ponçikEnişte
Üye
hard format atıp hafıza akrtını biçimlendirdinmi eski sistemden kalan dosyalar karıştırabilir
her flash attığım gibi evet bunda da hardformat attım telefona da karta da. ben zaten ofwde de hiç realplayer üzerinden izleyebildiğimi hatırlamam. her zaman da desteklemio sanırdım belki de yapmam gereken bi ayar mı var acaba herkes izlio ben izleyemiosam var bi sıkıntı ama ne
İşlem tamamdır yükledim. gayet başarılı olmuş ve çok güzel. emeğinize sağlık teşekkürler..
Nokia suite tarafından sunulun güncelleştirmeleri yüklesem sorun olur mu ?
her flash attığım gibi evet bunda da hardformat attım telefona da karta da. ben zaten ofwde de hiç realplayer üzerinden izleyebildiğimi hatırlamam. her zaman da desteklemio sanırdım belki de yapmam gereken bi ayar mı var acaba herkes izlio ben izleyemiosam var bi sıkıntı ama ne
ayar filan yok normal açılıyor. Wifi üzerindenmi bağlanıyosun
Hakan Kardeş Bu Wingetleri Nasıl Yükleyecem Telefona Kısaca Anlatırsan Sevinirim Şimdiden Saol Yada Online Olan Arkadaşlar Varsa Yapanlardan Söylerse İyi Olur ??
Hakan Kardeş Bu Wingetleri Nasıl Yükleyecem Telefona Kısaca Anlatırsan Sevinirim Şimdiden Saol Yada Online Olan Arkadaşlar Varsa Yapanlardan Söylerse İyi Olur ??
Eyvallah Sağolun Arkadaşlar Güzel Wingetler)
ayar filan yok normal açılıyor. Wifi üzerindenmi bağlanıyosun
güle güle kullanın
öncelikle tesekkurler kardeşim ellerine sağlik. Bikaç sorum olacak şöyleki
1. Eski sistemdeki açik uygulamalari göster butonu varmi bu surumde varsa nerede?
2. Anlatimda adi geçen tuş kilidini bulamadim.
3. Yana kaydirilan sayfaya da ikon ekleme şansimiz nedir?
duruma göre değişiyo bazen wifi, bazen 3g. hep flash üzerinden izlerdim şimdi flash olmayınca mecbur playera kaldım o da açmıyo işte :/
Widgetler için Teşekkürler
Belle Topbar linki verir misin ?
eline sağlık fp3 güzel olmuş yalnız hassas parlaklık olmadı bende
menü tuşunu basılı tutunca açık uygulamalar gözükür
tuş klidi standartır extra yuş klifi yoktut yazılımda. Olan tuş klidide dokunmatiktir.
SORUM DA SATEN O YUZDEN C5 EKRAN TUŞ KİLİDİ DEMİŞSİNİZ YA O BENDE YOK İŞTE
BİDE HARD FORMAT FELAN ATMADIM DAHA İLLEDE ATMAM GEREKİYORMU?
menü tuşunu basılı tutunca açık uygulamalar gözükür
tuş klidi standartır extra yuş klifi yoktut yazılımda. Olan tuş klidide dokunmatiktir.
SORUM DA SATEN O YUZDEN C5 EKRAN TUŞ KİLİDİ DEMİŞSİNİZ YA O BENDE YOK İŞTE
BİDE HARD FORMAT FELAN ATMADIM DAHA İLLEDE ATMAM GEREKİYORMU?
tuş klidini kilitle menü tuşuna bas tuş klidini açmak için anahtara dokuncaksın
saol hocam yaptım oldu)
WEB BROWSER V.8.3.1.1 elimde var ama hatalı çalışıyor o yüzden kullanmıyorum... c6 portunu bulanlar bile bundan öteye gidemediler ben nasıl gideyim... kabul etmeliyizki symbian açık kaynak olmadığı sürece bundan öteye gitmemiz imkansız gibihakan kardeşim hard format atmamıştım telefona belki web browser sorunu ondan olabilir çok sağol. birde benim sana asıl sormak istediğim bir şey daha var nokia belle fp 1 deki en son çıkan 8.2 sürümlü web browseri yeni cfw ye entegre edemez misin? ayrıca flash lite 4 ü de entegre edebilsen iyi olur ama onu yıllardır kimse yapamadığı için üstünde durmayalımşu cwf nin yeni versiyonunu çıkarırsan eğer bari şu 8.2 versiyon tarayıcı entegre etsen çok iyi olur aslında hiç olmazsa html5 desteği sayesinde mobil sitelerde müzik dinlenir örn. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızumudumuz sensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?