fafa1236
Üye
Bataryayı çıkarttım taktım bastım telefon sorunsuz açıldı ? Bir sorun olurmu böyle.
Dostum bugün ovi suite aracılığı ile harita yüklemeyi denedim.sürekli çevrimdışı hatası veriyor harita indiremiyorum.Orjinal FW de böyle birşey yaşamamıştım direk indirmiştim cfw yükledikten sonra böyle olmaya başladı.Bu sorunu nasıl çözebilirim.
hafıza kartını çıkart takma hiç flaşhla ve dene... Ya kurduğun uygulamalar etki ediyor yada hata oluştu sistem
symbian anna bildirim modu sorun etmişmidir birde bu modu uygulamıştım ?
hocam,
emeğine sağlık fakat jaf'tan sonra internete giremiyorum. Sorun ne olabilir? Ofw atınca düzeldi.
resim linki çalışmıyorDostum sorunum bu.Sanırım biraz önce anlatamadım derdimi
img268. imageshack.us/img268/3152/ekranalntswxd.png
kardeş ben bunu yükledim. Ama silmek istiyorum Allah rızası için anlat
kardeşş 3*4 ve 4*4 ne demek hangisini yapmam lazım ??
Ben geri orginal fw dönmek zorunda kaldım.
Ellerinize saglık öncelikle çok emek harcamışşınız, teşekkür ederim. Lakin T9 modunda çocu türkçe kelime yok ve ben genelde mesajlaşma ile kullanıyorum telefonu çok sıkıntı çektim. Başka bir sıkıntım yoktu gerek pil durumu, gerek dokunmatik hassasiyeti çok iyidi.
arkadaşlar ben yüklerken Checking path: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\
No ini files found... hatası alıyorum. nasıl yapabilirim
T9 yedegi alma ling verirmisin yarbayim :d
- - - Eklendi - - -
oluşturduğun klasör isimlerini doğru yazdığından emin ol
Teşekkürler.Çok faydalı.
rica ederim güle güle kullan.cfw için teşekkürler bende yükledim çok güzel ama sikintialar var benimkinde nokia 5800xm rm-356 orjinal yazılımda v53 sonra güncellenmiyor.
hata olarakda
--çekilen resim ve videoda arada sil dediğimde ((kamera zaten kullanılıyor)) diyor.
-birde benim istediğim rehberde birini seçtiğimizde sesli arama, mesaj çıkıyor. benim istediğim direk tel no çıkmasını istiyorum. bunu nasıl yapabiliriz. __?
-jaf ya da phoenix ile yazılım yükleyemeyenler için phoenix ile yardımcı olabilirim. basit bir mantığı var. ondan sonra direk yükleniyor.
- - - Eklendi - - -
cfw için teşekkürler bende yükledim çok güzel ama sikintialar var benimkinde nokia 5800xm rm-356 orjinal yazılımda v53 sonra güncellenmiyor.
hata olarakda
--çekilen resim ve videoda arada sil dediğimde ((kamera zaten kullanılıyor)) diyor.
-birde benim istediğim rehberde birini seçtiğimizde sesli arama, mesaj çıkıyor. benim istediğim direk tel no çıkmasını istiyorum. bunu nasıl yapabiliriz. __?
-jaf ya da phoenix ile yazılım yükleyemeyenler için phoenix ile yardımcı olabilirim. basit bir mantığı var. ondan sonra direk yükleniyor.
-
- - - Eklendi - - -
cfw için teşekkürler bende yükledim çok güzel ama sikintialar var benimkinde nokia 5800xm rm-356 orjinal yazılımda v53 sonra güncellenmiyor.
hata olarakda
-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?