5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Konu Sahibi

rica ederim.seninde, hepimizinde kadir gecesi mübarek we dualarımız kabul olsun. You tubeden rahatlıkla video izleyebiliyosun. Video formatları kısıtlı v5 lerde. 5800 ve c6 tlfnları aynı video formatta.

- - - Eklendi - - -

Hakan kardeşim zahmet olmazsa 5800 da çalışan 1 tane HD oyun linki atarmısın şimdiden teşekkürler

http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-oyunlari/symbian-s60v5-en-eglenceli-hd-oyun-arsivi-onizlemeli-yeniden-guncellendi-658499.html

Hakan bir de 1indeki güncelleştirmede yazaken zaman aşımını 0,5 e ayarlarmısın?

Xanymore

Üye
Saol kardeşim gerçekten çok teşekkür ederim benimle çok ilgilendin

hocam ben daha yeniyim bu symbian konusunda telefonumun arkasında tam olarak.5800d-1 yazıyor burdaki romlar olurmu ? ayrıca bu telefonda yüklü olan işletim sistemi versiyonuV 52.0.007 bu versiyonla bu roma geçiş yapabilirmiyim ?

ayrıca ben bunu yükledim begenmedim diyelim.eski sürümü orjinal olanı V52.0..007 buna geçebilcekmiyim ?

ByKatre

Üye

hakan ben cevap vereyim kusura bakma. Eğer RM Kodun 356 ise olur kardeşim *#0000# yap aşağıda görünür

- - - Eklendi - - -

ayrıca ben bunu yükledim begenmedim diyelim.eski sürümü orjinal olanı V52.0..007 buna geçebilcekmiyim ?

Dönebilirsin ama v60.0.003 e v52 eskidi artı downgrade riskli bir iş v60 yüklersin

ykpknl

Üye
hakan geçenlerde bi sitede dolaşırken dokunmatik ekran sesinin değiştirilebildiğini gördüm ama ben yapamadım sana linkini atsam yapabilirmisin.....? cevap bekliyorum.....!

Konu Sahibi
hakan geçenlerde bi sitede dolaşırken dokunmatik ekran sesinin değiştirilebildiğini gördüm ama ben yapamadım sana linkini atsam yapabilirmisin.....? cevap bekliyorum.....!
biliyorum.. o sitenin bi ara moderatörlüğünü yapıyordum

hocam bu cfw öncekine göre çok yavaş gibi mesajlarda takılmalar felan oluyor telefon ev ekranında şarja taktığımda şarj oluyor fakat batarya çizgileri yukarıya doğru çıkmıyor sabit duruyor arada birde ayarlara felan gittiğimde bomboş bi ekran oluyor uzun süre bekletiyor.

sitede dolaşırken buldun_? Aferin. Böyle yalan söyleyin sürekli.

anladım hocam.saolun bi sorum daha var indirme linklerinde nokia 5800 ve x6 koymussunuz ikinide mi indircez yok 1 tanesinimi ? bu cihaz için 2 side olurmu ?

Atacan-

Üye
@kral_kro istediğin dosyalarıda açtığın konuda paylaştım hiç değilse açtığın konulara tenezzül edip bakabilirsin.

Konu Sahibi
söylediğin hataların hiç biri olmadı bende.. kendin başka mod uyguladıysan onlardan çakışıyo olabilir...

- - - Eklendi - - -

@kral_kro istediğin dosyalarıda açtığın konuda paylaştım hiç değilse açtığın konulara tenezzül edip bakabilirsin.
ee ben boşunamı o zamanlar cevap yazmak zorunlu olsun istedim.. herkes sömürüm gidiyordu bi teşekkür eden yoktu.. cevap yazma zorunluluğu gelince site hareketlendi

Atacan-

Üye
@Hakan bizimde kızdığımız tek nokta bu verilen hizmetin adına karşılık olarak nankörlük olmasıdır.
Nankörlüğün olduğunu gördüğümüz için sitem edip yazılım güncellemeyi bile bıraktım.

hocam en ufak hatada telefon yanarmı ? kullanılamaz hale gelirmi ?