5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Konu Sahibi
tamam sana kolay gelsin.
teşekkürler

- - - Eklendi - - -

hakan sen bizim 5800 leri al bi belleli telefon ver daha iyi ugrasma diye dedim yani lumiada olur
sadece 5800 a 2497 download olmuş... 497 i aynı kişiler indirmiş diyelim 2000 kişiye belleli telefon

- - - Eklendi - - -

fp4te köklü değişiklikler bekliyorum
köklü değişiklik gelmez... son güncellemede daha öteye gidemicemi göstericem size artık güncelleme çıkarmam...

Hocam SYMBİAN BELLE [5800].rar dosyasını indirmede MediaFire tarafından hata yaşıyorum linki kontrol edebilirmisin ? Kod kontrollü download yapacağını söylüyor ancak ortada kod girmelik bir alan bulunmuyor. SYMBİAN BELLE [5800].rar Enter the words below then click the authorize button to download. An error occurred. Please click here to reload the page Why am I seeing this Captcha?

Konu Sahibi
linkte sorun yok kardeşim...
sayfayı yenile.. olmadı başka tarayıcıdan dene...

kullanmaya başladım bugün bakalım nasılmış

ya arkadaşlar ben hepsini yüklüyorum fakat bu pkey emulatore çift tıklayınca go falan hiçbişey yazmıyor bi ekran çıkıyor 6 tane seçenek var o kadar ilk sayfadaki resimdeki gibi ekran gekmiyor sorun nerde?

Konu Sahibi
ya arkadaşlar ben hepsini yüklüyorum fakat bu pkey emulatore çift tıklayınca go falan hiçbişey yazmıyor bi ekran çıkıyor 6 tane seçenek var o kadar ilk sayfadaki resimdeki gibi ekran gekmiyor sorun nerde?

uyumluluk modunu yaptınmı

evet yaptım sorun nerde?

- - - Eklendi - - -

şimdide böle bi hta verdi bu nedir ?

- - - Eklendi - - -

rogram Files\ODEON\JAF\winscard.dll
ERROR: Not supported Windows version

Konu Sahibi
evet yaptım sorun nerde?

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

googleye yaz o dll yi indir jaf ın içine at

evet yaptım sorun nerde?

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

bence uyumluluk modu olmamış windows vista yapar mısın uyumluluk modunu ?

Silinen üye 2385857

Kapalı Hesap
Güncelleme bugün gelseydi iyi olurdu, yarın yüklemeyi düşünüyorum da telefonuma bunu, yoksa güncellemeyi mi beklemeliyim

mcmgrant

Üye
hakan hocam selamlar
fp4 ne zaman geliyor
saygılarımla

semmrexx

Üye
bende bende xp sp3 çıkmıyor