5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

kardeş merhaba.ben bu belleyi yükledikten sonra google haritaları açamıyorum sistemden dolayımı bi hata var yoksa programdamı anlamadım ama 3 farklı yerden indirdim programı hiç birinde çalıştırmıyor ilgilenirsen sevinirim.

Konu Sahibi
x6ya uygun gerçek belle yuklenebilirmi bellede calısan oyunları acabilirmi

hayır. Donanım yetersiz

- - - Eklendi - - -

c6 port ile uyumlu değil herhalde ondan çalışmıyordur

PuGatorY

Üye
kardeş eyvalla ilgin için allah razı olsun emeğin boşa gitmesin inşallah

vök

Üye
ben anlattığın yeri bulamadım bi yazar mısın ya da sayfa sayısını söylesen benim için çok iyi olur. sağol (qwerty klavye eklemeyi)

Merhabalar

ilk mesajdan okumaya başlayarak adım adım kurulumları gerçekleştirdim fakat OGM JAF PKEY EMULATOR V.5 uyumluluk ayarını yapamıyorum.Kutucuğu işaretlediğimde XP seçeneği gelmiyor...Ne yapabilirim...

Konu Sahibi

işletim sistemin xp ise atla onu. O win7 içindir

- - - Eklendi - - -

ben anlattığın yeri bulamadım bi yazar mısın ya da sayfa sayısını söylesen benim için çok iyi olur. sağol (qwerty klavye eklemeyi)

pc geçince atarım burdan sana nasıl yapacağınıda anlatırım kardeşim.

Tepkiler: vök

hayır. Finaldi fp4
yani başka birşey yapmıcakmısın veya yapcaksın ama başka birşey üstündemi yapcaksın

- - - Eklendi - - -

şey birde bir ricam olcak ben bunun symbian belle teması varya içinde oo temanın x-plorenin iconunu sevmiyorum bunu düzeltsen ya

- - - Eklendi - - -

bu yüzden symbian belle temasını kullanmak istemiyorum çirkin duruyor

Konu Sahibi

windows phone düşünüyorum.Eğer onuda yaparsam 5800 devrini kapatırım artıl daha cfw yapmam...

Temayı düzelemek yerine x-plorer ın mif dosyasını düzenlersen hangi temayı kullanırsan kullan o temada x-plorer iconu yoksa koyduğun icon gözükür. Eğer düzenlemeyi bilmiyorsan özelden kullandığın x-plorer ı at bana düzenliyeyim.

Peki Kardeşm hersey güzel. Peki bunu kaldırmak istiyorsak ne yapmamız gerekiyor ? Eline sağlık çok güzel olmuş bu arada

Konu Sahibi
Peki Kardeşm hersey güzel. Peki bunu kaldırmak istiyorsak ne yapmamız gerekiyor ? Eline sağlık çok güzel olmuş bu arada
navifirm uygulamasından orjinal yazılımı indirip bunu attığın gibi atarsan orjinale dönmüş olursun...

hocam ne zamana düşünüyorsun wp8 i belli bir tarih var mı aklında

Kardeşim dikkat ediyorum herkes genelde aynı soruları soruyor, aslında cevaplar önceki sayfalarda defalarca verildiği halde. Ben sorumu daha önce sorulmuş mu diye baktım ama sorulmamış.Bu cfw de Oyunlarda sıkıntı yaşanıyor galiba. Şöyle ki ; MEN IN BLACK 3 (Gameloft) diye bir oyun var. Oyun gameloft ekranından sonra donuyor. Maxicepte oyunu İndirdiğim sayfada genellikle yükleyenler aynı sorunu yaşamışlar. Oyunu siteye yükleyen arkadaş bile YÜKLEDİĞİ CFW DEN SONRA bazı oyunları çalıştıramadığından bahsetmiş. Bende cfwni yükledikten sonra oyunlarda aynı sorunla karşılaşıyorum. Bu sorunu nasıl çözebiliriz sence kardeşim?

Konu Sahibi
hocam ne zamana düşünüyorsun wp8 i belli bir tarih var mı aklında

telefonum arkadaşta alınca başlıycam..

- - - Eklendi - - -

hmm peki temiz portta denedinizmi? Eğer temiz portta çalışıyorsa bu cfw de var ama çalışmıyorsa genel sorundur c6 port ile uyumsuzdur. Bide yüklediğiniz oyunlar javamı. Java ise bişiler yapabiliriz

bjkliyus

Üye
bu yazılımı yükleyeli 2 gun oldu ama pek beğenmedm açıkcası aşırı şarj yiyor bellenin oyun,uygulamalarını kullanıcagmı sanıp yukledm ama olmuyormus bunun temadan pek bi farkı yokmuş tus yerleri şekilleri degismiş ayrıca telefon hızlancak deniliyordu ama bunu goremedm aksıne kasmalar arttı.orjinali daha iyiymiş bence geri döncem...