5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

bu yazılımı nasıl yüklüyeceğim biraz bilgilendirirmisin aktif hale getirelecek olan yama nerde anlamadım

Konu Sahibi
x6 nın bu yazılımı nasıl kuracağım üst tarafa yazılanları anlamadım tam olarak ne yapmam gerekiyor bir tek jar dosyasını indiremedim onun haricinde ekteki dosyalarla yazılımı indirdim

jaf + nokia suitiyide indir. Anlatımları oku eksiksiz yap sorunsuz yüklersin

- - - Eklendi - - -

nasıl açabileceğimi söyler misin sana zahmet?

gerekli dosyayı nfe ile rofs2 e atman gerek

- - - Eklendi - - -

bu yazılımı nasıl yüklüyeceğim biraz bilgilendirirmisin aktif hale getirelecek olan yama nerde anlamadım

gerekli dosyalar ana başlıkta ve yüklemek içinde anlatım yaptım eksiksiz yapman gerek

kardeş ben şimdi dosyaları indirdim fakat o anlatım resimlerin gözükmüyor onları bi halletsene bakıp ona göre yükleyelim

- - - Eklendi - - -

kardesim resimlerin görünmüyor, indirdi jaf ı kurdum yaptım rm=356 demişssin jaf ta öyle bişeu yoktur. Telefon modeli yok d.ye jaf ini yide attım gene yoktur. HAYRINA ŞUNU TAM Bİ DETAYLI ANLATSANA, BİRDE RESİMLERİ GÖRÜNÜR YAP, TELEFON FABRİKA AYARLZRINZ DÖNDÜ KALDI, YARINA KADAR AT KARDES ÖĞLE YENİDEN DENİYECEM O JAF IN GÜNCELLEMESİ ÇIKMIŞ ONU İNDİRSEK OLUR MU? Cevap bekliyorum kardeş.

kardeşim banada bi anlatsana bende yapayım . olmadı bi türlü

Konu Sahibi

İznin olursa c5-03 ofw mi paylaşmak istiyorum. Senin megoo ikonlardan da kullandım. buyur buda resmi :

5800.a c5 tuş kilidini nasıl gömerim yada hani klasöre atmalıyım nfe'de yardımcı olursan sevinirim

doğru var ama çok küçük ben orjinaldekini koymak istiyorum bi de tarihi 5800 sürüklemelideki gibi ortaya almak istiyorum nasıl yapabilirim söyler misin haqan kardeşim :-)

- - - Eklendi - - -

bir de bana dosyalarının hangisi olduğunu belirtirsen sevinirim haqan kardeşim

Abi ben qt detekli gameboy emulatörü kullanıyorum cfw atmadan önce sorun yoktu cfw attıktan sonra bios dosyasını emulatöre gösterdiğimde "you have an incorrect bios image" hatası aldım ve hiçbi oyun açılmıyo bana yardım et lütfen.

tam ekran qwerty klavyeden alfasayısal takıma geçiş yapılamıyor. s
sensör kapatma açma tuşu mediabar da yok
ram değerleri yerlerde geziyor.
bunlar dışında sıkıntı yok eyvallah.

Konu Sahibi

tarihi alamazsın. Exe düzenleme bilgin olması gerek. Modlar bölümünde var nfe ile rofs2 atman yetetli

- - - Eklendi - - -

tam ekran qwerty klavyeden alfasayısal takıma geçiş yapılamıyor. s
sensör kapatma açma tuşu mediabar da yok
ram değerleri yerlerde geziyor.
bunlar dışında sıkıntı yok eyvallah.

sen ana başlıkta yazdığım notları yap hiç sorub yaşamıycaksın... Mediabar için telefonu kapat aç

- - - Eklendi - - -

eğer ofw de normal çalışıyorsa. Uygulama c6 portu ile uyumlu değildir...

anladım haqan kardeşim peki bir cfw'den diğer bir cfw'ye tuş kilidini atamak için hangi klasörleri atmam gerekir başka bir cfw'den senin yaptığın cfw'ye atacağım

- - - Eklendi - - -

senin fp6 süper olmuş ellerine ve aklına sağlık . Belirtiğim gibi sadece tuş kilidini sevmedim. Başka cfw'de aradığım tuş kilidini buldum yardımcı olursan sevinirim

dendil58

Üye
bende yüklemeye çalıştım ama win 7 de jaf ı uyumluluk modunda win 7 gözükmüyo, xp de yapayım dedim orda da xp gözükmüyo... yani anlayacagın kuramadımm... Yardımcı olursan sevinirm...

Konu Sahibi
tuş kilidi modu indir. onun içinde ne varsa aynılarını o cfw den çek istediğin cfw ye aktar

- - - Eklendi - - -

bende yüklemeye çalıştım ama win 7 de jaf ı uyumluluk modunda win 7 gözükmüyo, xp de yapayım dedim orda da xp gözükmüyo... yani anlayacagın kuramadımm... Yardımcı olursan sevinirm...
xp de uyumluluk modunu yapmayacaksın

dendil58

Üye
Çok teşekkür ederim. birde jaf daki işaretli kutucukların olduğu resmi koyarsan çok müteşekkir olurum....