KD1907
Üye
oyunu rofs2 gömmen lazım.. diğer kurduğun uygulamada c6 portuyla uyumsuz o yüzden çalışmıyor...ya sis dosyalarını açarken uyumlu değil ama yinede yuklensinmi diyo sonrada oyunu açmıyor bunun nedeni ne olabilir ve nasıl düzeltilir yani nasıl sis actirabilirim telefona
bide ben internetten global race raging thunder varya telin orjinal oyunu işte ben onu indirip telefona attım ama varolan bilesen mi öyle bişey diyor ama uygulamalara baktım oyun yok bunu nasıl duzeltebilirim
Nokia cooker veya nfe kullanmayı öğrenmelisin... yani yazılıma mod atmayı sitede anlatımlar var biraz araştırma yapman gerek...tam anlayamadım biraz acarmisin ??
o oyun daha önce yazılımda olduğu için ve kaldırıldığı için parçaları hala yazılımda olduğu için yüklenmez. ancak rofs2 e gömersen olur diğer türlü yükleyemezsin...Ya RT global race yi attım ama şey diyo: yüklenemiyor,bu dahilli bir bileşen sence ne yapmalıyım benim anlayabileceğim bir dilde konuşsan ustam?
teşekkürler kardeşim.. t9 için en gelişmişi o malesef daha gelişmişi yok elimdeHakan hocam 2 haftadır kullanıyorum cidden çok başarılı teksinLakin tek sorun t9 predic dosyalarının içindekileri silip seninde bulunduğun bir forumdan bulduğum dosyaları attım ama fayda etmedi t9 hala berbat bir fikrin ya da yardımın var mı
a.selam... mod gömüceksen nfe kullanmayı öğreniceksin ama yazılımı olduğu gibi kullanıcaksan gerek yok o işleme... widget desteklidir... topbar vardır yukarıdan aşağıya çekince menü gelir... topbar ana sayfada var indir yazılımdan sonra uygulama kurar gibi kur sonra araçlar klasöründen gir aktif olsun... garanti gider ama anlarlarsa çünkü yazılımla oynamak garantiyi bozar. ama garantiye vericeğin zaman orijinal yazılıma dön yine garanti kapsamına girer....sa kardeş ben senin cfwyi yükleyecem ama şimdi bir kaç sorum var;
1-yukarıda arkadaşa rofs2ye göm falan demişsin nasıl yapılacagını nasıl gömecegimi anlatırmısın.
2-widget varmı
3-orjinal belledeki gibi yukarıdan ekranın üstünden çekince pencere iniyormu
4-arkadaşın birine eklersen olur demişsin topbarı nasıl ekliyecem.
Şimdilik bu kadar yardımcı olursan sevinirim teşekkürler...
Ayrıca sonradan aklıma geldi
Telin garantisi devam ediyor garanti kapsamından çıkarmı
geri dönüşü imkansız hatalar olurmu
mesela ben bi yerde okumuştum tel bi daha hiç açılmıyormuş
hakan kardeşim bt cihazları tanımaması ben senin arşivinde şarj olurken yeşil ışık yanmasın diye ekran ve tuş düzenleme gibi bi mod uyguladım şarj olurken ışık yanmıyodu ama bt cihazları görmüyodu modu uygulamadan flashladım sorun yok , önceki sayfalarda şarj olurken yeşil ışık yanmama modunu vermişsin ama link kırık rica etsem sadece şarj olurken yeşil ışık modunu paylaşırmısın ?
hakan kardeşim modu vercekmisin
hakan dün modlarını indirdim içindekı fontlar bu belle ye uyumlu mu ?
system 32 hangi klasör oluyo
ilk defa dniyom da
kardeş telefonda geri dönüşü olmayan hata çıkma ihtimali var mı birde anasayfada var indir demişsiniz baktım bulamadım mümkünse link atar mısınız son olarak sakıncası yoksa msn adresinizi alabilir miyim teşekkürler
modlarımda var
- - - Eklendi - - -
hatırlamıyorum çok oldu arşivi paylaşalı
- - - Eklendi - - -
windows un içinde
- - - Eklendi - - -
geri dönebilirsin... hakanguven_35@hot...
kardeşim modlarında yok baktım bi zahmet paylaşıversen
önceki yorumları okumadın herhalde herkes bişeyler istedi burası mod paylaşım yeri değil... konu dışına çıkıyoruz.. konu aç ben dahil herkes yardımcı olur...
önceki yorumlarda paylaştığım modlardan bahsetmiyorum son zamanlarda cfw konularında mod isteme çoğunluğu başladı ve konu dışına çıkıldığından herkese aynı cevabı veriyorum...tmm kardeşim sakin ol önceki yorumlarda vermişsn lınk kırık ondan istedm neyse
önceki yorumlarda paylaştığım modlardan bahsetmiyorum son zamanlarda cfw konularında mod isteme çoğunluğu başladı ve konu dışına çıkıldığından herkese aynı cevabı veriyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?