Thief
Üye
Güzel olur gerçekten.hocam gelecek yenilikde bellenınkine benzer mini klavyede olsa varya çok güzel olur.
Mesela bende baidu input 2.0.2 var ben içine güzel bir klavye skin editledim.Taracıda çalışıyorda.Onu cfw gömsek ama bildiğiniz gibi programı yüklediğimizde 3-4 ayar yapıyoruz.onlarda hazır olsa çok güzel olmaz mı ? (Kendi düşüncem...)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
modlarımda açılış ekranları var bitanesine gir. Ordaki dosyaları temiz porttan al cfw ye aktar tamamdır
modlarımda açılış ekranları var bitanesine gir. Ordaki dosyaları temiz porttan al cfw ye aktar tamamdır
Anladım da temiz porttan hangi dosyaları alcam dosya isimlerine , nerden alcam ?
- - - Eklendi - - -
Anladım da temiz porttan hangi dosyaları alcam dosya isimlerine , nerden alcam ?
yapmam siz sonradan kurun daha iyi her kullanıcıya klavye için bu ayarları yapın diyemem o yüzden belle topbarı gömmediğim için bunuda kullanmam kardeşimhocam gelecek yenilikde bellenınkine benzer mini klavyede olsa varya çok güzel olur.
Mesela bende baidu input 2.0.2 var ben içine güzel bir klavye skin editledim.Taracıda çalışıyorda.Onu cfw gömsek ama bildiğiniz gibi programı yüklediğimizde 3-4 ayar yapıyoruz.onlarda hazır olsa çok güzel olmaz mı ? (Kendi düşüncem...)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
Haa anladım kardeş tmm kusura bakma sagolsenin moddaki açılış animasyn dosyalarının aynısını ofw den cekcem
kullanmıyorum kardeşimhakan kullaniyomusun bilmiyorum ama bende internet yok senn fw yi yuklucem ama indirmiyo 5 mb uzeri dosyalari senn bi bildigin varsa ozel msj atarmisin
baidinput un ayarı var her kullanıcıya anlatamam onu o yüzden siz sonradan kurun.. kullanmak isteyen olur istemeyen olur eee oda boşuna ram yer o yüzden olmaz kardeşimRahat yazılacak bir mini klavye olsa iyi olur dier yazılıda güzel fikir
s^3 o olmaz kardeşimHocam şu E6-00'daki mesajlaşırken konuşma penceresi var onuda yapabilme imkanına varsa çok iyi olur.Gelen mesajlar direk konuşma penceresinde açılsın.Böyle olma ihtimali varmı
her uygulama cfw ye gömmeyle çalışmaz ama autoinsttaller uygulasıyla kurulur sonradan...Onun için bir uygulamam var forumda adını hatırlamıyorum ama yazılıma eklenebilir ama o kadarda kolay değil
düşünüyorum güncelleme ama şuan değil daha varEklenecek çok güzel şeyler var fakat Hakan kardeşimizi güncellemeye ikna etmeliyiz
Hocam çok güzel yazılım tebrik ederim öncelikle , şöyle bi isteğim olcak kullanıcısı olarak mesajlarda oturum halinde ya tuş takımı orda çıkaramazmıyız hani orjinal c6daki gibi veya ipone stili mümkün mü acaba? fazla mı uçtum yoksa
modem ip almaya başlamış indirdim yüklemeye başlıyacam yedek alıyom
hocam Telefonu bağlıyorum güç düğmesine basıyorum donanım bulundu sesi geliyor fakat 2-3 saniye sonra birdaha ses geliyor yani bağlantı kopuyor ne yapabilirim ?
ya ben realplayera bağlantı eklemek istiyorum tv izleyeceğim fakat real playeri aradım telefonda bulamadım nerde acaba
JAF version 1.98.62
Detected PKEY: 90009699
Card life counter: 99.99%
P- nokia module version 01.02
FBUS INTERFACE NOT CONNECTED!!!
USB Cable Driver version: 7.1.78.0
Changing mode...Done!
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: NONE
PPM Flash file: NONE
CNT Flash file: NONE
APE Variant file: NONE
Searching for JAF saved location of ini...
Checking path: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\
Searching for default location of ini...
Checking path: \Products\RM-356\
Searching for JAF saved location of ini...
Scanning ini files...
Searching for default location of ini...
Checking path: \Products\RM-356\
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_60.0.003_prd.core.C00
PPM Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_60.0.003_prd.rofs2.V02
CNT Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_60.0.003_C03_prd.rofs3.fpsx
APE Variant file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_60.0.001_026_000_U01.uda.fpsx
Languages in ppm: English,French,Turkish,German,Dutch
Backing up CRT...
Detected P-: 90009699
Init usb communication...
Reading IMEI...
Failed! Aborting!
Failed to backup CRT...
Detected P-: 90009699
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...
ekran SS:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
onada evet de power tuşuna bırkez bas bırak
ama ben basıyorum bırakıyorum ses cıkıyor o resimde ki hatayı veriyor tekrar ses cıkıyor
çıkan uyarıya ewet dedikten sonra bascan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?