Puni44
Üye
peki fp2 ninki gayet iyiydi onunkini atmak istesem hangi dosyayı atmalıyım
- - - Eklendi - - -
yapaalım şimdi
attım ama yine atayım çalışmalarından dolayı teşkkürler sende sakın bırakma 5800 cıları bi sen kaldın.
kardeş belle sheel yapsana sorunsuz
Ben Viber'i Ovi'den yükleyemedim. Sürekli Smart Installer da takılıp kalıyordu. Bu yüzden Viber'in sis dosyasını indirdim. Onu Sis Contents ile açıp oradaki sis dosyasını telefona yükledim. Uygulama yüklendi yüklenmesine kayıt kodu da geldi fakat Viber telefonun rehberini görmüyor. Rehberi tel hafızasına taşıdım. Teli yeniden başlattım ama halen daha görmüyor. Sanırım Viber'den kaynaklanan bir hata. Fakat bir arkadaşım bana Viber üzerinden mesaj gönderdiğinde düzgün bir şekilde konuşabiliyoruz.
bende de aynı sorun oldu ama aklıma gelmedi parçalayip atmaknormalde whats app çalışıyo sıkıntı yok ama viber ne indirdiğim yükleniyo ne ovi sendeki sorunun aynısını veriyo
KArdesım lınk verme sansın varmı pekı ? belle topbar kurulu bak aynı su sekıl aldı deyım
Sağ üst koseye bakarsan hacı aynı boyle oldu su yamayı bana atarsan bıdferofs2 demışşın kardesım o nerede yardımın ıcın sımdıden allah razı olsun mubarek bayram gununde yardım edıon
kardeş belle de ki saati de koyarsın dimi süper olur çok beğeniyorum o saati
kardes onu ben yukledım belle topbarı o yuzden eger sarj ve gprs cubugunu sılebılırsem super olacak bunun yaması var demıstın onu bı lınk bı anlatım bı yardımcı olablrmsn bı sekılde sımdıden cok teskrler
- - - Eklendi - - -
öyle hata yok sen hard format atıp hafıza kartını biçimlendir bak bakalım aynı olucakmı yine
kardes onu ben yukledım belle topbarı o yuzden eger sarj ve gprs cubugunu sılebılırsem super olacak bunun yaması var demıstın onu bı lınk bı anlatım bı yardımcı olablrmsn bı sekılde sımdıden cok teskrler
süpersin kardeş senden yeni cfw lwer bekliyoruz ben çok memnunum sağolasın
kardeş burdamısın şu işi halledelim hani dün attım mesajı ??
hakan ustad eline koluna sağlık güzel olmuş yanlız bazen reset oluyor bir önerin varmı ?
bedava internet olayı vardı bi ayarlar filan yapılıyo onu yazarsan sevinirim bide koyduğun şeylerin ne olduğunu yazarsan insanlar daha iyi anlıcak mesela 3x4 ne? 4x4 ne yorumlarda açıklamışın güzel ama insanlar yorumlları okumakla uğraşamaz tavsiye sadece.. bu arada yaptığın çalışmalar baya başarılı teşekkür ettik... ben indirdim bunu kurdum ama güncellenmedi yazıyo güncellenme bölümünde ?
olur kardeş
fp4 le gelmesi muhtemel yenilikler neler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?