Süleyman
Üye
Emeğine sağlık hakan
symbian cihaz kullanmıyorum ama şu dokunmatik tuşkilidi yazısını nasıl değiştin merak ettim doğrusu hangi dosya editleniyor sıkıntı değilse söylermisin.
teşekkürler...Emeğine sağlık hakan
symbian cihaz kullanmıyorum ama şu dokunmatik tuşkilidi yazısını nasıl değiştin merak ettim doğrusu hangi dosya editleniyor sıkıntı değilse söylermisin.
Merhabalar, dün yükledim, kullandım hızı iyi gibi, emeklerinize teşekkürler.
Lakin ben şu kilit ekranı sinir etti. Cebime koyuyorum telefonu,
açıp bakıyorum ki ana ekrandaki kısayollara girmiş, dokunulmadık yeri kalmamış.
Yani kilit en ufak dokunuşla açılıyor. Bunun bir çaresi varmıdır?
teşekkürler...
popupclock.exe
teşekkürler güle güle kullan. hayır duruyor yazılımdan sonra hard format atıp hafıza kartını biçimlendirdinmi
fontta ne var
- - - Eklendi - - -
hakan abi fontlara bunuda ekler misin lütfen
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
kardeş öncelikle eline sağlık.Bu yükleme işi ne kadar sürüyor 1 saat oldu hala bitmedi.Yanlış birşey yaptığımı da düşünmüyorum ama.
Hakan ufak bir sorum var kamera simgeleri 5800 güzel duruyor ancak arka planındaki siyah paneli nasıl kaldırabilirim?
teşekkürler.. dokunmatik hassasiyeti orjinalinden kat kat yüksek olduğu için bu normaldir... arkadaşın dediği gibi kilit kodu koy açılmazMerhabalar, dün yükledim, kullandım hızı iyi gibi, emeklerinize teşekkürler.
Lakin ben şu kilit ekranı sinir etti. Cebime koyuyorum telefonu,
açıp bakıyorum ki ana ekrandaki kısayollara girmiş, dokunulmadık yeri kalmamış.
Yani kilit en ufak dokunuşla açılıyor. Bunun bir çaresi varmıdır?
bakmam gerek... yapalı çok oldu çünkü bir yerden bakıpta yapmıştım
Ben soruyu yanlış sordum sanırımilgili dosyanın popupclock olduğunu biliyorum ancak hex te hangi satır sütun onu çözemedim hatırlıyormusun dostum
HayırYazılımı atıp direk kullandım telefonu ya hard format nasıl oluyor uzun mu yani ? Birde neler değişiyor ki hard formatta ?
fontta ne var
- - - Eklendi - - -
hakan abi fontlara bunuda ekler misin lütfen
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
tamam kardeşim
- - - Eklendi - - -
temalar bölümünde bak. konu dışı soruşafaf ana ekranın alt bölmü ve saat yeri şefaf wigetlerin bölümüde şefaf olur sa theme yokmu acill link
- - - Eklendi - - -
teşekkürler güle güle kullan.. müzik çaları güncelleme sonra hata alırsın müzik çalarda.. diğerleri yazılımda mevcut yüklemesende olurMerhaba Hakan bey yazılımı bir gündür kulanıyorum çok güzel bir cfw olmuş eline sağlık. Ama ben bir şey soracaktım. Telefon içerisindeki Müzik player, Ovi Haritalar ve zaman dilimi güncellemesini yüklesem sorun olur mu? Cevaplarsan sevinirim.
hangi video
Nerdeyse bütün temaları denedik ama olmadı video çekerken kaldıyor o siyah bölme ama normal resim çekerken öylece duruyor çekim değerlerinide düşürdük sonuç alamadık.İkonlar çok güzel dursada o arkadasındaki siyah bölme işin tadını değiştiriyor,cfw açıp herhangi bir oynama yapılmadan kuruldu ne yapmamı tavsiye edersin ?
Nerdeyse bütün temaları denedik ama olmadı video çekerken kaldıyor o siyah bölme ama normal resim çekerken öylece duruyor çekim değerlerinide düşürdük sonuç alamadık.İkonlar çok güzel dursada o arkadasındaki siyah bölme işin tadını değiştiriyor,cfw açıp herhangi bir oynama yapılmadan kuruldu ne yapmamı tavsiye edersin ?
acaba bu temalari topbara uygun hale getirip paylaşabılırmısın
Belle bar (navibar) verebilirmisin şimdiden
yada kodları verebilirsin
temiz c6 port kurup onda varmı diye bakabilirmisin
- - - Eklendi - - -
temiz c6 port kurup onda varmı diye bakabilirmisin
Uygun bir zamanda deneyip bakacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?