5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

abcd2009

Üye
hocam 4x4 menü düzeni yok mu ?

Lancerr

Üye
hakan bu senin cfw yi düzenlemek için izin almıştım sanırım. Ama ben bunun ikonlarını nasıl değiştiririm ? menüyü n8 ikonları yapmak istiyorum ? yardımın için sağol

Konu Sahibi
hakan bu senin cfw yi düzenlemek için izin almıştım sanırım. Ama ben bunun ikonlarını nasıl değiştiririm ? menüyü n8 ikonları yapmak istiyorum ? yardımın için sağol
modlar bölümünde n8 iconları indir rofs2 at tamamdır

ben yükledim ama yüksek hızlı paket erişimi yok neden olabilir ?

ia.phlvn

Üye
Bi süredir bu cfw yi kullanıyorum ancak bazı sorunlarla karşılaştım. Söyle ki; telefonu sessize alınca kamera sesi kesilmiyor, kullanım esnasında ara ara ekran titreşimi kapanıyor ayarlara bakıyorum açık görünüyor, tema efektleri stabil değil. Şuana kadar bunlarla karşılaştım. Bunlara bi çözüm yolu gösterirsen sevinirim

Lancerr

Üye

gözünü sevım kardeşim yapma o kadarcıkta olsun bende de var onlardan

emeğine sağlık teşekkürler

- - - Eklendi - - -

ellerine sağlık süper bir şey..

Konu Sahibi

kamera sesi 4 ü seç
titreşim kapanmasına rastlamadım
tema efektini sizde değiştirebilirsiniz

- - - Eklendi - - -

gözünü sevım kardeşim yapma o kadarcıkta olsun bende de var onlardan

hehe

- - - Eklendi - - -

aynen usta bu hatayı alıyorum

tamam çözdüm sorunu güncellemeyi bekliceksin artık

- - - Eklendi - - -

emeğine sağlık teşekkürler

- - - Eklendi - - -

ellerine sağlık süper bir şey..

teşekkürler güle güle kullan kardeşim

wwwcomtr

Üye
Kardesim güncelleme en kısa hangi zamanda gelebilir? Birde facebooku s^3 teki gibi yapma olasılığın varmıdır? Şimdiden teşekkürler..

selam kardeşim ben bu jaf programını yüklediğimde hatalar veriyo bide kurulduktan sonra jaf emilatör ü açtığımda go diyorum bi hata da orda veriyo burda yazılanların aynısını yapıyorum flaş a basıyorum atmıyo bi yerde takılı kalıyo bilgisayarım win7 acil yardım

Konu Sahibi

uyumluluk modu ayarını yaptınmı?

- - - Eklendi - - -

Kardesim güncelleme en kısa hangi zamanda gelebilir? Birde facebooku s^3 teki gibi yapma olasılığın varmıdır? Şimdiden teşekkürler..

01.12 de düşünüyorum tabi bi sorun çıkmazsa...s^3 deki sosyal uygulamalardır..
[/FONT

vlkn9303

Üye
fp4te köklü değişiklikler bekliyorum

wwwcomtr

Üye
hakan sen bizim 5800 leri al bi belleli telefon ver daha iyi ugrasma diye dedim yani lumiada olur