5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Konu Sahibi
Hakan kardeşim eline sağlık ses komutları yok ama kaldırmamışsın zaten gizlenmiş önceki fw de de böyleydi bilerek mi böyle yaptınız çözümü varsa söylerseniz iyi olur kullanan olabilir.

seskomutları c6 portta genel gizli. Ayarlar / telefon / seskomutları yoluyla ulaşabilirsin. Teşekkürler güle güle kullan

agun35

Üye

seskomutları c6 portta genel gizli. Ayarlar / telefon / seskomutları yoluyla ulaşabilirsin. Teşekkürler güle güle kullan

Hakan ses komutları yolunu tabikide biliyorum ama olmayan,görünmeyen bişeye nasıl ulaşılır ve kullanılır. Ses komutlarını kullanabilen arkadaşlar varsa anlatsın lütfen.

Konu Sahibi

Hakan ses komutları yolunu tabikide biliyorum ama olmayan,görünmeyen bişeye nasıl ulaşılır ve kullanılır. Ses komutlarını kullanabilen arkadaşlar varsa anlatsın lütfen.

ee ordan kullanıcaksın işte. C7 bile aynı. Menüde yok..

agun35

Üye

ee ordan kullanıcaksın işte. C7 bile aynı. Menüde yok..

Hakancım ben orda yok diyorum sen kullanacaksın diyosun kullandığın bi mod ses komutlarını kaldırıyo fw ne ses komutlarını falan gömmeden rambonun başlangıçta çalışan bileşenleri iptal et Komut yöneticisi çalışıyor mod unu uygulayınca oluyor sanırım sen bu mod un komut yöneticisinin çalışmayanı nı uyguluyorsun ondan oluyor bilmem anlatabildim mi kardeşim.

Konu Sahibi
önceki yorumunda gizlenmiş demişsin benim sana anlatmak istediğim gizlenmediğidir... kullanmıyorum kendi cfwmde ama kullanmak için söylediğim yoldan gidiyorsun.. hani ben gizlemedim onu belirtmek istiyorum... çalışmıyor diyorsan tamam çalışmaya bilir denemedim tlfn elimde yok arkadaşta gelince bakar çözüm yolunu bildiririm sana..

zafer94

Üye
kilit kodu nedir acaba ?

Anormaq

Üye
Merhabalar;
Öncelikle ellerinize sağlık, CFW hakkında şöyle bir sorum olucaktı. Mesajlar bölümü normal 5800 da ki gibi her gelen mesajı ayrı ayrı mı gösteriyor yoksa belle, android ya da ios daki gibi aynı kişiyle olanları tek başlıkta toplayıp alt alta mı gösteriyor?

Şimdiden teşekkürler.

Konu Sahibi
merhabalar. Ayarlarlardan ister aynı başlık altında istersen ayrı ayrı olur. Ayrıca sohbet uygyulaması ile mesajlaşabilirsiniz...

teşekkürler. Arka plandaki herşey kapalı ama kimse mesajlar rehber geç açılıyor demedi.. Gayet stabildi tck da rehber açılışı nasıl bilmiyorum deneyip görmen lazım
anında açılıyor ben bu cfw nin öncekini yani FP3 ü kullandım arada inanılmaz bir fark vardı TCK da rehber açılışı için özel bir mod kullanılmıştı o modu ben FP3 e kullandım ama yine TCK gibi olmadı ne yapabiliriz acaba

Konu Sahibi

özel bi mod filan yok. Rehber arka planda çalışıyordu diye hızlı açılıyor. Ramden kazanmak için arka plandaki tüm uygulamaları kapadım

detaylara takılmayalım,rehber gayet hızlı açılıyor bende. başka bir sıkıntı vardır. Bende sadece batarya biterken ekrana batarya boş deyip sesli uyarı vermiyor acaba herkeste mi böyle???Kardeşim birde birkaç program hakkında bilgine başvurmak istiyorum;
1)ram blow
2)kill me
3)x-clear
4)x-plore
5) Battery Extender Pro
6)SpeedyGo
7)Swiss Manager Pro v3.40(0) S60v5 anılbaran-maxicep

Bildiğin gibi şarj süremiz biraz kısaldı.Bu programları kimisi şarj süresini biraz daha ekonomik kullanmaya yarıyor,kimi gereksiz dosyaları siliyor,kimi rami temizliyor vs.. vs.. Sence hangileri bizim için gerekli faydalı? görüşlerini bekliyorum teşekkurler.....

Konu Sahibi

uyarı veriyor ama yeşil tuş yanıp sönüyor...
Söylediğin uygulamarı kullanmıyoru o yüzden yanlış bilgi vermiyeyim kullanıp kendin görsen daha iyidir...

yani bataryanın bitmesi eski halindeki gibi değil ok.bende bir sorun var zannetmiştim. Teşekkurler...

bcifci

Üye
5530 a olurmu yüklesek?

telefonu ingilizce olarak kullanabilir miyim bu cfw de ?

oska1989

Üye
hakan.maxicepte forumda hangi sayfada olduğumu göremiyorum.mesela şu an 538.sayfa ama işaret yok.yani 535.sayfaya gelsen hangi sayfada olduğun gözükmüyor.anlatabildim mi bilmiyorum sayfalar gözüküyor ama işareti yok.neden acaba...