Greenberet61
Üye
rica ederimtamam teşekkür ederim
arkadaşım benim bi kaç sorunum var. emulator go deyince "Box driver not installed" hatası veriyor. senin resimdeki menü türkçe bendeki ingilizce ve bir türlü çevirme yerini bulamadım. kutucukları işaretleyip use INI kutucuğunu işaretleyince "ini dosyası bulunamadı" yazıyor altta(yani ini seçemiyorum) operations bölümünün altında flasha tıklayınca uzunca bir uyarı veriyor. Resim ekliyorum fakat bu sefer forum izin vermiyor. resmin linkini şu şekilde vereyim.
img255.imageshack.us/img255/1582/errorws.jpg
yani uzun lafın kısası şöyle bi açıklasan da bi anlasam çok güzel olacak
güzel olmuş da ovi senk keşke kaldırmasaydın gitti bütün rehber
box driver hatasını geç ondan sorun olmaz. türkçe versiyon sitede var şimdilik bunla yap sorun olmaz.. crt nin tıkını kaldırmamışın resimlere iyi bak eksiksiz yapman gerek
nokia suiti ile bağlan ekle rehberini... yok ovi senkronizeyi eklemicem...teşekkürler güle güle kullangüzel olmuş da ovi senk keşke kaldırmasaydın gitti bütün rehberneyse mesaj atanı eklerim artık güncellemede ovi senk eklenecek mi?
Resimler yeni packemi ait ? ?
güncellemeyi bekle kaldırdım kamera kalitesini orjinal halinde bıraktım
01.09.2012 degüncelleme ne zaman çıkar peki
01.09.2012'de çıkıcak...ben yeni packte pek bi farklılık göremedim linkler yok demi çıkmadı daha
belle topbar sağlıklı çalışmadığı için yazılımda kullanmıyorum ama siz sonradan ekleye bilirsiniz.. uygulamanın adı belle topbardır...Hakan dostum ilk olarak çok güzel bir cfw . Ellerine Sağlık . Gerçektende telefonu mu sevmezdim ama sevmeye başladım . Yeni gelecek pack'e yeni bir şeyler ekleyebiliyorsanız söylemek istiyorum . İlk olarak c6 ve android telefonlarda olan yukarıdan aşağı doğru inen bildirim yeri eklenirse gerçekten çok güzel olur telefon. Ayrıca olarak T9 da inanılmaz sorun yaşıyorum kelime eklemekten bıktım 'aynen' kelimesini bile ben ekledim onada bir çözüm bulursan sevinirim .Yine ayrıca olarak sohbet gerçekten çok hoş olmuş ama gelen mesajla benim yazdığım mesajlar karışık duruyor onun haricinde sohbet olayı harika olmuş. Bekleme ekranındaki wigdetler de süper bunlar haricinde sorunum yok . T9 düzeltilirse ve bildirim yeri eklenirse telefon ayrıca olarak çok güzel olur. Daha ekletmek istediğim çok sey var ama pack 2 gün sonra çıkıyor
sende saolasın güle güle kullanTeşekkürler yükledim sonunda güzel oldu
o bir hata değil nokianın yaptığı bişeydir... opera tarayıcısnı kur onda indirme yerini seçtirtiyor sana ve silmiyor...ya bir şey soracaktm telefonda internetten uygulama indirirken bittiği gibi kuruyor ve uygulama setupını kaydetmiyor ayrıca tel hafızasına kuruyor bunu nasıl düzeltebilirim
hata yok... rehber ayarlarından tlf hafızasını seç yeni kartvizit oluştur resim koy filan sonrada bekleme ekranından favori kartvizitlerden oluşturuduğun kartviziti seç tamamdır...rehber'de favorilere ekle kısmı sıkıntılı mı bana mı öyle geldi. favorilere eklediğim kişi rehberden siliniyor bu kişiyi de favorilerden çıkaramıyorum.
belle topbar sağlıklı çalışmadığı için yazılımda kullanmıyorum ama siz sonradan ekleye bilirsiniz.. uygulamanın adı belle topbardır...
t9 için pm atıcam sana orda anlattıklarımı yaparsan hiç sorun yaşamazsın... teşekkürler güzel yorumun için güle güle kullan...
- - - Eklendi - - -
sende saolasın güle güle kullan
- - - Eklendi - - -
o bir hata değil nokianın yaptığı bişeydir... opera tarayıcısnı kur onda indirme yerini seçtirtiyor sana ve silmiyor...
- - - Eklendi - - -
hata yok... rehber ayarlarından tlf hafızasını seç yeni kartvizit oluştur resim koy filan sonrada bekleme ekranından favori kartvizitlerden oluşturuduğun kartviziti seç tamamdır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?