5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

vök

Üye

eline sağlık kardesşim güzel olmuş

AntiLopp

Üye
Ya abi Nokia Suite i kurdum Sonra Jaf ı kurdum Uyumluluk modunu da ayarladım Program Files tan Nokia klasörüne girdim Phoenix klasörü yok ???????? Bu dosyaları kendim oluşturdum, Jaf emilatörü açtım bütün kutucukları işaretledim ama Cwf dosyalarını görmüyor abi bi yardım et ....

- - - Eklendi - - -

3x4 Menü düzeninin içindekileri görüyor ama 4x4 ün içindekileri görmüyor abi ???

Konu Sahibi

4x4 te eksik dosya var eksiklri 3x4 ten

Joker

Emekli Yönetici
Selamun aleyküm Hakan abi . Ben kendime bir cfw yapmayı planlıyorum senin cfwdeki ikonlar çok hoşuma gidiyo yanlış anlamazsan ikon paketini isteyebilirmiyim eğer cfw hatasız olursada paylaşmak istiyorum bide yardımını esirgemezsen sevinirim abi

vermez tam tersi kızar sakin calma

Joker

Emekli Yönetici

vermez tam tersi kızar sakin calma

Ne çalması yaa ondan habersiz alırsam çalma olur.Ayrıca kendim için yapıcam fwyi eğer izni varsada paylaşıcam , paylaşıcam derken kesinlikle sorunsuz ve hızlı bir fw olduğu zaman paylaşıcam ayrıca kimsenin emeği üzerinden bişey yapmam sadece sordum izin vermezse başka ikon paketiyle paylaşırım.

Konu Sahibi

cfw deki iconlar yazılıma özeldir...

- - - Eklendi - - -

abi hallettim ..
Abi son bi isteğim var; bu cwf deki (fp6) Temaları sis olarak verebilir misin çok lazım ..??

yazılıma özeldirler. Konu dışı msjda atmayınız

Tepkiler: Joker

Joker

Emekli Yönetici
Abi kendim için bi cfw yapıcağımı söylemiştim fakat mod konusunda sıkıntım var . Senden bişey istiycem mod arşivini bana atabilirmisin . Merak etme paylaşım falan yapmıycam sadece kendim için yapıcam cfwyi telefonu özelleştirmek istiyorum tabi modları verirsen vermezsende canın sağolsun abi .

Konu Sahibi

modlar bölümünde zaten var. Paylaşalı çok oldu

Tepkiler: Joker

liyla

Üye

Valla Çook güzel ama içine 3D Browserde Yüklü olsaydı SÜper olurdu bide 4x4 olsa n8 ikon da süperrr olurdu bu böle eskisi bundan daha güzel... neyse eline sağlık ..

Hakan abi konu dişi mesaj atmak istemiom ama resimler menüsüne photo browser nasil gömüyoz c6 modlarinde aradim yoktu