haqanguven
Üye
-
Konu Sahibi
-
sağolun hocam telefonu biraz bekletip şarja takınca kendiliğinden düzeldi denge ayarıbu arada 5800 telefona x3 00 xpressmusic hoparlörü olur mu ? Benim hoparlörden biri arızalı da ondan çıkarıp ona taksam mümkün müdür ?
kadeşim ellerine sağlık cfw de kulandığın ikon pakedi çok güzel rica etsem paylaşırmısın teşekürler
Dostum bu kamera sesini nasıl kapatabiliriz hepsini denedim de farklı farklı sesler sessize almak için ne yapmalı
kardeş nokia 5228 e uyumlu belle modlu cfw paylaşabilirmsiniz şimdiden teşekkürler
hakan abiöneri gibi olmasın ama yardımı kaldırdın ya nokia firmware cleaner ile aslında tamamen kaldırabilirsin bi program var bütün r14 seçiyorsun yardımı heryerden tamamen kaldırıyor ama şuan deniyip sonucu yazarım istersen
hakan reis acill yardım flash player 4.1 lite yükleyemiyorum 3.17 yüklü 4.1 nasıl yükleye bilir hata veriyor veya sen göme bilrmisin yazılıma gömde yayınlarmı lütfen bana bir yol göster birde bu telefona effec yüklemeyi beceremedim reismli anlatımını yaparmısın veya forum varsa link veririmisim aciill reis
5800 yazılımı s60v5 değilmi
kamera sesi 4 ü seç
- - - Eklendi - - -
telefon olmadan olmaz
- - - Eklendi - - -
yardım yok zaten cfw de
- - - Eklendi - - -
4.1 v5 ler için var olduğunu bilmiyorum... Yazılıma gömemem hata çok alırım
5800 yazılımı s60v5 değilmi
5800 ftp yüklenmiyormu bu flash lite v4.1 yazılama gömemiyormusun reis veya bana bir yol gösterirmisin videooleri acan bir browser skyfire var oda desteklemiyor senin tavsiyen reis
birde şu dayı tema efekti nasıl yükleniyor resimli anlatırmısın rica edsem
şuan kullandığın yazılım nedir...
- - - Eklendi - - -
t.c.k fp2 final v0.0.002
hakan abi nokia 5228 e uyumlu belle
modlu cfw paylaşabilirmsiniz şimdiden
teşekkürler
5800 ftp yüklenmiyormu bu flash lite v4.1 yazılama gömemiyormusun reis veya bana bir yol gösterirmisin videooleri acan bir browser skyfire var oda desteklemiyor senin tavsiyen reis
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
sağol babam allah ne muradın var versin tek ricam şu meniyü hiç bozmadan herşe olsum 4x5 olur ve basi bir şekilde yapım yayınlar san seviniri reis
telefon olmadan yapamam kardeşim
- - - Eklendi - - -
v5 videoları açma kısıtlıdır.. Ama you tubeden real player üzerinden videoları açıyor
- - - Eklendi - - -
c/resource nin içine at effekti rom patcherdan c2z yamasını aktif et tamamdır
sağol babam allah ne muradın var versin tek ricam şu meniyü hiç bozmadan herşe olsum 4x5 olur ve basi bir şekilde yapım yayınlar san seviniri reis
- - - Eklendi - - -
hakan reis bu ekran gif veya swf uzantılır resimler hareket etmiyor ya onu nasıl yapacaz bir konu açsanda bunları anlatsan reis
bu cfw ye mini qwerty klavyeyi tekrar nasıl yükleriz kendi orjinal fw sindeki gibi
Jaf programını açarken şu hatayı alıyorum. "p-key dongle not detected. please insert activated dongle hatası" sebebi nedir acaba ? işletim sistemim win7 x64 uyumluluk modu yaptım gene olmadı, uyumluluk modunu kapattım gene olmadı..
kurarken hata almışındır.. virüs programını kapat tekrar kur
Windows XPden denedm yani jafı yükledim gene aynı hataa :S :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?