5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Konu Sahibi
yazılımdan sonra hard format atıp hafıza kartını biçimlendirdinmi

evet her zamanki gibi yaptım onları da

3 farklı sürüm denedim hepsi aynı maalesef

Rehbere girip kişinin bilgilerini açtıgında sol tuşa bastıgın zaman üstteki seçenekte sadece simge var ne yazdıgı belli degil , annada baktım öyle bişey yok bunu nasıl düzeltiriz ?

Konu Sahibi
3 farklı sürüm denedim hepsi aynı maalesef

o zaman başka cfw ye dön kardeş

- - - Eklendi - - -

Rehbere girip kişinin bilgilerini açtıgında sol tuşa bastıgın zaman üstteki seçenekte sadece simge var ne yazdıgı belli degil , annada baktım öyle bişey yok bunu nasıl düzeltiriz ?

belle bar iconları font a gömüldüğü için çıkıyor. Annada icon yok ondan çıkmıyor

ByIdris

Üye
hakan yazmaya fırsat bulamadım dz musickey çalışıyor allah senden razı olsun herşey için teşşekkür ederim

Konu Sahibi
hakan yazmaya fırsat bulamadım dz musickey çalışıyor allah senden razı olsun herşey için teşşekkür ederim
bilgilendirme için teşekkürler diğer ilgilenenlere bilgi vermiş oldun...
rica ederim ne demek güle güle kullan...

Konu Sahibi
Sen yapıp paylaşıversen ? ben dahil birçok kişi bilmiyor bunu yapmayı. konuya eklersin herkes faydalanmış olur ? istersen tabi ?

sitede gerekli herşey war. Daha sonra başka bişey lazım olcak sana onu yapmak istiyceksin yapamıycaksın biraz bilgi edinmen rofs2 e mod atmana yeticek. Kullanıcan uygulama sadece nfe dür. Rofs2 açıp modu atıp paketleyip flaşlıycaksın hepsi bu. Gerekli bilgiler bu konuda var.
http://www.maxicep.com/modifikasyon-genel-destek/hacked-ofw-ve-cfw-yukleme-modifikasyon-islemi-cfw-hazirlama-yeniden-duzenlendi-612848.html

ca_sus

Üye
s.a arkadaşım ben dediklerini yaptım ama olmadı telefon tık bile demiyor e posta adresim adempekmezci57@hotmail.com bu adrese iyice ayrıntılı birşekilde anlatırmısın bu arada ilk kez deneyecem ama yapamıyorum

yüklemenin bir yerinde kaldı kardeş napcam

- - - Eklendi - - -

tmm bitmiş oldu çok saol

Hakan hani konumlamaya wi-fi ağı eklemenin dosyalarını atıcaktın Unuttun dimi

Kardeşim çok başarılı bir çalışma olmuş ellerine sağlık yükledim kullanıyorum birkaç ufak gariplikler haricinde hiçbir sorunu yok

Kardeşim ilk önce emeğine sağlık demek istiyorum ve hemen sorumu sormak istiyorum kardeşim ovi mağzaya girip bellenin desteklediği uygulamaları ve oyunları indirip kullanabiliyormuyuz cevabın için şimdiden teşekkürler