haqanguven
Üye
-
Konu Sahibi
-
hakan.maxicepte forumda hangi sayfada olduğumu göremiyorum.mesela şu an 538.sayfa ama işaret yok.yani 535.sayfaya gelsen hangi sayfada olduğun gözükmüyor.anlatabildim mi bilmiyorum sayfalar gözüküyor ama işareti yok.neden acaba...
Merhaba Hakan kardeşim.Gizlenmiş demem şunun için fw inde ses komutları duruyo neden dersen cfwclaner la baktığımda silinmemiş duruyor (başlangıçta uygulamaların açılmaması için uygulanan mod bunu gizlemiş olabilir.)Evet seskomutlarının dediğin yolda olduğunu biliyorum seskomutları diye yazıyo ama içi boş tabiki çalışmıyo.Ayrıca ben cfw ne seskomutlarını falan gömmeden daha önce belirttiğim rambo_FT nin o mod unu uygulayarak çözüyorum olayı buda seskomutlarının silinmediğini ancak seninde farkında olmadan uyguladığın bir mod un buna yol açtığını gösteriyor.(Bu arada cfw ni kullanıyorum tekrar ELİNE SAĞLIK) Bunları sadece ve sadece bilgin olsun diye yazdım.Teşekkürler.
önceki yorumunda gizlenmiş demişsin benim sana anlatmak istediğim gizlenmediğidir... kullanmıyorum kendi cfwmde ama kullanmak için söylediğim yoldan gidiyorsun.. hani ben gizlemedim onu belirtmek istiyorum... çalışmıyor diyorsan tamam çalışmaya bilir denemedim tlfn elimde yok arkadaşta gelince bakar çözüm yolunu bildiririm sana..
sorunsuzdur, görselliğe önem verildi... Resimde görüldügü gibi. Ram başlangıçta 61.2 buluyor.
Merhaba Hakan kardeşim.Gizlenmiş demem şunun için fw inde ses komutları duruyo neden dersen cfwclaner la baktığımda silinmemiş duruyor (başlangıçta uygulamaların açılmaması için uygulanan mod bunu gizlemiş olabilir.)Evet seskomutlarının dediğin yolda olduğunu biliyorum seskomutları diye yazıyo ama içi boş tabiki çalışmıyo.Ayrıca ben cfw ne seskomutlarını falan gömmeden daha önce belirttiğim rambo_FT nin o mod unu uygulayarak çözüyorum olayı buda seskomutlarının silinmediğini ancak seninde farkında olmadan uyguladığın bir mod un buna yol açtığını gösteriyor.(Bu arada cfw ni kullanıyorum tekrar ELİNE SAĞLIK) Bunları sadece ve sadece bilgin olsun diye yazdım.Teşekkürler.
ram benm baslangıçda 77 ile başladı birde işlemciye overclock mu yaptı
anladım kardeşim. Ben kullanmadığım için çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Rica ederim güle güle kullan
- - - Eklendi - - -
77 mi... İyi bir ram. Yapılan modlamalar ana sayfada kardeşim
azaltmaz sadece şarjdan yerişlemci hızı artırıldı yazıor ya yani bu overclockmu oluyo eğer overclock oluyosa işlemci ömrünü azaltıyormu
bu hepmi böyleydi yenimi oldu... geçmişi filan temizle tlfnu kapat aç tekrar dene...
hımm dediklerimi yaptınmı pekiyok cfw yükleyince oldu.herhangi bir forumda kaçıncı sayfada olduğum belli olmuyor.hard format ve biçimlendirme de yapmıştım.
işlemci hızı artırıldı yazıor ya yani bu overclockmu oluyo eğer overclock oluyosa işlemci ömrünü azaltıyormu
teşekkürler. kaç mhz den kaça yükseldi
Aynen online olan bir arkadaşımız yardım edebilir mi?abicim anlatılan şekilde bire bir uygulama yapmaya calıstım ama sonuc elde edemedım aynı yıne aynı acaba yardımcı olabılecek bırı varmı..
bir sorum daha olacak 808 AUDİO CODECSLER KULLANILDIdemişsinizde yani bu cfw normal x6 veya symbian anna 7.9 yüklü x6 ya göre daha iyi ses mi veriyor ?
merhaba bir sorum olacaktı şimdi bu işlemleri yaptığımızda eski sistemde bulunan mesajları ve rehberleri yeni siteme yükleyebilecekmiyiz... yardım ederseniz sevinirim...
Aynen online olan bir arkadaşımız yardım edebilir mi?
haritalar güncellemesi olmuyor?
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
abicim anlatılan şekilde bire bir uygulama yapmaya calıstım ama sonuc elde edemedım aynı yıne aynı acaba yardımcı olabılecek bırı varmı..
eline emeğine sağlık kardeş devamını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?