Ana başlıkta yazan her şeyi uygularsam telefonum resimdeki gibi olur mu? Ekstra yapmam gereken bir şey var mı? Telefonumdaki bilgileri yedeklemem gerekli mi (Senkronize etmeli miyim) ?
Ana başlıkta yazan her şeyi uygularsam telefonum resimdeki gibi olur mu? Ekstra yapmam gereken bir şey var mı? Telefonumdaki bilgileri yedeklemem gerekli mi (Senkronize etmeli miyim) ?
silinmemesini istediğin resim vide müzikleri pc ye al... rehberinide sim e kopyala... sonra yazılımı at. yazılımı atınca ana sayfada ne görüyorsan öyle olacak
Merhaba. Daha önce defalarca flash attım telefonuma. Bugün son versiyonu yüklemek isterken hata ile karşılaştım. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Hata şu:
rm-xxx klasörü içine hangi menülü olanı kullanıcaksan onu atacaksın... Xxx olan yer 5800 da rm-356 dır... Rm-xxx yaparsan dosyaları jaf görmez
- - - Eklendi - - -
local modede kalması pc ile alakalıdır. Kurduğun uygulamalar tlfnu yavaşlatabilir...
- - - Eklendi - - -
daha güncelleme düşünmüyorum. Daha üzerine katacak birşeyim ve bundan öteye gidemeyeceğimi açık açık söylüyorum. Şarj ışığını dolarken yeşil dolum bitince kırmızı ışık yanıp sönüp yapabilirim ama ekran tuş ışıklarında kimi yerlerde bozulmaya neden oluyor. En sorunsuzu böyleydi böyle yaptım bende...küçük klavyeyi ben kaldırdım eklemek için staticfeatures.dll dosyasını olan cfw den çekip sys/bin in içine at gelir klavye.teşekkürler sizlerde saolun....