5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

fafa1236

Üye
Bataryayı çıkarttım taktım bastım telefon sorunsuz açıldı ? Bir sorun olurmu böyle.

rapsy_09

Üye
Dostum bugün ovi suite aracılığı ile harita yüklemeyi denedim.sürekli çevrimdışı hatası veriyor harita indiremiyorum.Orjinal FW de böyle birşey yaşamamıştım direk indirmiştim cfw yükledikten sonra böyle olmaya başladı.Bu sorunu nasıl çözebilirim.

Konu Sahibi
Bataryayı çıkarttım taktım bastım telefon sorunsuz açıldı ? Bir sorun olurmu böyle.

hayır

- - - Eklendi - - -

ayarlardan çevrim içi yap

rapsy_09

Üye
Dostum sorunum bu.Sanırım biraz önce anlatamadım derdimi

img268. imageshack.us/img268/3152/ekranalntswxd.png

hocam,
emeğine sağlık fakat jaf'tan sonra internete giremiyorum. Sorun ne olabilir? Ofw atınca düzeldi.

Konu Sahibi
symbian anna bildirim modu sorun etmişmidir birde bu modu uygulamıştım ?

etki etmez o ya

- - - Eklendi - - -

hocam,
emeğine sağlık fakat jaf'tan sonra internete giremiyorum. Sorun ne olabilir? Ofw atınca düzeldi.

yazılımı attıktan sonra hafıza kartını biçimlendirip hard format attınmı.. ayrıca web browser hafıza kartsız çalışmaz

- - - Eklendi - - -

Dostum sorunum bu.Sanırım biraz önce anlatamadım derdimi

img268. imageshack.us/img268/3152/ekranalntswxd.png
resim linki çalışmıyor

kardeş ben bunu yükledim. Ama silmek istiyorum Allah rızası için anlat

fafa1236

Üye
Ben geri orginal fw dönmek zorunda kaldım.

Ellerinize saglık öncelikle çok emek harcamışşınız, teşekkür ederim. Lakin T9 modunda çocu türkçe kelime yok ve ben genelde mesajlaşma ile kullanıyorum telefonu çok sıkıntı çektim. Başka bir sıkıntım yoktu gerek pil durumu, gerek dokunmatik hassasiyeti çok iyidi.

kardeşş 3*4 ve 4*4 ne demek hangisini yapmam lazım ??

arkadaşlar ben yüklerken Checking path: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\
No ini files found... hatası alıyorum. nasıl yapabilirim

Konu Sahibi

dönmeden önce söyleseydin sorununu t9 geliştirme için anlatımım vardı

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar ben yüklerken Checking path: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\
No ini files found... hatası alıyorum. nasıl yapabilirim

oluşturduğun klasör isimlerini doğru yazdığından emin ol

T9 yedegi alma ling verirmisin yarbayim :d

- - - Eklendi - - -

[/QUOTE]

sağolasın ya ben gerçekten yanlış yazmıışm sorun çözüldü

yunusvc

Üye
Teşekkürler.Çok faydalı.

cfw için teşekkürler bende yükledim çok güzel ama sikintialar var benimkinde nokia 5800xm rm-356 orjinal yazılımda v53 sonra güncellenmiyor.
hata olarakda
--çekilen resim ve videoda arada sil dediğimde ((kamera zaten kullanılıyor)) diyor.

-birde benim istediğim rehberde birini seçtiğimizde sesli arama, mesaj çıkıyor. benim istediğim direk tel no çıkmasını istiyorum. bunu nasıl yapabiliriz. __?
-jaf ya da phoenix ile yazılım yükleyemeyenler için phoenix ile yardımcı olabilirim. basit bir mantığı var. ondan sonra direk yükleniyor.

- - - Eklendi - - -

cfw için teşekkürler bende yükledim çok güzel ama sikintialar var benimkinde nokia 5800xm rm-356 orjinal yazılımda v53 sonra güncellenmiyor.
hata olarakda
--çekilen resim ve videoda arada sil dediğimde ((kamera zaten kullanılıyor)) diyor.

-birde benim istediğim rehberde birini seçtiğimizde sesli arama, mesaj çıkıyor. benim istediğim direk tel no çıkmasını istiyorum. bunu nasıl yapabiliriz. __?
-jaf ya da phoenix ile yazılım yükleyemeyenler için phoenix ile yardımcı olabilirim. basit bir mantığı var. ondan sonra direk yükleniyor.
-

- - - Eklendi - - -

hata olarakda

-

Konu Sahibi
T9 yedegi alma ling verirmisin yarbayim :d

googleye T9 Kelime Haznesini Geliştirme yaz anlattıklarımı yap

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

sağolasın ya ben gerçekten yanlış yazmıışm sorun çözüldü[/QUOTE]

rica ederim

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler.Çok faydalı.

rica ederim

- - - Eklendi - - -

rica ederim güle güle kullan.

en son versiyon v60 dır v52 yükleyemezsin...

Resim çektikten sonra hemen silme 5 sn sonra sil. Galeride ön izleme oluşturma yaptığından sende sil komutunu verince hata alman normal.

Rehber şekli öyle değişmez numarayı görmen için üst seçeneklerden 2. E tıkla.

sağolun v60 yüklemek için produce code değiştirmek zorunda kaldım. değiştirdikten sonra da modifileli biraz kulllannayım dedim uğraşlar sonucunda yükledim. yükledikten sonra şarjım az gidiyordu. meğersem wifi den dolayımış 5 dk bir tarama olduğundan şarjı çabuk bitiriyor. birde kamera çekimde sesiz mod ekleseydiniz. güzel olurdu