5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

baba kizmazsan yazilimda birtane hata buldum usta wlan sorun var 1 saattir (wlan aği buunuyor)diyor yeminle v60 wlan bağlantisi cok iyidi değiştirmeseydin keşke yeni sürümde bu hatayi onarirmisin

- - - Eklendi - - -

V56 WLAN AYNI HATA VARDI V60 KALDIRMIŞLARSI SEN BİR BAKARSAN WLAN BABA BİR AYARI VARMI YAZARSAN SEVİNİRİM

Konu Sahibi

wlanda hiç bir hata yoktur... yazılımı attıktan sonra hafıza kartını biçimlendirip hard format attınmı

wlanda hiç bir hata yoktur... Yazılımı attıktan sonra hafıza kartını biçimlendirip hard format attınmı

hepsini yaptim yorumlarini okudum cözdüm olayi mesela usta wlan yukardaki sorun var birde sifreyi yaziyorum wlan internet hata veriyor reis

- - - Eklendi - - -

BİRDEN BİRE WLAN DÜŞÜYOR GÖRMÜYOR YEMİNLE

KD1907

Üye
Ya hakan ben telefonu kapatsam bile 1 gün anca dayanıyo sorun ne sence ?

Konu Sahibi
Ya hakan ben telefonu kapatsam bile 1 gün anca dayanıyo sorun ne sence ?

orjinalindeki gibi olmaz şarj... kurduğun uygulamalar yiyordur şarjı yada bataryan bozulmuştur. orijinal yazılıma dön bataryanı dene normalse cfw dendir

- - - Eklendi - - -

hepsini yaptim yorumlarini okudum cözdüm olayi mesela usta wlan yukardaki sorun var birde sifreyi yaziyorum wlan internet hata veriyor reis

- - - Eklendi - - -

BİRDEN BİRE WLAN DÜŞÜYOR GÖRMÜYOR YEMİNLE
bu kadar kişi wlanda sorun yaşamıyor sen yaşıyorsun demek ki sende var bir problem.. hafıza kartını çıkart yazılımı tekrar at hard format at ve hafıza kartını takmadan wlan a bağlan...

emo1360

Üye
abi linklere tıklanmıyor

karafa35

Üye
teşekkürler ghüzel paylaşm

usta hafıza kartsız yazılım atılmaz diye biliyorum ben reis dorularsan öyle yapaca cvp bekliyorum oc format atım temiz temiz atıyım tekrar dan allha razı olsun ftp5 link versende anti virüsü kurmadan atıyım reis lütfen rica ediyorum cvp bekliyorum şimdi

- - - Eklendi - - -

oc değil yanlış oldu "pc" format attım

- - - Eklendi - - -

Accell Switch yeni verisyonu cımış onu gömermisin yazılıma

3rd1

Üye
sagolllllllllll

Ekstra temalarda 3. Tema'nın ismi nedir acaba kahverengi olanin ?

PureFood

Üye
Ben yüklemeye niyetlenmiştim linkler gitmiş Neyse bekleriz bakalım.

Hakan abi ram kullanımı nasıl kaç mb görüyorsun ?

wwwcomtr

Üye
Cfw i kullandıktan bir süre sonra gelen aramaları kabul ettigimde 2-3 saniye ses gelmiyor sorun nedir acaba? Başlarda yapmıyordu.