper olur
haqanguven
önceki sürümde bi tek bt switch in iconunu değiştirmiştim... diğerleri c6 portun orjinal iconlarıydı ondan alabilirsin... ben sana bt iconunu vereyim diğerlerinide temiz porttan al kardeşim...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
çok teşekkür ederm kardeşim birde nereye nereye atıcağımı söylersen çok makbule geçicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?