5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Konu Sahibi

bu hepmi böyleydi yenimi oldu... geçmişi filan temizle tlfnu kapat aç tekrar dene...

agun35

Üye
Merhaba Hakan kardeşim.Gizlenmiş demem şunun için fw inde ses komutları duruyo neden dersen cfwclaner la baktığımda silinmemiş duruyor (başlangıçta uygulamaların açılmaması için uygulanan mod bunu gizlemiş olabilir.)Evet seskomutlarının dediğin yolda olduğunu biliyorum seskomutları diye yazıyo ama içi boş tabiki çalışmıyo.Ayrıca ben cfw ne seskomutlarını falan gömmeden daha önce belirttiğim rambo_FT nin o mod unu uygulayarak çözüyorum olayı buda seskomutlarının silinmediğini ancak seninde farkında olmadan uyguladığın bir mod un buna yol açtığını gösteriyor.(Bu arada cfw ni kullanıyorum tekrar ELİNE SAĞLIK) Bunları sadece ve sadece bilgin olsun diye yazdım.Teşekkürler.

Konu Sahibi

anladım kardeşim. Ben kullanmadığım için çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Rica ederim güle güle kullan

- - - Eklendi - - -

ram benm baslangıçda 77 ile başladı birde işlemciye overclock mu yaptı

77 mi... İyi bir ram. Yapılan modlamalar ana sayfada kardeşim

Ryhtex

Üye

işlemci hızı artırıldı yazıor ya yani bu overclockmu oluyo eğer overclock oluyosa işlemci ömrünü azaltıyormu

bir sorum daha olacak 808 AUDİO CODECSLER KULLANILDIdemişsinizde yani bu cfw normal x6 veya symbian anna 7.9 yüklü x6 ya göre daha iyi ses mi veriyor ?

abicim anlatılan şekilde bire bir uygulama yapmaya calıstım ama sonuc elde edemedım aynı yıne aynı acaba yardımcı olabılecek bırı varmı..

Cr79696

Üye
haritalar güncellemesi olmuyor?

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

merhaba bir sorum olacaktı şimdi bu işlemleri yaptığımızda eski sistemde bulunan mesajları ve rehberleri yeni siteme yükleyebilecekmiyiz... yardım ederseniz sevinirim...

Konu Sahibi
bir sorum daha olacak 808 AUDİO CODECSLER KULLANILDIdemişsinizde yani bu cfw normal x6 veya symbian anna 7.9 yüklü x6 ya göre daha iyi ses mi veriyor ?

ewet daha kaliteli dolby de denemelisin...

- - - Eklendi - - -

merhaba bir sorum olacaktı şimdi bu işlemleri yaptığımızda eski sistemde bulunan mesajları ve rehberleri yeni siteme yükleyebilecekmiyiz... yardım ederseniz sevinirim...

mesajlar filan silinir.. Rehberini sim karta aktar bişey olmaz ona

- - - Eklendi - - -

Aynen online olan bir arkadaşımız yardım edebilir mi?

sorun nedir?

- - - Eklendi - - -

haritalar güncellemesi olmuyor?

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

çünkü son sürüm gömülü...

- - - Eklendi - - -

abicim anlatılan şekilde bire bir uygulama yapmaya calıstım ama sonuc elde edemedım aynı yıne aynı acaba yardımcı olabılecek bırı varmı..

nerde takıldın.. Jafta yapılan işlemleri kopyala yapıştır buraya bakalım nerde hata almışın

dogu73

Üye
eline emeğine sağlık kardeş devamını bekliyorum

MertcaN9

Üye
hocam hakkın kolay kolay ödenmez C7 ye yaptığın yazılımı da anneme kurdum çok güzel gerçekten o da memnun bundan sonrası içinde kolay gelsin ama sen cfw yapmazsan sıkılmazmısın hocam

kardeş anlatımdan benim kafam karıştı jaf falan ??? 5800 tel var bende:S nokia suit te var